Genial. Proprietara unui bar a dezlipit bancnotele lipite de clienți pe pereți, pentru a-și plăti angajații. Ce sumă s-a adunat

Publicat: 10/04/2020 | 08:14
Genial. Proprietara unui bar a dezlipit bancnotele lipite de clienți pe pereți, pentru a-și plăti angajații. Ce sumă s-a adunat

În SUA este haos din cauza COVID-19, motiv pentru care multe restaurante și baruri s-au închis din cauza pandemiei. În lipsă de lichidități, proprietara unui local din Georgia a dezlipit banii de pe pereți lăsați ca amintire de către clienți și i-a împărțit angajaților.

CITEȘTE ȘI: CHINA, AVERTISMENT ÎNGRIJORĂTOR ÎN CRIZA CORONAVIUSULUI: ”EXISTĂ RISCUL UNUI AL DOILEA VAL AL INFECȚIILOR CU COVID-19”

Jennifer Knox a recurs la acest gest după ce a a aflat că angajații ei aveau grave probleme financiare. Femeia a reușit să strângă de pe pereții The Sand Bar suma de 3.714 dolari. Unii clienți au aflat, însă, de demersul proprietarei, și nu au rămas insensibili, donând fiecare după posibilități.

LINIȘTE DUPĂ FURTUNĂ | Cândva cel mai mare focar din afara Chinei, oraşul sud-coreean Daegu are 0 cazuri noi de COVID-19

În total, s-au adunat 4.104 dolari, bani care au fost împărțiți între cei șase angajați ai barului. Clienții localului condus de Jennifer Knox au început încă de acum 15 ani să lipească bani pe pereți, practic de la înființare. Pe ziduri nu erau doar dolari americani, ci și bancnote din toată lumea.

VEZI AICI: ROMÂNI VENIȚI DIN STRĂINĂTATE, BĂTUȚI CRUNT DE POLIȚIE DUPĂ CE AU ATACAT ECHIPAJELE CU PIETRE. MOTIVUL ESTE GREU DE CREZUT

Peste 16.000 de morți în SUA

Decesele înregistrate în SUA din cauza coronavirusului au ajuns joi la 16.400, deşi există semne că epidemia ar putea fi aproape de un vârf. Cazurile de infectare din Statele Unite au depăşit, joi, 459.000, în creştere cu 27.000 faţă de ziua precedentă.

Doar Italia a înregistrat mai multe decese, cu 18.279 de decese raportate, deşi are o populaţie mult mai mică decât Statele Unite.