Gestul cu care Alexandra Stan si-a enervat fanii la maxim. “Niciodata nu ne…”

Publicat: 23/02/2015 | 10:00
Gestul cu care Alexandra Stan si-a enervat fanii la maxim. “Niciodata nu ne…”

Alexandra Stan este una din cele mai populare cantarete de la noi, insa si ea are zile mai proaste. Iar, intr-un astfel de moment, a reusit sa-si enerveze la maxim fanii, care au criticat-o pentru gestul facut.

Cantareata are peste trei milioane de fani vituali, motiv pentru care este foarte activa pe pagina ei de Facebook. Posteaza poze in diferite ipostaze, imagini sexy sau din concerte, iar prietenii ei isi dau cu parerea si comenteaza. Numai ca recent, Alexandra Stan a postat o fotografie, fanii au inceput sa-i faca complimente si sa-i spuna ce bine arata, insa ea nu le-a raspuns. Nici nu le-a multumit! Motiv pentru care unii dintre acestia au luat foc. “Niciodata nu ne raspunzi. De ce?”, au intrebat-o  suparati.

“Ce-ti place sa…”

Alexandra Stan si-a incins prietenii virtuali
Alexandra Stan si-a incins prietenii virtuali

Cantareata a postat in urma cu cateva zile pe contul ei de Facebook o fotografie care a starnit imaginatia multor barbati. Alexandra este imbracata intr-un costum de baie mulat care ii pune in evidenta formele, iar pozitia in care s-a lasat fotografiata este foarte sexy. La scurt timp dupa ce a postat imaginea, prietenii virtuali ai cantaretei au inceput sa-si dea cu parerea.
O multime de comentarii s-au strans in numai cateva minute. Evident, majoritatea acestora erau din partea barbatilor, iar acestia ii spuneau cat de bine arata si cat de sexy este. “Ce-ti place sa te intinzi”, a scris cineva, iar fanteziile barbatilor au “explodat”.

 

Citește și...