Harfele milionarului care și-a ucis bunica au făcut istorie pe litoral! Cămârzan venea la plajă cu elicopterul și comanda șampanie de 15.000 de euro sticla

Publicat: 07/05/2019 | 07:55

Cunoscutul om de afaceri Dan Cămârzan, din Brașov, care a apărut inclusiv în topul Forbes al miliardarilor români, în urmă cu mai mulți ani, a fost reținut aseară pentru că și-ar fi ucis bunica în vârstă de 93 de ani! Viața excentricului milionar a căptătat în ultima vreme o schimbare radicală de macaz, după ce a aderat la o sectă, însă tot trecutul lui este de povestit, și asta din cauza unor extravaganțe pe care rar le mai vezi! 

Milionarul Dan Cămârzan, în vârstă de 44 de ani, a fost reținut pentru omor, fiind suspectat că și-ar fi ucis bunica, în vârstă de 93 de ani. Cămârzan este un controversat om de afaceri, fiind cel care a dezvoltat, printre altele, complexul rezidențial Tâmpa Gardens și Europe Residence.

El a susținut în fața polițiștilor, dar și al familiei, că este ”trimisul lui Dumnezeu”, ba chiar spunea în fața tuturor, inclusiv familiei sale, că ”Dumnezeu lucrează prin el”.

De menționat este și trecutul foarte tumultos al lui Cămârzan, detalii obținute în exclusivitate de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, la vremea respectivă. Cum ar fi de exemplu anul 2008, care probabil a rămas în istoria litoralului românesc.

Citește și DETALII ȘOCANTE DESPRE MILIONARUL BRAȘOVEAN CARE ȘI-A UCIS BUNICA! CĂMÂRZAN ADERASE LA SECTA ”SUVERANILOR NĂSCUȚI-VII” 

Acesta obișnuia să spargă foarte mulți bani, vara, la mare, acolo unde își făcea apariția ca un adevărat nabab! Mamaia era stațiunea preferată, acolo udne devenise ”rezident”, weekend de weekend, fiind client fidel la vremea respectivă al clubului Bamboo, cel mai luxos de pe litoral pe-atunci.

Aproape de fiecare dată, Cămârzan și prietenii lui ajungeau de vineri seara, și nu oricum, cu cu un elicopter! Iar drumul spre club îl parcurgeau cu câte un Lamborghini fiecare, în șir indian, prin stațiune.

Și asta nu este tot! Harfele lui Cămărăzan escaladau tot mai mult: el comanda doar șampanie de 15.000 de euro/sticla!