Gabriela Cristea, într-o rochie sexy la premiera emisiunii Like a Star. Cine sunt concurenții show-ului

Publicat: 21/10/2019 | 22:47

Gabriela Cristea a revenit în această seară pe micile ecrane, odată cu premiera emisiunii “Like a star”. Îndrăgita prezentatoare TV s-a pregătit cu multe ore înainte să dea startul noului show de televiziune, iar ținuta ei nu a fost aleasă la întâmplare. Vedeta a îmbrăcat o rochie sexy și a radiat de fericire în cadrul primei ediții a noii sale emisiuni când au fost prezentați și primii concurenți ai show-ului difuzat pe Antena Stars.

Citește și: Gabriela Cristea, probleme de sănătate înainte de prima ediție a noii sale emisiuni Like a Star

Gabriela Cristea, într-o rochie sexy la premiera emisiunii Like a Star

La premiera emisiunii “Like a star”, Gabriela Cristea a strălucit într-o rochie elegantă, lungă și cu mânecile transparente. Ea a avut un machiaj care i-a evidențiat culoarea ochilor, iar părul a fost lăsat liber pe spate. Apropiații și fanii vedetei s-au bucurat enorm să o vadă din nou în rolul de moderatoare TV.

Primii concurenți de la “Like a star” sunt pregătiți să își întâlnească rivalii, care vor păși în casa show-ului. Printre aceștia se numără și Nicoleta Dragne, fostă ispită la “Insula Iubirii”. La sfârșitul fiecărei saptămâni, în cadrul ediției de gală, difuzată sâmbătă, de la 18:45 la 20:45, se va desemna Star-ul Săptămânii, iar acesta va avea dreptul să stabilească regulile casei în următoarele 7 zile .

Gabriela Cristea, într-o rochie sexy la premiera emisiunii “Like a star” © captură Antena Stars
Gabriela Cristea, într-o rochie sexy la premiera emisiunii “Like a star” © captură Antena Stars

La scurt timp după ce a început show-ul, în casa “Like a star” au pășit primii concurenți. Ei și ceilalți vor concura săptămânal pentru titlul de Star-ul Săptămânii, dar și pentru marele premiu, de la finalul sezonului. Participanții trebuie să atragă atenția publicului și să aibă cei mai mulți urmăritori pe conturile lor de Instagram.

Prima care a intrat în casa emisiunii “Like a star” a fost Diana Lincan, o brunetă focoasă, care este o fire sociabilă, o bună gospodină și e gata să dea pe spate toți bărbații. Ea se ghidează în viață după o regulă foarte importantă: “Fără minciună!”.

Octavian Marcu este cel de-al doilea concurent în platoul show-ului “Like a star”. El este familiarizat cu proiectoarele, camerele de filmat și nu numai… pentru că este regizor, actor și scenarist.

Naba Salem este o tânără musulmană, care are trupul plin de tatuaje. În viitorul apropiat, frumoasa brunetă își dorește să devină prezentatoarea unui matinal.

Naba Salem, una dintre concurentele de la emisiunea “Like a star” © captură Antena Stars
Naba Salem, una dintre concurentele de la emisiunea “Like a star” © captură Antena Stars

La sfârşitul fiecãrei sãptãmâni, în cadrul ediţiei de galã, difuzatã sâmbãta, de la 18:45 la 20:45, se va nominaliza un star al sãptãmânii, bazat pe votul celor din casã. Star-ul sãptãmânii primeşte o stea şi dreptul de a stabili regulile în casã timp de o sãptãmânã. La fiecare eliminare sau abandon, un nou concurent va avea ocazia sã intre în casã, astfel cã în toatã perioada difuzãrii castingul rãmâne deschis.

Citește și...