GINA PISTOL a dat oficial startul sezonului costumelor de baie, dar toţi ochii au fost ţintă pe abdomenul ei!

Publicat: 27/06/2017 | 13:27

Gina Pistol este cu siguranţă una dintre cele mai apreciate femei de televiziune de la noi, iar după ce s-a despărţit de Alin Cocoş, ea pare să se fi reinventat.

A demonstat acest lucru şi astăzi, pentru că le-a arătat prietenilor ei de Instagram că a dat, în mod oficial, startul sezonului costumelor de baie! Într-o formă fizică demnă de invidiat, Gina Pistol a mers la piscină, un semn clar că ea se bucură din plin de clipele de vacanţă, acolo unde s-a afişat îmbrăcată cu un costum de baie dintr-o singură piesă, pe negru şi foarte decupat. În momentul în care a postat imaginea, toţi ochii au fost însă pe abdomenul vedetei, pentru că Gina Pistol are mai multe tatuaje imprimate pe corp. În partea dreaptă a abdomenului, ea are tatuat simbolul  Soarelui, de dimensiuni cât se poate de considerabile.

Despre tatuajele sale, Gina Pistol a povestit la un moment dat în cadrul unei emisiuni TV că sunt foarte pline de semnificaţii. „Am soarele şi luna şi pe cealaltă parte două triunghiuri sau Steaua lui David (n.r. Simbolul provine de la modul în care vechii războinici evrei îşi construiau scuturile, care aveau pe interior cele două triunghiuri montate astfel ca să formeze şase puncte de prindere pe perimetrul scutului)“, povestea Gina Pistol, cu ceva timp în urmă.

 

Citește și...