HOROSCOP 1 IUNIE. Leii trebuie să se abţină de la…

Publicat: 01/06/2017 | 00:00
HOROSCOP 1 IUNIE. Leii trebuie să se abţină de la…

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Nu face schimbări pe jumătate, ci implică-te total în tot ceea ce faci. Ia decizii pe baza a ceea ce simţi, nu pe baza a ceea ce ţi se impune, mai ales că acum eşti conectat foarte puternic la Univers. Vei atrage în viaţa ta tot ceea ce gândeşti, aşa că fii pozitiv, deschis, extrovertit şi foarte motivat. Regândeşte abordarea unor situaţii, nu îţi vor aduce niciun avantaj enervarea, relaţiile tensionante şi reproşurile.

Taur – Distanţează-te de acele persoane care te influenţează şi care încearcă să te determine să faci numai cum vor ele. Poţi intui ceea ce se află în spatele cuvintelor sau comportamentelor celor din jur, ca atare vei sesiza mult mai bine cine îţi este alături şi cine nu. Rezolvă în timp util ceea ce ţi-ai propus, există mari şanse de realizare. Conflictele financiare pot fi echilibrate printr-un discurs direct şi sincer.

Gemeni – Fii mult mai prezent în viaţa ta şi nu face lucrurile din inerţie, aşa vei putea sesiza unde greşeşti sau unde trebuie să te îmbunătăţeşti. Gestionează-ţi mai bine timpul şi nu te pierde în activităţi care nu duc nicăieri şi care nu îţi aduc nimic folositor, numai aşa poţi ajunge la împlinirea viselor pe care le ai.

Rac – Ai şansa unei transformări profunde la nivel relaţional, dar trebuie să îţi asumi răspunderea pentru propriul destin. Luptă pentru regăsirea liniştii sufleteşti şi a acelor situaţii care te bucură numai pe tine. Ai nevoie de noi provocări, de proiecte ingenioase şi de competiţie pentru a ieşi din zona de confort. Ţine cont de latura interioară şi axează-te mai mult pe propriile valori şi principii de viaţă.

Leu – Citeşte mai mult, informează-te, deschide-te către cunoaştere, perioada următoare este foarte importantă din punct de vedere educaţional. Pune-ţi întrebări mult mai serioase faţă de ceea ce ţi se întâmplă în viaţă şi nu mai investiga vieţile altora. Abţine-te de la bârfă, de la discuţii inutile sau fără valoare şi centrează-te mai mult către prpria persoană. Totodată, învaţă să te ierţi, să treci peste şi să nu rămâi ancorat în trecut.

Fecioară – O situaţie importantă se poate reglementa şi în urma unor conflicte, blocaje sau impedimente, aşadar nu subestima forţa prezentului. Ocupă-te de lucrurile de perspectivă, nu de cele de detaliu, setează-ţi idealuri înalte şi ascultă-ţi vocea interioară. Fii altruist, ajută-i pe cei din jur şi nu sta pe loc în ceea ce ţi-ai propus. Actiunile concrete sunt potenţate şi îţi vor aduce un succes mare.

Balanţă – În această perioadă pot apărea persoanele potrivite la momentul potrivit, care să te ajute să rezolvi unele probleme de viaţă. Elimină impurităţile de la nivel relaţional, cele sufleteşti, dar şi ceea ce se regăseşte în jurul tău, în spaţiul în care locuieşti. Ceea ce faci bine acum se va întoarce la tine înzecit, aşadar fii altruist, empatic, binevoitor şi generos. Adu la lumină planurile pe care le-ai ţinut secrete până acum, îţi vor aduce beneficii.

Scorpion – Tactul nu este neapărat atuu-ul tău astăzi. Chiar dacă nu poţi empatiza cu cei din jur, încearcă macar să îi asculţi. Nu vei avea nimic de pierdut. Apar situaţii care te obligă să revizuieşti anumite lucruri din viaţa ta. Ar fi bine să începi acum să pui bazele unor iniţiative/proiecte mai solide. Poţi regăsi echilibrul între tine şi lumea exterioară dacă eşti deschis să faci acest pas, să faci schimbări şi să-ţi doreşti acest echilibru.

Săgetător – Astăzi este posibil să primeşti informaţii valoroase pe care ar fi bine să le reţii, chiar dacă în primă fază nu le înţelegi prea bine sensul, pentru că te vor ajuta cu siguranţă în viitor. În domeniul profesional, astrele îţi pot aduce în cale persoane care să te sprijine şi de la care poţi obţine anumite beneficii financiare şi nu numai. Încearcă să fii pe fază.

Capricorn – Încearcă să te focusezi mai mult pe carieră şi pe consolidarea poziţiei profesionale. E posibil să cunoşti persoane importante care te ajută să evoluezi. Această perioadă este destul de solicitantă iar pentru a reuşi să depăşeşti cu bine problemele de zi cu zi, ar fi indicat să-ţi gestionezi corect şi eficient timpul. Spiritul competitiv şi dorinţa de a domina nu te ajută prea mult astăzi.

Vărsător – Este un moment în care poţi, cu paşi mărunţi, să faci progrese în ceea ce priveşte anumite proiecte de grup sau un proiect personal demarat de curând. Încearcă să nu aştepti să vezi ce urmează să se întâmple sau să laşi lucrurile să curgă de la sine, cel mai indicat ar fi să acţionezi. Este şi mai puţin stresant aşa. Sunt şanse de câştig ce te pot ajuta să-ţi echilibrezi bugetul pentru o perioadă mai lungă de timp.

Peşti – Astăzi pot apărea unele obstacole sau întârzieri cauzate de greşeli în comunicare. Este posibil să ai dificultăţi în a comunica şi a transmite ceea ce gândeşti sau simţi, mai ales când ai de a face cu persoane dificile sau agresive. Încearcă să-ţi alegi atent şi cu grijă cuvintele şi să nu fii ofensiv. Altfel, este posibil ca negocierile să nu aducă rezultatele pe care le aşteptai.

Citește și...