Gestul emoţionant făcut de acest poliţist aflat în misiune a topit inimile tuturor! S-a dat rapid jos din maşină când a observat ceva suspect pe autostradă

Publicat: 23/10/2017 | 19:41

Un poliţist aflat în misiune pare să îşi fi meritat renumele de erou pe care l-a primit, imediat ce a făcut un gest cât se poate de remarcabil şi a fost lăudat de către internauţi. Povestea sa a reuşit să facă înconjurul lumii, iar imaginile au devenit şi ele virale.

Omul legii, originar din statul american Nebraska, se afla în timpul orelor de muncă, atunci când a observat ceva suspect pe autostrada I-80. Mai exact, Anthony Frederick s-a dat jos rapid din maşină când a văzut că în trafic se află un porcuşor simpatic care nu reuşea să se adăpostească din calea autoturismelor.

După un efort care a durat câteva ore, omul legii a reuşit să prindă animăluţul pe care l-a salvat de la moarte. În plus, a fost necesară şi o adevărată muncă de convingere. Asta deoarece cu cât poliţistul se apropia de porcuşor, acesta începea din nou să fugă speriat. Imaginile cu Anthony Frederick şi porcuşorul au devenit rapid virale, după ce au fost postate chiar de superiorii poliţistului pe contul de Facebook al secţiei de care acesta aparţine.

“Nu ştiam ce mă aşteaptă şi nu mi-am dat seama iniţial cât de mare e porcul. După ce l-am văzut cu fuge speriat pe zona de iarbă din mijlocul autostrăzii agomerate am decis să iau măsuri. Mi-a luat ceva vreme, mai ales că afară ploua şi era noroi peste tot”, a povestit poliţistul, potrivit insideedition.com.

Citește și...