Gina Pistol, în lacrimi: „Știu că nu vă arăt, dar eu vă apreciez foarte mult și mi-e foarte greu”. Ei sunt concurenții de la „Asia Express” care au fost propuși la eliminare

Publicat: 20/03/2018 | 17:50

Gina Pistol, în lacrimi. În cadrul ediției trecute, vedetele de la „Asia Express” au trăit emoții puternice, după ce s-au întrecut în ritmuri tradiționale, încercând să deprindă pașii de dans ale localnicilor. Iar la final, prezentatoarea emisiunii a izbucnit în plâns, pentru că una dintre cele mai puternice echipe rămasă în cursă a fost propusă spre eliminare.

Citește și: Lora, absentă la „Asia Express”: „E pe perfuzii în spital”. Declarația artistei după ce s-a aflat despre problemele de sănătate

Gina Pistol, în lacrimi. Lora și Ionuț Ghenu au fost cât pe ce să părăsească îndrăgita competiție, pentru că Ionuț Ghenu a început cu un mare impediment din cauza strării de sănătate a Lorei, care nu i-a permis să i se alăture în cursă logodnicului său de la început. Și asta pentru că o toxiinfecție alimentară a ținut-o câteva ore bune sub supraveghere medicală, însă, în cele din urmă, artista a reușit să se pună pe picioare pentru a continua competiția.

Înainte să afle dacă în  cutia neagră e un dragon verde sau unul roșu, Gina Pistol s-a emoționat atât de tare, încât a început să plângă

„Știu că nu vă arăt, dar eu vă apreciez foarte mult și mi-e foarte greu. Mai ales în astfel de momente când trebuie să mă despart de unii dintre voi”, a spus Gina Pistol.

„Când plânge Gina nu e de bine”, a reacționat Ana Baniciu.

După mult suspans, presărat cu lacrimile Ginei Pistol, dragonul aflat în cutia neagră a decis: Lora și logodnicul ei rămân în competiție. Și asta pentru că dragonul a fost de culoare verde. Astfel, ultima aventură din Cambodgia se dă în formulă de patru:  urmând ca apoi să vedem cine va merge în ultima țară din Drumul Dragonului, Thailanda.

„Asia Express” continuă să fie o luptă contracronometru, care le-a testat vedetelor rezistența fizică, psihică și abilitățile de supraviețuire. Cele patru echipe sunt la doar câțiva pași de ultima țară din maratonul de 5.000 de kilometri – Thailanda, competiția va deveni din ce în ce mai intensă.

Lora şi iubitul ei, Ionuţ Ghenu, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, Vică Blochina şi Daniela Crudu și Raluka şi Ana Baniciu sunt cei opt aventurieri care au rămas în cursa pentru marele premiu de 30.000 de euro de la „Asia Express”.

 

Citește și...