”Hâtz, Johnule” s-a dezbrăcat la bustul gol, în parc! Filmări interzise doamnelor căsătorite!

Publicat: 04/04/2019 | 23:41

Dorian Popa nu mai are nevoie de prezentare! Unde apare, hop, domnișoarele fac ochii cât cepele.  (10 motive sa alegi videochat) Nu-l abordează doar pentru că știu că relația lui cu Babs este și ea la fel de cunoscută precum artistul. De neveste, ce să mai zicem… Oftează! Așa cum s-a întâmplat zilele acestea, în parcul Herăstrău, când Dorian și-a arătat, la scenă deschisă, fizicul impresionant. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a fost pe fază și vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

Un cor de „of”-uri aproape că s-a auzit pe una dintre aleile parcului Herăstrău, din Capitală! Un cor feminin, o apariție masculină: Dorian Popa! Celebru în ultima perioadă datorită rolurilor pe care le-a jucat în reality-show-rile TV atât de apreciate, Dorian Popa a ieșit la o ședință foto, chiar în parc. Alături de fotografi profesioniști, actorul a cerut o ”șarjă” completă, care să-l surprindă în diferite ipostaze.  (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti angajeaza modele) 

Poze pentru arhiva personală

Dorian Popa a vrut mai multe imagini doar pentru el, dar în care și-a prezentat ultimele modele de vestimentație, hanoracul fiind piesa de bază. Așa că s-a ”strâmbat” el câte puțin pentru fiecare apăsare a butonulului foto, dar au ieșit poze de care a fost foarte mulțumit. De altfel, se poate observa în imaginile pe care CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vi le oferă.

”Hâtz, Johnule”, până la urmă admiratoarele tot au prins momentul să te vadă la bustul gol! S-a întâmplat la scurt timp după ce ședința foto s-a încheiat. Dorian a plecat către mașina sa, alături de cei doi profesioniști în ale fotografiei. Acolo, el și-a schimbat hainele și a rămas, pentru câteva secunde, cu pectoralii și cu pătrățelele la vedere. Puțin, dar bun și așa pentru ”urmăritoare”!

Dorian Popa s-a dezbrăcat în parc, pentru câteva secunde, dar a fost de ajuns pentru admiratoare

Cum a făcut furori cu ”John” și ”Hâtz”

Dorian Popa, unul dintre cei mai apreciați artiști de pe scena muzicii românești, dar și preferatul fetelor, a dezvăluit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, povestea celebrelor vorbe cu care a făcut furori în mediul virtual: ”John” și ”Hâtz”. ”«John» e împrumutat de la colegul meu Connect-R. În urmă cu câțiva ani, el a făcut un video și de acolo m-am inspirat. Recunosc că am plagiat, dar văd că a prins destul de bine, nici mie nu îmi vine să cred acest lucru. La «Hâtz», în schimb, pot să zic că este opera mea. Din acest motiv, în cel mai scurt timp o să scot o piesă cu «Shift», versurile sunt scrise, mai avem puțin de lucrat. (…) Viralul lor m-a determinat să fac și linia de haine”, a povestit Dorian Popa.

Dorian Popa, sfaturi în afaceri

Dorian Popa le-a dat fanilor săi câteva sfaturi pentru o afacere de succes în mediul online. În timpul unei emisiuni TV, artistul a vorbit despre modul în care a reușit să se promoveze pe social media, cum a crescut într-un timp relativ scurt și cum ar putea fiecare om să se folosească de aceste instrumente pentru a porni o afacere de succes.

„Oameni buni, fraţilor! Avem Instagram, avem Youtube şi avem şi multe alte platforme. Eu nu stau pe alte platforme, dar ele există. Platforme care vă ajută să vă promovaţi, gratuit. Este foarte important ce faceţi pe aceste platforme şi dacă concepeţi ideea de social media, ca pe un business şi nu ca pe o distracţie. Instagram poate să însemne o adevărată unealtă de publicitate. Fiţi foarte atenţi ce postaţi. Încercaţi să postaţi zilnic.

Încercaţi să căutaţi zilele la care, pardon, orele la care Instagramul vostru este pe un flux de oameni crescut şi mulţi oameni sunt atenţi la ceea ce voi postaţi. Încercaţi ca, atunci când vă apucaţi de Youtube, să încercaţi să livraţi content de calitate. Trebuie să încerci să ajungi la inima omului. Să-l distrezi, să-l faci să se uite la tine, să ia un sentiment de la tine, să ia o emoţie prin cameră, prin vlogul tău, de la tine. Şi dacă reuşiţi şi încercaţi să aveţi aceste coordonate, s-ar putea să aveţi surpriza ca foarte mulţi oameni să vă urmărească. Ba mai mult, de ce nu, să ajungeţi şi la contracte de publicitate”, a fost propunerea lui Dorian.

Cine este Dorian Popa

Dorian Popa s-a născut în 1988, în Constanţa. El este actor de televiziune, compozitor, dansator și cântăreț. A devenit cunoscut în 2011, odată cu apariția sa în serialul ”Pariu cu viața” alături de colegii săi din Lala Band, unde l-a interpretat pe Andrei Anghel. Artistul se iubeşte de mai aproape cinci ani cu Claudia Iosif, cunoscută în showbiz-ul autohton drept ”Babs”, frumoasa brunetă ce i-a cucerit inima artistului.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...