Gest emoționant al polițiștilor din Argeș. Au donat sânge pentru colegele lor, diagnosticate cu o boală cruntă

Autor:
Publicat: 27/05/2020 | 12:09

Situația disperată în care se află două polițiste a dus la lansarea unui apel de ajutor către toți colegii lor în uniformă din țară. Un gest emoționant a venit imediat din Argeș, unde colegii celor două tinere s-au mobilizat rapid și au donat sânge pentru ele. Andreea și Elena sunt internate în spital și au primit un diagnostic crunt.

Impresionați de poveștile celor două fete, colegii lor din Argeș nu au stat pe gânduri și au mers imediat la centrul de transfuzii. Polițiștii argeșeni au donat sânge pentru colegele din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, respectiv IPJ Teleorman.

Andreea, polițistă din cadrul IPJ Teleorman a primit diagnosticul de leucemie mieloidă acută. Pentru a se face bine, Andreea are nevoie de sânge. Tânăra are doi copii care o așteaptă acasă. (CITEȘTE ȘI: SIMONA GHERGHE RUPE TĂCEREA: CALVARUL PRIN CARE A TRECUT DUPĂ CE A LUAT PASTILE DE SLĂBIT)

Gesturi de omenie

Elena Ramona este polițistă în București la Secția 25. Are părinții plecați în străinătate și de curând a primit un diagnostic crunt și ea: leucemie acută. Elena are nevoie de grupa B3 pozitiv. Tânăra este internată la Clinica de Hematologie a Spitalului Universitar. După apelul colegilor din sindicat, polițiștii s-au mobilizat și pentru ea.

În același timp, un polițist argeșean, care a câștigat lupta cu COVID-19, a fost al treilea donator de plasmă de la nivelul județului Argeș. Gestul lui va ajuta la vindecarea a trei bolnavi aflați în stare critică, a transmis IPJ Argeș. Campania de donare de sânge a fost demarată în rândul polițiștilor argeșeni în ziua de 7 mai 2020, dată de la care peste 30 de polițiști au donat sânge.