Gigi Becali a dat de pământ cu Eugen Stan, poliţistul pedofil. „Aceşti oameni trebuie să fie izolaţi. Au demoni în ei”

Publicat: 09/01/2018 | 23:53

Gigi Becali a reacţionat dur împotriva lui Eugen Stan, bărbatul care a agresat sexual doi minori într-un lift din Sectorul 6. Latifundiarul din Pipera a dat de pământ cu poliţistul pedofil şi susţine că oameni care au astfel de orientări ar trebui izolaţi de societate. Patronul FCSB-ului consideră că pedofilii pot fi vindecaţi foarte greu şi că este nevoie de rugăciune. 

„Aceşti oameni trebuie să fie izolaţi. Să stea într-o puşcărie şi să nu intre în contact cu oamenii. Cei care fac astfel de lucruri trebuie izolaţi. Nu poţi să le dai puşcărie pe viaţă, dar ar trebui să stea departe de oameni. Ar trebui să se facă puşcării speciale pentru ei. Astfel de oameni au demoni în ei. Cum să ai astfel de pofte?

Dacă vrei să te vindeci, trebuie, în primul rând, să vrei. Dacă nu ai pocăinţă, nu te poţi vindeca de această boală. Asta este o boală de demoni, eşti posedat. Astfel de boală poată fi vindecată prin rugăciunile Sfântului Vasile. Astfel de oameni au o armată de demoni în ei. Este nevoie de post, rugăciune şi multă pocăinţă ca să te vindeci. Orice şi-ar fi făcut dreptate singur”, a spus Gigi Becali la Wowbiz.