Horia Moculescu, momente de groază! Nidia a fost operată de urgenţă: ”A bătut-o cu un umeraş de lemn”

Publicat: 10/02/2017 | 07:41
Horia Moculescu, momente de groază! Nidia a fost operată de urgenţă: ”A bătut-o cu un umeraş de lemn”

Horia Moculescu a trecut prin momente cumplite! Fiica lui, Nidia, a ajuns de urgenţă la spital unde a fost operată. Celebrul compozitor a dezvăluit detalii cutremurătoare din viaţa fetei lui, mărturisind că aceasta a fost bătută cu brutalitatea şi că nu poate face copii.

Horia Moculescu este un părinte dedicat fiicei sale, Nidia, pentru care spune că este şi tată şi mamă. Compozitorul a mărturisit că a trecut prin nişte momente crâncene din cauza fiicei sale care a ajuns de urgenţă la spital şi a fost operată. Maestrul a mărturisit că fata lui a avut o copilărie traumatizantă, în care a fost bătută cu un umeraş de mama ei. Mai mult decât atât, Moculescu a dezvăluit că Nidia nu va putea fi niciodată mamă.
”Dragostea mea pentru Nidia a fost atât de mare, nu pentru că o voiam extraordinară, dar voiam să o ajut. Mariana i-a dat după operaţie un telefon: am auzit că te-ai operat. Doomnul italian i-a trimis o sună de bani. Mariana nu a fost alături de ea. A bătut-o când era mică cu un umeraş de lemn. Nidia mi-a povestit. Eu sunt tată, nu sunt mamă. Eu am fost de toate. Nidia s-a îngrăşat, o suspectam de anorexie. Dragostea mea pentru Nidia a fost atât de mare, nu pentru că o voiam extraordinară, dar voiam să o ajut. Mariana i-a dat după operaţie un telefon: am auzit că te-ai operat. Doomnul italian i-a trimis o sună de bani. Mariana nu a fost alături de ea”, a declarat Horia Moculescu.