Gabi Badalau si Raluca Tanase, impreuna la aniversarea ei! „Adelina Pestritu nu exista pentru mine”

Publicat: 26/04/2013 | 17:02
Gabi Badalau si Raluca Tanase, impreuna la aniversarea ei! „Adelina Pestritu nu exista pentru mine”

Raluca Tanase si Gabi Badalau au ramas foarte buni prieteni, motiv pentru care tanarul afacerist a fost alaturi de ea la aniversarea ei.

Jumatatea blonda a trupei Bambi si-a sarbatorit ieri ziua de nastere, iar alaturi au fost toti prietenii sai. Gabi Badalau a tinut sa-si spuna vedetei la multi ani si a luat parte la petrecere, insa nu pentru mult timp „Am trecut sa o felicit, sa-i urez toate cele bune. Nu pot sa stau mult pentru ca am treaba la birou. I-am adus un buchet de flori si un parfum. Sper sa fie fericita”, a spus Gabi Badalau.

Raluca Tanase si Gabi Badalau

„Este un baiat deosebit, iar cea care ii va fi alaturi o sa fie o nocoroacasa, caci nu sunt foarte multi barbati ca el”, a tinut sa spuna Raluca Tanase.

Artista si Gabi se cunosc de pe vremea cand Raluca era impreuna cu Razvan Ispas, iar omul de afaceri cu Adelina Pestritu. Cei patru erau prieteni la catarama, insa s-au ciondanit in momentul in care prezentatoarea de la Kanal D s-a cuplat cu Razvan Ispas, iubitul Ralucai. „Ea nu exista pentru mine, consider ca nu am ce sa vorbesc cu ea. O evit. Mi-a facut un bine pana la urma si ii multumesc”, a spus Raluca.

C.C

Citește și...