Gabriela Cristea şi Tavi Clonda se pregătesc de botezul fiicei lor! Când va avea loc

Publicat: 12/01/2018 | 13:11

Gabriela Cristea a născut acum câteva luni şi se gândeşte deja la botezul micuţei. Victoria mai are puţin şi va fi creştinată, iar părinţii săi, Gabriela şi Tavi, vor ca momentul să fie unul special la care să participe o mulţime de invitaţi. Pentru asta, cei doi au nevoie să se organizeze din timp pentru marele eveniment.

Se pare că vor face botezul prin luna aprilie, când vremea va fi mai caldă. Am avut treabă cu casa şi am amânat, dar este şi frig. Gabriela vrea să fie mai cald. Cred că undeva în aprilie, nu am fixat încă data. Nu vream să fie în post. Probabil că după Paşte ca să ne simţim noi mai bine. Am vrea cu mulţi invitaţi. Nu ne ferim, nu avem nimic de ascuns. Şi cu pozele pe Facebook, punem multe poze pentru că cei de acasă vor să ştie. Poate îi inspirăm, mi se pare normal şi corect să nu ne ascundem, a  spus Tavi Clonda.

Gabriela Cristea a avut parte de o mega-surpriză neplăcută la începutul acestui an, când, luni, a aflat din presă că Bianca Drăguşanu a înlocuit-o definitiv la emisiunea ”Te vreau lângă mine”. „Normal că se întoarce, este pregătită, suntem ok, acum mai este în concendiu până la sfârşitul lunii. Nu prea am vorbit cu ea despre asta pentru că eu sunt cu proiectele mele. Nu avea cum să se întoarcă de la începutul anului, aşa cum se aştepta lumea. Noi am făcut o echipă bună în televiziune, dar acum încă nu ştim, vedem cum va fi”, a mai declarat Tavi.

Recomandarea CIAO.RO