Gina Pistol, despre experienţa pe care a trăit-o în Asia! Vedeta face dezvăluiri cutremurătoare: “Dormeau pe jos, mergeau şobolanii pe lângă ei…“

Publicat: 12/02/2018 | 11:05

Gina Pistol va prezenta show-ul “Asia Express“, primul episod avnd loc pe 12 februarie. Vedeta a fost prezentă la Neaţa şi a dezvăluit cât de grele erau condiţiile de acolo şi cum au reuşit concurenţii să facă faţă tuturor greutăţilor.

A fost foarte greu. Singura diferenţă e că eu ştiam unde mergem, ei, nu. Nu dormeau în condiţii normale. Dormeau pe jos, pe saltele, mergeau şobolanii pe lângă ei. Mi s-a rupt sufletul de ei. (…). Eu pentru filmări mi-am luat rochiţe scurte. Şi când am ajuns la temple, am împrumutat unele ţinute, pentru că nu trebuia să mi se vadă prea mult pielea, picioarele (…)”, mărturiseşte blondina.

Pe faptul că au îndurat un frig cumplit, vedetele au fost nevoite să se descurce cu câte un dolar pe zi. „În partea aia de Vietnam a fost un frig cumplit, cam cum e acum la noi, dar şi multă umezeală. Deci, noi am plecat din Hanoi, din Vietnam, am traversat Vietnamul, Cambodgia şi să ajungem în Thailanda. Sunt cam peste 5.000 de kilometri şi ei trebuia să-i facă pe joc, cu bicicleta sau făcând autostopul. Este un concurs la bază: fiecare concurent are câte un dolar cu care să se descurce pe zi. În plus, ei trebuiau să treacă prin nişte probe”.

Gina a mărturisit că Dorian Popa avea de multe ori lacrimi în ochi, însă a reuşit să facă faţă cu brio provocării, alături de mama lui. „Nu e ca la noi: îţi dai seama că pe Dorian Popa l-ar lua toate fetele cu maşina. Dar ei, pe lângă faptul că erau doi şi trebuiau să reuşească să oprească o maşină, erau nevoiţi să ia cu ei şi operatorul şi cameramanul. Şi, de multe ori, la scurt timp după ce reuşeau asta, eu îi sunam eu şi le spuneam: «Dragilor, trebuie să coborâţi acum!» (…). Am toată admiraţia pentru ei, ajungeam în faţa mea transformaţi: tranfiguraţi, cu lacrimi în ochi, sfâşiaţi (…). Am toată admiraţia pentru Dorian Popa, el a făcut echipă cu mama lui şi după un timp, a fost nevoit să îi care rucsacul. Avea de multe ori lacrimi în ochi Dorian Popa, urca pe scări cu două rucsacuri în spate, nu l-am văzut niciodată aşa, în starea aia.

Am văzut câteva imagini sfâşietoare. (…). Raluca voia să salveze un câine care urma să devină cină”, a spus Răzvan Simion , la care Gina a completat: „Ai să râzi, dar, la început, când am auzit de acest format, zic: «Vreau să fiu concurentă! Ori cu o femeie la fel de zăpăcită ca mine sau cu un bărbat». Am dat o probă, dar mi s-a spus la un moment dat: «Gina, nu te mai chinui»”.  „Cu cine ai pleca într-o astfel de competiţie?„, a întrebat Dani Oţil. „Cu tine aş pleca, Răzvan! (…). Jur pe roşu că e pe bune emisiunea! (…)„, a mărturisit Gina Pistol.

Citește și...