Gabriela Cristea, în lacrimi de ziua ei de nume! Ce surpriză emoţionantă i-a făcut soţul său, Tavi Clonda

Publicat: 08/11/2017 | 13:05

În văzul tuturor, Tavi Clonda i-a făcut o surpriză soţiei sale, care îşi serbează ziua onomastică astăzi. De Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil, vedeta a avut lacrimi în ochi, după ce a intrat pe o reţea de socializare, unde tatăl fiicei sale a scris un mesaj emoţionant, care a fost însoţit de o poză de album cu ea şi micuţa Victoria.

Un artist complex, dar şi un soţ iubitor şi… de curândm un tată desăvârşit, Tavi Clonda i-a transmis public o urare soţiei sale, Gabriela Cristea. Mesajul scris din suflet a fost însoţit de o poză făcută în maşină în timp ce vedeta o ţine pe Victoria în braţe.

“La multi ani, iubita mea sotie, Gabriela! Esti o mama si o sotie minunata! @gabrielacristeaclonda La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi, sa traiti cu numele! #sfantulmihailsigavril #sarbatoare #lamulţiani #mywife #bellavictoriamargot #victorienii, a scris Tavi Clonda pe pagina lui de Instagram.

„La mulţi ani! Şi tot ce vă doriţi, să trăieşti cu numele şi micuţa Victoria sa crească mare şi voinică„, „La mulţi ani sănătoşi, Gabriela!”, „La multi ani sanatosi si fericiti, scumpa mea! sunt doar trei dintre urările pe care le-a primit fosta prezentatoare de la fani.

Citește și...