Gina Pistol şi-a înnebunit fanii cu o poză sexy! Comentariile au luat-o razna…

Publicat: 08/02/2018 | 11:18

Gina Pistol a pus pe Instagram o fotografie în care o femeie goală, dar surprinsă din spate, este sărutată de un bărbat, căruia nu i se vede chipul. Este chiar Gina Pistol? Iar bărbatul, Smiley? Fanii vedetei s-au grăbit să comenteze. Au curs aprecierile!

 

Părul îi acoperă umerii şi partea superioară a spatelui, iar misterioasa goală mângâie un bărbat care o sărută, în acelaşi timp! Fotografia extreme de sexy a fost imediat comentată, ba chiar Gina Pistol a intervenit.

”Doamne, i-ai zapacit pe barbati cu aceasta poza”, a fost prima reacţie.

”Din pacate nu stiu cine a facut aceasta poza sau daca este captura dintr-un film”, a replicat chiar Gina.

”Esti tu? N-are cum! tu ai parul scurt! Deci, cine este?”, ”Ma, lăsaţi vrajela ca e frumoasa doamna”, ”Eu am crezut ca eşti u…”, sunt unele dintre comentarii.

Descoperiţi de Cancan.ro

Gina Pistol şi Smiley formează un cuplu de aproape un an, dar relaţia lor a fost foarte discrete. CANCAN.RO a publicat, în premieră, imagini cu cei doi împreună, la începutul anului. Atunci, Gina şi Smiley au plecat în Thailanda, în vacanţă (vezi aici imaginile).

Până atunci, Gina Pistol recunoştea că este îndrăgostită, ba chiar se gândeşte să facă şi un copil, dar nu a pronunţat numele lui Smiley. „Nu am mai primit o scrisoare de foarte mult timp. am primit şi eu scrisori de dragoste şi mă emoţionam. ma bucur că fac parte din categoria femeilor care mai sunt încă sensibile. (…) Am avut multe lipsuri în copilărie. Îmi doream foarte tare o bicicletă şi o păpuşă Barbie şi nu puteam să-mi iau atunci. (…) Da, sunt îndrăgostită. Bărbatul pe care eu mi-l doresc nu ar accepta o iubită parazit. Am 36 de ani şi de ce nu am bărbat şi copil? Nu pot să povestesc despre fiecare relaţie de ce am plecat şi de ce m-am despărţit. Mă deranjează când oamenii mă subestimează. Ce e al meu, e al meu. Pentru copilul meu, îmi doresc ca părinţii lui să fie oameni echilibraţi”, a spus Gina Pistol.

 

Citește și...