Georgica Cornu a recunoscut ca e impreuna cu Marina Almasan: „Vom fi un cuplu de nezdruncinat”

Publicat: 04/04/2012 | 00:00
Georgica Cornu a recunoscut ca e impreuna cu Marina Almasan: „Vom fi un cuplu de nezdruncinat”
Omul de afaceri Georgica Cornu a recunoscut ca el si Marina Almasan formeaza "un cuplu de nezdruncinat" si le ureaza fostilor parteneri de viata sa-si intemeieze noi relatii "care sa le umple toate golurile".

„Fac apel la dumneavoastra pentru a da dovada de intelegere, respect si bun simt. Va asigur atat pe dumneavoastra, cat si pe cititorii, telespectatorii si ascultatorii dumneavoastra, de tot respectul meu, de faptul ca am dorit, si cred ca am si reusit, sa ma afirm prin realizari profesionale solide. Desigur, acelasi lucru mi l-am dorit si in plan personal. Insa, se pare ca sacrificiile pe care le-am facut pentru rezultatele obtinute in plan profesional mi-au afectat latura personala si m-am trezit singur in doi”, scrie Georgica Cornu, intr-un comunicat trimis pentru Mediafax.

Omul de afaceri spune ca spera ca va forma impreuna cu Marina Almasan un cuplu „de nezdruncinat”, urandu-le totodata fostilor lor parteneri de viata, Oana Cornu, respectiv Victor Socaciu, sa-si intemeieze noi relatii „care sa le umple toate golurile”.

„Imi pun speranta ca, impreuna cu Marina, vom fi un cuplu de nezdruncinat si ca impreuna vom avea grija de copiii nostri, atat de afectati de aceasta situatie. Fostilor nostri soti, Oana si Victor, le doresc multa sanatate, fericire si intemeierea unei noi relatii, care sa le umple toate golurile. Poate cu totii am gresit, mai mult sau mai putin. In prag de sarbatoare a Invierii Domnului, le transmit un sincer

Citește și...