HOROSCOP 1 APRILIE. Leii sunt preocupaţi de carieră

Publicat: 01/04/2017 | 00:00
HOROSCOP 1 APRILIE. Leii sunt preocupaţi de carieră

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Intrarea planetei Mercur, cea care simbolizează comunicarea şi raţiunea, în zodia Taurului activează pentru tine casa banilor şi a valorilor personale. Odată cu acet tranzit este posibil să te gândeşti mai mult la aceste domenii, la felul în care îţi câştigi şi îţi cheltui veniturile, să îţi vină noi idei în privinţa unor proiecte ce ar putea fi remunerate sau să participi la unele negocieri. Fii atent la detalii şi planifică totul în cele mai mici detalii.

Taur – Tranzitul planetei Mercur prin semnul tău zodiacal predispune ca în următoarele două luni să fii mai comunicativ, mai extrovertit şi mai gânditor la ceea ce priveşte viaţa ta personală. Poţi avea parte de multe idei noi, care să dea naştere la proiecte şi planuri de viitor, ca atare pune-le pe hârtie şi fii încrezător că se pot materializa. Totodată, poate fi perioada în care cunoşti pe cineva şi te îndrăgosteşti.

Gemeni – Este posibil ca în următoarea perioadă de câteva săptămâni să fii mai atent la latura ta interioară, mai introspect şi mai meditativ, aspect care poate aduce plus valoare vieţii tale. Eşti mult mai axat pe ceea ce este cu adevărat de valoare, pe latura profundă sau ascunsă a lucrurilor, pe ceea ce se află în spatele situaţiilor de viaţă, fapt ce îţi va aduce şi o mai mare înţelegere sau o revelaţie importantă.

Rac – Comunicarea şi socializarea cu diferite grupuri de interes, cu prietenii sau cu persoanele unei comunităţi din care faci parte îţi va aduce multe informaţii preţioase şi te va pune pe gânduri cu referire la problemele sau situaţiile de viaţă cu care te confrunţi. Astfel, vei putea găsi soluţii ingenioase pentru a ieşi din impas, vei putea găsi ajutor acolo unde nu te aştepţi sau vei avea parte de sprijinul unor oameni ce îţi pot deveni protectori.

Leu – Cariera şi statutul profesional sunt foarte importante pentru tine în acest moment, în care ai putea avea parte de o reuşită majoră. Concentrează-te pe acest domeniu cu toată forţa, arată tot ceea ce ai mai bun şi ieşi în evidenţă. Odată cu aspectele astrale ale prezentului, ai putea primi şi o mărire de salariu sau ai putea lua parte la unele proiecte ce îţi vor aduce o remunerare consistentă.

Fecioară – Ideea perfecţionării într-un anume sector al vieţii tale începe să te intereseze din ce în ce mai mult. Este momentul ideal pentru a face un pas înainte, pentru a te înscrie la un curs, pentru a obţine diplome şi certificări sau pentru a începe studiul pe cont propriu. Deşi poate fi vorba de un drum mai lung, ceea ce vei afla îţi va îmbogăţi intelectul mult mai tare şi îţi va deschide noi orizonturi.

Balanţă – Domeniul veniturilor suplimentare, care nu provin din salariu, este activat în următoarea perioadă. Ca atare, ai putea avea parte de unele bonusuri, de bani proveniţi dintr-o vânzare sau dintr-o moştenire, dintr-un împrumut sau un cadou, pe care să îl primeşti de la o persoană dragă, ce îşi doreşte să te susţină. Preţuieşte cu mare atenţie ceea ce ţi se oferă şi fă tot posibilul pentru a fi înţelept în deciziile următoare.

Scorpion – Planeta comunicării, Mercur, activează în următoarea perioadă domeniul relaţiilor, aspect ce îţi va aduce multe conversaţii şi discuţii cu partenerul de viaţă. Depinzănd de starea în care sunteţi la momentul actual, ar putea fi vorba de planuri de viitor, de discutarea unor aspecte ce presupun frustrări sau reproşuri de ambele părţi, de rezolvarea unor tensiuni sau de decizii radicale, ce vă privesc viitorul comun.

Săgetător – În următoarele două luni, tranzitul planetei Mercur prin casa serviciului, a responsabilităţilor de zi cu zi şi a muncii în general te îndeamnă să te gândeşti mai serios la aceste aspecte – poate te interesezi de un nou loc de muncă, participi la interviuri, poate îţi stabileşti noi priorităţi în ceea ce priveşte rutina zilnică sau aduni informaţii pentru a te specializa şi a căpăta o mai mare cunoaştere.

Capricorn – Următoarea perioadă de câteva săptămâni creează conjuncturile favorabile pentru a discuta cât mai mult cu persoana iubită. Poate este momentul să faceţi un pas înainte, să analizaţi aspecte ale relaţiei voastre, să împărtăşiţi ceea ce simţiţi, de bine sau de rău, să faceţi planuri ce vă vizează pe amândoi sau să demaraţi un proiect împreună. Oricum ar fi, maturitatea şi înţelepciunea vor fi cuvintele cheie.

Vărsător – Tranzitul planetei Mercur, cea care în harta ta astrologică simbolizează banii, investiţiile şi câştigurile, în casa familiei, a căminului şi a familiei poate aduce în următoarea perioadă de două luni decizii şi discuţii cu privire la aceste domenii. Poate vrei să achiziţionezi o locuinţă, poate ai de vorbit cu familia sau ai de făcut planuri cu privire la viitorul vostru comun. Totodată, poate fi vorba de întemeierea unui cămin, aspect pe care trebuie să îl priveşti cu mare responsabilitate.

Peşti – Aspectele astrale ale momentului sugerează că în următoarea perioadă vei fi mult mai axat pe ideea de cunoaştere, pe colectarea de noi informaţii, pe progres şi evoluţie la nivel intelectual, pe instruirea ta. Ai putea obţine diplome, acreditări, te-ai putea înscrie la un curs sau ai putea citi tot felul de cărţi interesante. Ca atare, investeşte în tine şi în ceea ce ţi-ar putea aduce un progres în viaţă.  

Citește și...