Gestul incredibil pe care Varciu vrea sa-l faca dupa ce isi termina casa

Publicat: 27/01/2016 | 21:52
Gestul incredibil pe care Varciu vrea sa-l faca dupa ce isi termina casa

Liviu Varciu are iubite una si una, caci multe domnisoare vor sa fie la bratul lui, insa pana acum nici macar una nu l-a facut sa o ia de doamna. Asta pentru ca si are in plan ca acest lucru sa se intample dupa ce termina de construit casa.

Liviu Varciu face parte din juriul unei emisiuni inedite
Liviu Varciu face parte din juriul unei emisiuni inedite

De un an si ceva, Liviu Varciu inceaca sa-si termine casa, care va arata cu adevarat spectaculos la finalizare. Asadar, prezentatotul TV va avea o locuinta dotata cu cinematograf, crama, garaj, jacuzzi, buncar si un studio de inregistrari. Moderatorul TV spera sa termine totul pana la revelion, insa inca nu a reusit acest lucru. Varciu este zilnic alaturi de muncitori, care fac totul cu precizie, dupa comanda lui. Toate ca toate, insa prietenii spun ca Liviu nu se gandeste la o iubita oficiala pana in momentul in care va avea totul asezat in casuta lui. Pana atunci, el se bucura de statutul de celibatar si apare in fiercare weekend cu cate o alta domnisoara.

Adelina a fost casatorita cu Liviu Varciu
Adelina a fost casatorita cu Liviu Varciu

„Ce-i drept, nici nu a gasit pe cineva care sa-l faca sa zica : gata, asta este. Nici nu se grabeste. Bine, e pus si el pe fapte mari, ca toti prietenii lui sunt insurati, cu copii, culmea este ca el a facut chiar primul pasul din anturajul nostru, insa nu a avut noroc. Se mai intampla.”, a declarat un prieten apropiat, pentru CANCAN.ro.

Varciu a investit aproape 200 de mii de euro in casa dintr-un complex rezidential din Capitala.

Citeste si:

Primele imagini cu a nu-stim-cata iubita a lui Varciu! Leyla are 23 de ani si s-a cunoscut cu prezentatorul TV la…

A vrut, dar nu s-a putut! Adevarul despre relatia dintre Liviu Varciu si Nicoleta Nuca

Cancan

Larisa Ciuta

Citește și...