Globurile de Aur 2018. TOP 10 cel mai bine îmbrăcate actriţe pe covorul roşu, unde au predominat ţinutele negre, aşa cum a cerut dress code-ul

Publicat: 08/01/2018 | 10:59

Globurile de Aur 2018. Cea de-a 75-a ediţie a Globurilor de Aur a celebrat lupta împotriva violenţelor sexuale la Hollywood şi în lume, după scandalul-monstru în care e implicat producătorul Harvey Weinstein. Astfel, cele mai multe dintre vedete s-au conformat dress code-ului din acest an: negru.Evenimentul grandios a avut loc seara trecută la Hotelul Beverly Hilton din Beverly Hills, Los Angeles. La câteva ore după ce au fost desemnaţi câştigătorii celei de-a 75-a ediţie a faimoaselor premii, am pregătit pentru voi un top 10 al celor mai bine actriţe îmbrăcate de la Glorburile de Aur 2018. Pe listă se regăsesc Angelina Jolie, Penelope Cruz şi Catherine Zeta Jones.

 

 

Globurile de Aur 2018. TOP 10 cel mai bine îmbrăcate actriţe pe covorul roşu, unde au predominat ţinutele negre:

1. În vârstă de 42 de ani, Angelina Jolie a ales o rochie prin care şi-a ascuns foarte mult trupul. Filmult regizat de celebra actriţ[ „First They Killed My Father” (Cambodgia) a concurat la categoria cel mai bun film străin alături de „In The Fade”, „Loveless” (Rusia), „A Fantastic Woman” (Chile) şi „The Square” (Germania-Franţa-Suedia). Cu premiul râvnit au plecat acasă cei care au lucrat la coproducţia franco-germană „In The Fade”, regizată de Fatih Akin, care a fost considerat de Asociaţia Presei Străine de la Hollywood cel mai bun film străin.

2. Penelope Cruz s-a numărat şi ea printre vedetele care s-au alăturat iniţiativei celor de la Time’s Up de a protesta faţă de inegalitatea dintre sexe, abuzul de putere şi hărţuirea. De asemenea, actriţa de 43 de ani s-a numărat printre cei care au prezentat anumite momente din cadrul cunoscutei ceremonii.

3. Catherine Zeta Jones arată extraordinar la 48 de ani. Ea a declarat pentru jurnaliştii de la Daily Mail: „Dress code-ul nu a spus nimic despre a nu ne pune în valoare ceea ce avem mai bun”.

Catherine Zeta Jones, pe covorul de la Globurile de Aur 2018
Catherine Zeta Jones, pe covorul de la Globurile de Aur 2018

4. Halle Berry a strălucit într-o rochie scurtă şi transparentă datorită dantelei negre care a fost folosită la confecţionarea ţinutei provocatoare.

Halle Berry la Globurile de Aur 2018
Halle Berry la Globurile de Aur 2018

5. Kate Hudson a atras toate privirile cu ţinuta ei transparentă, dar mai ales cu decolteul, pe care l-a evidenţiat cu un colier.

Kate Hudson, pe covorul de la Globurile de Aur 2018
Kate Hudson, pe covorul de la Globurile de Aur 2018

6. Nicole Kidman a câştigat primul Glob de Aur al serii, fiind considerată cea mai bună actriţă într-un miniserial sau film de televiziune pentru rolul său din „Big Little Lies”, în care joacă rolul unei femei bătute de soţul ei. Ea a avut cuvinte de laudă pentru colega sa de platou şi totodată coproducătoara miniserialului, Reese Witherspoon. „Wow, puterea femeilor!”, a spus Kidman după ce a primit al patrulea Glob de Aur al carierei.

În vârstă de 50 de ani, Nicole Kidman şi Keith Urban i-au lăsat pe toţi mască atunci când s-au sărutat la Globurile de Aur.

7. Jessica Biel a păşit pe covorul roşu întins cu ocazia celei de-a 75-a ediţie la braţul soţului ei, Justin Timberlake. Actriţa a câştigat trofeul pentru cea mai bună actriţă într-un miniserial sau film de televiziune cu rolul din „The Sinner”.

8. Kendall Jenner, sora după mamă a lui Kim Kardashian, a strălucit într-o rochie baby-doll, care a avut o trenă foarte frumoasă.

9. Dakota Johnson, actriţa care a intrerpretat-o pe naiva Anastasia Steele în ecranizarea romanului erotic „Fifty Shades of Grey” a purtat şi ea o rochie elegantă neagră, care a avut pe spate o fundă argintie. Fiica actorilor Melanie Griffith si Don Johnson a fost lăudată de criticii de modă pentru ţinuta aleasă.

Dakota Johnson, pe covorul roşu de la Globurile de Aur.
Dakota Johnson, pe covorul roşu de la Globurile de Aur.

10. Naomi Campbell

Citește și...