Gesturi incredibile! Ce a facut Cove la clinica unde s-a nascut baietelul sau!

Publicat: 12/08/2015 | 13:29
Gesturi incredibile! Ce a facut Cove la clinica unde s-a nascut baietelul sau!

Gabriel Coveseanu, cunoscut publicului larg drept Cove, a devenit tatic pentru a doua oara miercuri dimineata. La cateva ore dupa nasterea fiului sau, prezentatorul a avut un comportament neasteptat in fata clinicii.
 

Miercuri dimineata, la ora 7:00, Cove a devenit tatic pentru a doua oara. Sotia sa, Florentina Ene, a adus pe lume un baietel, care a primit numele Mihai Razvan. Bebelusul a cantarit 3 kilograme si a masurat 50 de centimetri la nastere. Acesta este cel de-al doilea copil al prezentatorului.

Preocupat de farurile de la masina

Cove

CANCAN.RO l-a surprins pe Gabriel Coveseanu in fata clinicii private unde a nascut sotia sa, la cateva ore dupa dupa ce a venit pe lume baietelul sau. Cove a coborat din decapotabila sa inarmat cu un pachet de servetele umede.

Cove

S-a invartit de cateva ori in jurul masinii si, nemultumit de starea unuia dintre faruri s-a apucat sa-l stearga cu servetelele umede.

Cove

 

S-a scobit in nas

Dupa ce si-a aranjat farul de la masina, Cove s-a mai invartit pe langa masina.

Cove

Epuizat de canicula de afara si probabil si de efortul depus, Cove si-a sters sudoarea de pe frunte, iar mai apoi a facut un gest rusinos in public, scobindu-se temeinic in nas.

Cove

 

Doua mariaje, doi copii

Gabriel Coveseanu este insurat cu Florentina Ene, cea care i-a daruit un baietel miercuri dimineata, din anul 2013. El a mai fost casatorit cu Maria Movileanu, cu care are un copil. Cei doi au divortat in anul 2010.

(D.A.)

Citește și...