Gabriela Cristea, clipe dificile după ce a devenit mămă! Ce face Tavi Clonda pentru ca soţia lui să nu sufere de depresie postnatală

Publicat: 11/10/2017 | 11:04

Micuţa Victoria reprezintă cea mai mare împlinire a Gabrielei Cristea şi a soţului ei, Tavi Clonda. Cei doi soţi şi-au exprimat bucuria de a fi părinţi în multe feluri, dar, se pare că în spatele zâmbetelor lor se ascund şi momente mai puţin plăcute.

O prietenă apropiată a cuplului  a făcut dezvăluiri sincere despre ce se întâmplă în viaţa celor doi după ce s-a născut fiica lor. Potrivit acesteia, dacă nu ar fi fost Tavi Clonda, lucrurile ar fi fost dramatice. Explicaţia e simplă, spun unele surse: Gabriela Cristea se simte extrem de epuizată de când a devenit mămică, pentru că mica prinţesă Victoria o ţine trează mult timp, iar nopţile nu mai sunt deloc ca înainte.

De asemenea, a mai povestit aceeaşi sursă, soţul vedetei se ocupă de tot ce înseamnă îngrijirea fiicei sale: îi face băiţă, îi pregăteşte biberoanele şi are grijă ca partenera lui să nu resimtă efectele naşterii şi să nu intre în depresie.

Unele dintre femei pot suferi de depresie postnatală după ce devin mame. Şi asta pentru că naşterea unui copil poate declanşa un amestec de emoţii, de la bucurie şi fericire, la teamă şi anxietate.