Gigi Becali va fi socru mic! Fiica cea mare se mărită. Când va avea loc marele eveniment

Publicat: 08/03/2019 | 09:39
Gigi Becali va fi socru mic! Fiica cea mare se mărită. Când va avea loc marele eveniment

Sărbătoare mare în familia lui Gigi Becali, fata cea mare se mărită. Tânăra a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, care provine dintr-o familie respectată şi înstărită, pe placul finanţatorului Stelei. Cei doi sunt împreună de ceva timp, iar acum au decis să oficializeze relația, atât în fața ofițerului de stare civilă, cât și în fața lui Dumnezeu.

Nunta fiicei latifundiarului din Pipera va avea loc în luna chiar toamna viitoare, în luna octombrie. Evenimentul se anunță unul grandios, organizarea a început deja, vor lua parte la petrecere în jur de 700 de persoane, scrie Wowbiz.ro.

Ce a făcut Gigi Becali pentru un arbitru bolnav de cancer

Gigi Becali a făcut un gest uluitor pentru un arbitru din județul Bihor, bolnav de cancer. Patronul FCSB-ului l-a ajutat cu o sumă importantă de bani, iar cel care a intermediat totul a fost Alexandru Boc, fost fotbalist la Rapid, Dinamo și Universitatea Craiova. La doar 34 de ani, Lucian Știube, un arbitru foarte talentat, a fost lovit de cancer. Alexandru Boc nu a rămas impasibil și s-a implicat personal în acest caz. Fostul mare fotbalist a povestit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, cum au decurs lucrurile.

Gigi Becali uită de multe ori de fotbal și sare în ajutorul oamenilor bolnavi sau săraci.
„Lucian Știube este un arbitru din județul Bihor, de liga a 4-a, de județ, care la 34 de ani a făcut un cancer. Toți colegii au încercat să-l ajute, au pus bani, după care m-au contactat să-l rog și pe Gigi Becali dacă poate să ajute. Le-am spus să facă o scrisoare către Gigi și să pună acolo și niște acte doveditoare ale bolii. La meciul cu Hermannstadt (n.r. partida a avut loc pe 11 februarie), de pe Arena Națională, m-am dus la Gigi în lojă, i-am spus despre ce este vorba și i-am dat lui Luțu plicul respectiv.

Și, spre surprinderea mea, după doar două zile m-a sunat Luțu și mi-a spus că șeful lui a aprobat. L-a trimis pe Luțu cu un pachet de bani și i-a virat arbitrului o sumă importantă în cont. Vă dați seama reacția lui Lucian, a părinților săi, a colegilor. Acum face tratament, iar banii primiți de la Gigi îl ajută foarte mult. Are la cap o operație, mai multe nu pot să spun”, a spus Alexandru Boc.

Citește și...