Gestul DISPERAT al Oanei Lis! Anuntul a fost facut in fata prietenilor!

Publicat: 12/11/2014 | 13:59
Gestul DISPERAT al Oanei Lis! Anuntul a fost facut in fata prietenilor!

In ultima perioada, Oana si Viorel Lis sunt in permanenta in atentia presei, iar blonda a facut un gest extrem in urma cu putin timp. Ajunsa la capatul puterii, ea a cerut ajutorul prietenilor.

Disperata că nu reuşeşte să treacă peste aceste probleme, Oana le-a cerut părerea prietenilor virtualii „M-a luat plânsul. Nu înţeleg de ce viaţa mă încearcă aşa de tare uneori. Voi ce faceţi că sa ieşiţi din depresie!?”, a scris Oana Lis pe contul personal de socializare.

Oana Lis

Admiratorii acesteia au reactionat imediat si au sfatuit-o ce sa faca. „Lasă-te în voia Domnului”, „Trebuie să te aduni, să accepţi că ai greşit şi să o iei de la capăt”, „Încearcă să fii mai detaşată, să nu-ţi mai pese de nimeni”, i-au zis amicii de pe Internet.

Citeste si

Oana Lis a cedat nervos in direct la TV: „Cred ca sunt labila psihic. Am momente cand nu mai vreau sa traiesc”

Anuntul i-a uimit pe toti! Oana Lis isi face SINGURA planuri de viitor, dupa ce a ramas gravida! “Am luat decizia sa…”

 

Sotul ei a fost imobilizat la pat

Viorel Lis se simte din ce in ce mai rau si abia se mai poate ridica din pat. “Nu m-ai invitat la munte si nu am mai vorbit de foarte mult timp. Vreau sa spun ca acelui baiat nu ii plac fetele, ci ii plac baietii. Oana, tu nici nu ai vorbit cu mine. De o saptamana nu ne-am mai vorbit. Eu stau in pat, dar nu sunt pe moarte. Am luat medicamentele astea si ma inteapa un pic inima. Eu te-am iubit si te iubesc, dar lamureste-ti problemele”, a spus Viorel Lis.

L.L
 

Citește și...