Horia Moculescu are iubita cu 43 de ani mai tanara? Vezi despre ce vedeta este vorba

Publicat: 13/01/2014 | 20:19
Horia Moculescu are iubita cu 43 de ani mai tanara? Vezi despre ce vedeta este vorba

Are 76 de ani, insa nu si-a pierdut deloc sarmul! Horia Moculescu pare sa o fi luat pe urmele fostei lui sotii, Mariana, in ceea ce priveste relatiile cu parteneri mult mai tineri, compozitorul avand, pare-se, o relatie secreta cu Alexandra Velniciuc.

Colegi de televiziune, tanara actrita de 33 de ani si renumitul compozitor de 76 de primaveri au fost surprinsi de nenumarate ori impreuna la plimbare, in localuri sau la diferite evenimente. Mai mult, Horia obisnuieste sa ii vizioneze si piesele de teatru in care joaca Alexandra.

Horia si Alexandra sunt colegi la
Horia si Alexandra sunt colegi la „Atentie, se canta!”

Duminica dimineata, Horia Moculescu a ajuns la Spitalul Floreasca din Capitala, diagnosticul pus in urma investigatiilor fiind de colica biliara. Aflat pe patul de spital, faimosul compozitor a primit vizita Alexandrei Velniciuc, alimentand astfel zvonurile potrivit carora intrei cei doi ar fi mult mai mult decat o simpla relatie de prietenie.
_________________________________________

CITITI SI:

Mariana Moculescu, atac dur la adresa lui Moculescu si a colegei sale de emisiune, Alexandra Velniciuc: „In loc sa-si ajute fiica, o promoveaza pe Mademoiselle Rahat Vasile. Ea umbla si la portofelul lui! Le doresc sa arda in iad”

Parasita de mama la 3 ani, Velniciuc se bucura de dragostea a doi barbati. Unul ii deschide portiera, altul o invita la masa!

A poftit la bratari, dar a plecat cu mana goala! Vezi din ce motiv partenera lui Moculescu a spus nu bijuteriilor!
_________________________________________

Mai ales ca, potrivit saptamanalului PRO TV Magazin, frumoasa actrita blonda a fost vazut in urma cu ceva vreme iesind, tiptil, tiptil, din locuita lui Horia Moculescu.

A fost parasita de mama cand avea 3 ani

Alexandra Velniciuc este dovada clara ca, in anumite cazuri, viata bate filmul. Tanara actrita a fost parasita de mama cand avea doar 3 ani. Femeia a facut-o intr-un mod de-a dreptul marsav, pacalindu-si familia ca se pleaca in Italia doar temporar. Si dusa a fost…

Alexandra este fiica faimosului actor Stefan Velniciuc
Alexandra este fiica faimosului actor Stefan Velniciuc

Dormea cu poza ei sub perna. De fiecare data, cand vedea pe strada o femei blonda si inalta, Alexandra se prindea cu mana de piciorul ei si o striga ‘mama’. La un an dupa ce a fugit, mama ei a sunat si i-a zis la telefon: ‘Vierme, din cauza ta am plecat din tara’. Atunci a fost un moment cutremurator„, a povestit o sursa din anturajul Alexandrei, pentru CANCAN.RO.

J.D

Citește și...