Acasă » Horoscop » HOROSCOP 1 AUGUST. Scorpionii pot avea parte de un test!

HOROSCOP 1 AUGUST. Scorpionii pot avea parte de un test!

De: Cancan 31/07/2017 | 23:19
HOROSCOP 1 AUGUST. Scorpionii pot avea parte de un test!

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Învaţă în această perioadă cum să îţi temperezi pornirea de a-ţi impune voinţa, mai ales în relaţia cu cei dragi şi cu familia, deoarece este posibil ca excesul de zel pe care îl afişezi să supere sau să aducă unele frustrări. În domeniul socio – profesional, urmăreşte planul pe care ţi l-ai făcut cu foarte multă vehemenţă şi eliberează energia de care dai dovadă într-un mod constructiv.

Taur – Ai un simţ dezvoltat al frumosului, ceea ce te inspiră pentru a face achiziţii, pentru a cumpăra obiecte de artă, lucruri de valoare sau decoraţiuni minunate. Eşti încurajat de astre să nu stagnezi în nicio privinţă, să te dezvolţi, să profiţi de toate oportunităţile ce ţi se arată şi să mergi mai departe în tot ceea ce ţi-ai propus. Un mesaj din străinătate sau din alt oraş vine ca o invitaţie la călătorie!

Gemeni – Valorifică tot ceea ce există deja în plan concret, resursele interioare şi talentele de care dispui, este un moment oportun de a ieşi în faţă şi de a te face remarcat. În acelaşi timp, reevaluează-ţi relaţiile, principiile, ideile şi proiectele şi axează-te doar pe acelea care îţi aduc beneficii atât la nivel emoţional, cât şi financiar sau profesional. Nu merită să mai baţi pasul pe loc!

Rac – Centrează-te pe propria bunăstare şi fă toate acele schimbări necesare pentru a ajunge mai repede la ţelurile pe care ţi le-ai propus! Observă ce trebuie să abandonezi şi ce merită păstrat, a venit momentul unei curăţiri pe mai multe planuri. Un prieten îţi înţelege foarte bine sufletul şi îţi arată că îi pasă de ceea ce simţi, drept pentru care este indicat să te sfătuieşti cu el şi să îi spui tot ceea ce gândeşti.

Leu – Poţi obţine câştiguri atât în planul emoţional cât şi în cel profesional cu condiţia să le menţii pe amândouă în echilibru şi să nu dedici mai mult timp unuia în favoarea celuilalt. Cu alte cuvinte, imediat ce ai ajuns acasă, trage uşa după tine şi lasă problemele şi gândurile de la locul de muncă acolo unde le este locul. Apreciază corect tot ceea ce vine către tine şi ceea ce ţi se oferă, te vei simţi foarte armonios în interior.

Fecioară – Pune accent pe calitatea obiectelor pe care le achiziţionezi, nu pe cantitatea lor, atitudine care te va face până la urmă să economiseşti atât bani căt şi timp sau efort. La locul de muncă, este o perioadă în care te poţi simţi valorizat de cei cu care colaborezi, dar pentu asta trebuie să pui accent pe ceea ce faci şi să nu te sfieşti să îţi punctezi eforturile şi aportul adus la proiectele comune.

Balanţă – Apare şansa semnării unor contracte sau a unor documente foarte profitabile, ca atare este bine să nu îţi scapi din vedere interesul şi să demarezi acţiunile necesare. Randamentul şi eficienţa sunt de apreciat în acest moment, aşa că fă o bună asociere cu ele! Dacă este nevoie să iei decizii în forţă, este nevoie să ştii dinainte care îţi sunt dorinţele şi unde vrei să ajungi cu adevărat!

Scorpion – Respectă legea, etica şi principiile după care te-ai guvernat până în prezent, este posibil să ai parte de un test al vieţii, pe care nu merită să îl ratezi. Există un preţ pentru orice îţi doreşti, deci fii cu băgare de seamă la riscuri şi la asumarea faptelor pe care le întreprinzi. Dacă ai unele dubii sau frici în ceea ce priveşte asocierea cu unele persoane este mai bine să acţionezi cu prudenţă sau să mai aştepţi!

