Helsinki din ”Casa de Papel” a locuit 9 ani în România! Actorul vorbește perfect limba română. VIDEO

Autor:
Publicat: 05/04/2020 | 11:08

Celebrul personaj Helsinki din Casa de Papel, interpretat de Darko Peric, a locuit în România aproape un deceniu, timp în care a învățat perfect limba română. Acesta a acordat un interviu savuros pentru Virgin Radio despre perioada în care a trăit la noi în țară.

Darko Peric este unul dintre personajele principale ale celebrului serial, Casa de Papel, ajuns numărul 1 la vizionări în România pe Netflix în aceste zile.  Actorul de 43 de ani a venit pentru prima dată în România în anul 1995.

Acesta a locuit mai întâi în Drumul Taberei 3 ani, apoi s-a mutat la Timișoara, orașului său preferat din România, fiind „mai cosmopolit decât Bucureștiul”. De asemenea, Peric și-a amintit cu drag de locurile pe care le frecventa în Capitală:  Club A, Lăptăria lui Enache și Cinemateca.

CITEȘTE ȘI: Mihaela Borcea i-a serbat ziua de naștere tatălui camuflată contra COVID-19. FOTO

”Eu tatuaje am început să fac în România în anul 1999. Eu am fost în București din 1995 până în 1998 și după m-am dus la Timișoara. Acolo mi-am cunoscut prietenii și acolo am învățat eu să tatuez. Primul tatuaj l-am făcut în Serbia la 17 ani. ”, a mărturisit Darko Peric pentru Virgin Radio.