Gest incredibil facut de Delia chiar de fata cu sotul ei! A pipait un “pufos” sub ochii lui!

Publicat: 02/08/2014 | 15:58

Nici macar cand se afla in public blonda nu s-a putut abtine sa nu-si alinte bichonul care i-a tinut companie.

Intre doua concerte, sau prezentari, divele noastre s-au obisnuit sa se “picisiceasca” cu gaini, altele cu… caini! Este si cazul Deliei, care l-a facut mai mult decat celebru pe bichonul ei havanez, botezat Louie. El a aparut nu doar in tot felul de fotografii alaturi de celebra lui stapana, dar a fost pus inclusive pe scena concursului de promovare al talentelor pe care cantareata il prezinta.

Paparazzii Ciao! i-au surprins pe Delia si pe iubitul ei, Razvan, cand se aflau de data aceasta la o terasa de pe malul lacului Snagov, cand Louie a dat semne ca si-ar cam face nevoile fiziologice.

Delia isi ingrijeste cainele ca pe un copil

Si cum nu se cadea sa-l lase s-o comita la fata locului, Delia l-a luat frumusel si l-a “pisicit”, dupa care l-a dus intr-un loc in afara terasei pentru ca bichonul sa aiba intimitate.
Delia a fost imbracata, cum se observa, foarte colorat, cu o palarie inflorata pe cap. Cantareata este, ca mai tot timpul, o aparitie exotica si ii sta bine asa.

Si-a alintat cainele ca pe o pisica

Dupa ce Louie si-a rezolvat problemele, Delia s-a intors cu „copilul“ la terasa, unde erau aşteptaţi de Razvan. Ii vedem apoi pe toti trei parasind locul de recreere si, de data asta, Razvan este cel care il ţine pe Louie in lesa, ca un adevarat tata.
Delia si Razvan sunt de vreo patru ani impreuna.

Delia isi ingrijeste cainele ca pe un copil

Ei sunt casatoriti de doi ani si formeaza un cuplu nu doar frumos, ci si banos. Ea face bani buni din cantari si din onorariul pentru emisiunea pe care o prezinta, pe cand Razvan, care este si impresarul Deliei, detine cateva localuri in Centrul Vechi al Capitalei. In aceste conditii, Louie are viitorul asigurat.

Vezi mai multe fotografii pe revistaciao.ro

(M.A.)

Citește și...