HOROSCOP 1 MARTIE. Scorpionii trebuie să-și tempereze impulsivitatea

Publicat: 28/02/2018 | 22:35
HOROSCOP 1 MARTIE. Scorpionii trebuie să-și tempereze impulsivitatea
Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro). 
Berbec – Primești o veste care anunță un eveniment căruia îi acorzi o semnificație specială. Emoția crește cu fiecare oră care te apropie de acel moment. Este o plăcere să intri în contact cu lume, chiar și cu oameni necunoscuți. Chiar dacă discuțiile nu au subiecte deosebite, vei vedea că ai ceva de aflat. Toate revin la normal și se reinstaleaza echilibrul și calmul peste situația care te stresa la maxim acum câteva zile. Se vede câtă nevoie aveai de o părere din afară!
Taur – Există în anturajul tău o persoană care nu este de acord cu tine și care ține să sublinieze acest lucru cu orice ocazie. Înțelege ce spui, dar nu rezonează cu tine. Alături de partenerul de viață, ți-ar plăcea ca jocul iubirii sa fie mai alert, cu toate că nu ai parte decât de pași lenți. Lasă lucrurile să vină de la sine și nu te grăbi! Ceea ce faci zi de zi pentru cei dragi ție devine investiția cu care contribui la reușita relației voastre. Daruiește fără a pretinde nimic în schimb!
Gemeni – În prima parte a zilei ești visător și ai tendința de a neglija problemele importante pe care le ai de rezolvat. Recuperează după-amiază! Ești nevoit să faci cheltuieli neprevăzute, cu care partenerul de viață nu este de acord. Este posibil chiar să vă certați, deci păstreaza-ți calmul. Ai făcut mari eforturi pentru a găsi surse de venituri, iar acum te simți epuizat. Sfatul este să nu forțezi lucrurile și să ai răbdare.
Rac – S-ar putea ca unele explicații pe care le dai să nu fie suficient de convingătoare și să fii greșit înțeles. Nu uita că vorba dulce mult aduce! Dacă dorești să faci schimbări în casă, acum este momentul oportun. Este o zi buna pentru reamenajări, mutat, schimbat mobila sau zugrăvit. Te poți baza pe familie. Totodată, poți întâlni azi o persoană care îți propune o colaborare nesperat de avantajoasă. Sfatul este să urmărești oportunitățile și să accepți oferta.
Leu – Fii pe fază! La serviciu este posibil să aiba loc schimbări neașteptate și, ca atare, se pot manifesta nemulțumirile acumulate în timp de coechipieri. Capacitatea creativă și expresivă atinge o cotă ridicată si ar fi bine să o folosești pentru rezolvarea problemelor profesionale și de afaceri, chiar dacă cei din jur nu sunt dispuși să îți accepte toate ideile. Nu este exclus să suferi o dezamăgire. În schimb, este o zi favorabilă relațiilor sentimentale.
Fecioară – S-ar putea ca planurile de îmbunătățire a situației financiare să nu fie realiste. Dacă insiști să le pui în practică, există riscul să suferi un eșec. Astăzi nu ești prea comunicativ și ar fi bine să amâni întâlnirile de afaceri. Nu este momentul să iei decizii importante în domeniul profesional. Ți se recomandă să nu începi mai multe treburi deodată, riști să nu termini niciuna. După-amiază poți primi vizita unei persoane mai în vârstă.
Balanță – Este momentul să porți o discuție sinceră cu șefii tăi și să-ți definești cât mai clar direcția pe care vrei să o urmezi în viitor, sunt șanse de câștiguri. Fii pe fază, dispoziția generoasă și deschisă către ceilalți nu trebuie să te abată de la scoaterea în evidență a ceea ce te reprezintă cu adevărat. Ești tentat să amâni o vizită, cu riscul de a tensiona relațiile cu partenerul de viață. Păstrează-ți calmul și limitează-te la activități de rutină.
Scorpion – Exprimarea dezinvoltă, originalitatea și altruismul sunt repere de reflecție și dezvoltare pentru a-ți crește stima de sine în perioada următoare. Dacă vei dori să achiziționezi diverse obiecte de valoare, analizează dacă îți sunt cu adevărat necesare și încearcă să-ți temperezi impulsivitatea. Odihnește-te mai mult, refacerea resurselor energetice ale organismului și puțină retragere din cotidian sunt cele mai benefice acțiuni pentru tine.
Săgetător – Ai ocazia să faci o schimbare pe plan profesional: fie gasești alt loc de muncă, fie ești avansat. Este o șansă, chiar dacă va trebui să muncești mai mult. Ai energie de consumat și probabil că o vei face activând cât mai mult în cercul tău de cunoștințe sau făcând deplasări alături de cei dragi. Orice demers care vizează schimbări în propriul cămin, renovări, redecorări sau chiar vânzarea sau cumpărarea unei noi locuințe sunt favorizate.
Capricorn – Cei din jur nu reușesc să își respecte promisiunile și asta te încurcă,mai ales că te bazai pe cuvântul lor. Nu ai ce face acum, decât să înveți morala. Chiar dacă va trebui să amâni alte planuri, o ieșire într-o companie plăcută va reuși să te deconecteze. Nu refuza invitațiile la cină! Ceea ce faci acum devine punctul de plecare al unor acțiuni viitoare, așadar trebuie să fii atent la deciziile tale prezente. Investește tot în tine.
Vărsător – Pe unde treci, chiar și prin cele mai plictisitoare locuri, tot vei întâlni pe cineva cu care să ai ceva în comun și cu care să ai un schimb de replici. A te implica într-o luptă de idei și forțe alături de oameni la fel de bine pregătiți ca și tine, este stimulentul perfect pentru a demonstra ceea ce știi! Atunci când credeai că ești lipsit de un sprijin real, descoperi că ai cel puțin un umăr pe care să te sprijini. Ai incredere în prietenii tăi!
Pești – Se pare că ai probleme pe plan sentimental. Pastreazaă-ți calmul și nu te grăbi să dai replica sau să acționezi! Sfaturile prietenilor îți pot fi utile. Dimineața se poate anula o delegație sau o deplasare. Sfatul este să nu te enervezi. Oricum, nu este o zi favorabilă călătoriilor și negocierilor. După-amiază ești invitat la o petrecere. Dacă reușești să te detașezi de problemele cotidiene, te vei simți mai mult decât foarte bine.