Gheorghe Dincă și-a schimbat radical declarațiile! A recunoscut ce a făcut, de fapt, cu Alexandra și Luiza. Lovitură de teatru în cazul Caracal

Publicat: 29/11/2019 | 08:47
Gheorghe Dincă și-a schimbat radical declarațiile! A recunoscut ce a făcut, de fapt, cu Alexandra și Luiza. Lovitură de teatru în cazul Caracal

Cazul ”Caracal” se desfășoară pe noi coordonate, asta după ce a fost arestat ”omul de casă” a lui Gheorghe Dincă, Ștefan Risipiceanu, cel care a declarat în fața anchetatorilor că a violat-o pe Luiza Melencu după ce aceasta a fost adusă în ”Casa groazei”.

Dar și Gheorghe Dincă și-a reconsiderat declarațiile inițiale, ”Monstrul din Caracal” recunoscând, acum, că le-a ucis… intenționat pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. La începutul anchetei, Dincă a încercat, din răsputeri, să îu convingă pe anchetatori că nu a fost vorba despre omor cu premeditare, ci doar de lovituri cauzatoare de moarte. Le-ar fi lovit, la nervi, pe cele două fete, iar acestea au murit. Chiar spunea, la un moment dat, că ar fi încercat să le ofere și primul ajutor, numai că a fost prea târziu.

Conform informațiilor funizate de adevarul.ro, ținând cont de noile declarații ale lui Gheorghe Dincă, procurorii vor schimba încadrarea juridică a faptei din lovituri cauzatoare de moarte în omor calificat. Timp de cinci luni de zile, ”Monstrul din Caracal” i-a mințit pe anchetatori, iar acum se demonstrează că a mai avut și un complice, pe Ștefan Risipiceanu. Acesta din urmă neagă, însă, orice legătură cu uciderea fetelor, menționând doar că a violat-o pe Luiza Melencu.

 

Citește și...