Săgetător – În această perioadă este posibil să manifeşti o dorinţă de perfecţiune dusă la extrem, aspect care poate să aibă unele ecouri negative atât în planul relaţional cât şi în cel socio – profesional. Ca atare, nu impune foarte multe reguli, cerinţe şi atitudini celor din jur, ci acceptă-i aşa cum sunt. Dacă ceva nu îţi este pe plac, afirmă cu sinceritate, dar nu obliga să se facă aşa cum vrei tu!

Capricorn – Este posibil să te confrunţi cu unele temeri are nu au o bază concretă sau realistă în prezent, ci care vin ca urmare a unor experienţe trecute. Deşi este bine să fii prudent, nu sparge oale în capul unor persoane care nu merită şi nu compara situaţiile de viaţă într-un mod extrem. Din punct de vedere financiar, poâi găsi soluţii ingenioase la problemele cu care te confrunţi, fapt pentru care vei avea lejeritatea de a şi cheltui sau investi.

Vărsător – Este necesar să reîmprospătezi uşor mediul în care te învârţi şi să cauţi persoane noi, care să aducă mai multă bucurie, tinereţe, inovaţie şi atitudine în planul tău personal. Astfel, vei avea parte de o nouă viziune şi de activităţi care să te scoată din rutina instalată. Din punct de vedere profesional, poţi merge pe calea cea grea, und lucrurile trebuie muncite şi făcute pas cu pas sau poţi alege cale mai uşoară, în care ingeniozitatea şi talentul să îşi spună cuvântul!

Peşti – Poţi întâlni în această perioadă o persoană care să îţi devină profesor, maestru sau protector, dar pentru asta este nevoie să accepţi că ai nevoie de îndrumare sau de sfaturi din exterior. Nu fi încăpăţânat şi observă semnele ce ţi se arată la tot pasul. În planul domestic, dacă nu mai poţi face faţă unor sarcini şi atribuţii, fii sincer şi încredinţează şi altora din problemele cu care te confrunţi!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Acest bărbat a aruncat o cameră de filmat, într-o gaură adâncă de 93 de metri, sub ANTARCTICA, și a făcut o descoperire ireală. Iată imaginile!
Acest bărbat a aruncat o cameră de filmat, într-o gaură adâncă de 93 de metri,...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Smiley A FILMAT-O AȘA pe Gina Pistol și a postat-o pe net: „Te pregătești”
Smiley A FILMAT-O AȘA pe Gina Pistol și a postat-o pe net: „Te pregătești”
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Yamato și Bettyshor, prinși în timp ce se sărutau la Gala RXF! Primele dezvăluiri despre o posibilă împăcare: „Poate da, poate nu...”
Yamato și Bettyshor, prinși în timp ce se sărutau la Gala RXF! Primele dezvăluiri despre...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...
Putin cutremură omenirea. Ordin ISTORIC dat la Moscova: Totul s-a rezolvat
Putin cutremură omenirea. Ordin ISTORIC dat la Moscova: Totul s-a rezolvat
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
România demolează Austria. Anunțul a venit chiar azi, 19 aprilie: Greu, dar am obținut
România demolează Austria. Anunțul a venit chiar azi, 19 aprilie: Greu, dar am obținut
Semnele care prevestesc sfârșitul. Când moartea se apropie
Semnele care prevestesc sfârșitul. Când moartea se apropie
BANC | „Bulă, poți să-mi împrumuți 500 de lei până la salariu?”
BANC | „Bulă, poți să-mi împrumuți 500 de lei până la salariu?”
Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie! Imaginile incendiare cu partenera de viaţă a milionarului român
Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie! Imaginile incendiare cu partenera de...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Lino Golden și Delia s-au căsătorit, după doi ani de relație. Imagini de la cununia civilă
Lino Golden și Delia s-au căsătorit, după doi ani de relație. Imagini de la cununia...
Gabriela Cristea le-a răspuns haterilor din online. De ce nu livrează celebrii cozonaci la timp: „Nu este o tragedie”
Gabriela Cristea le-a răspuns haterilor din online. De ce nu livrează celebrii cozonaci la timp:...
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 20 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le caută. Se vor vinde ca pâinea caldă
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 20 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le...
Filmul care e foarte popular pe Netflix. Are o poveste unică, a rupt topul în întreaga lume și e la mare căutare și în România
Filmul care e foarte popular pe Netflix. Are o poveste unică, a rupt topul în...