Gestul impresionant facut de Speak pentru Adelina Pestritu! A emotionat pe toata lumea

Publicat: 08/11/2014 | 13:50

Nu mai este niciun dubiu ca intre Adelina Pestritu si Speak e dragoste mare. Cei doi se iubesc de cateva luni bune si nu rateaza nicio ocazie pentru a-si face surprize reciproc. De data aceasta, Stefan a reusit sa emotioneze pe toata lumea.

Sunt impreuna doar de cateva luni, dar se comporta ca si cum povestea lor de dragoste ar avea deja ani buni vechime. Adelina Pestritu si Speak par ca sunt facuti unul pentru celalalt si nu rateaza nicio ocazie sa isi arate reciproc iubirea.

Speak a impresionat pe toata lumea cu buchetul de flori pe care i l-a daruit Adelinei
Speak a impresionat pe toata lumea cu buchetul de flori pe care i l-a daruit Adelinei

De curand, cantaretul a facut un gest care a lasat pe toata lumea fara cuvinte. Acesta a surprins-o pe iubita lui cu un buchet imens de flori, vedeta bucurandu-se nespus cand a vazut asta.

CITESTE SI

Adelina Pestritu se casatoreste pentru a doua oara! De data asta, va fi pentru totdeauna! „Deja e…”

Anuntul care a dat-o peste cap pe Adelina Pestritu! Ce aluzie i-a facut fostul ei sot

 

Fanii Adelinei au fost impresionati de cadoul lui Speak, felicitandu-l pentru ceea ce a facut. „Frumoase flori”, „frumos buchet”, „sa fiti mereu fericiti”, sunt doar cateva dintre mesajele primite de bruneta.

Adelina si Speak se iubesc de cateva luni
Adelina si Speak se iubesc de cateva luni

Isi doresc un copil

Adelina Pestritu si Speak au marturisit de mai multe ori ca isi doresc foarte mult sa devina parinti. Cei doi au planuri foarte serioase impreuna, dragostea dintre ei fiind mai puternica decat s-ar fi asteptat oricine.

A.D.

Citește și...