HAGI îi ţine partea lui GIGI BECALI în războiul cu Armata! Ce a spus "Regele"

Gheorghe Hagi susţine că Steaua ar trebui să continue cu Gigi Becali finanţator, dar că acesta ar trebui să îi plătească Armatei un procent din vânzarea de bilete şi din sponsorizări.

"Steaua rămâne Steaua. Echipa asta trebuie să meargă în continuare. Brandul Steaua cu Gigi Becali a fost la cel mai înalt nivel, a întreţinut acest brand. A adăugat multe trofee şi performanţe. A funcţionat atâţia ani în Europa, e clar că a fost corect", a declarat Gică Hagi la o televiziune de sport.

"Eu i-aş cere să facă parteneriat cu Armata şi să dea un procent din sponsorizări şi din vânzarea de bilete. Din transferuri nu, pentru că el aici investeşte banii lui", a precizat Hagi.

Hagi, care este naşul lui Becali, a atras atenţia asupra faptului că toată lumea vorbeşte de încasările pe care le-a avut finanţatorul Stelei, dar nimeni nu vorbeşte despre cheltuielile acestuia. "Brandul Steaua suferă din cauza acestui scandal. Becali a muncit mult în perioada asta. Toţi zic cât a scos, dar cât a băgat? El a dat 1,8 milioane pe Tătăruşanu şi a plecat gratis. Inimile suporterilor Stelei sunt «varză» acum", a subliniat Hagi.

Citeste despre:hagi, gigi becali, gica hagi gigi becali, becali razboi armata


Share On Facebook