Acasă » Horoscop » HOROSCOP 1 MARTIE. Scorpionii trebuie să-și tempereze impulsivitatea

HOROSCOP 1 MARTIE. Scorpionii trebuie să-și tempereze impulsivitatea

De: Cancan 28/02/2018 | 22:35
HOROSCOP 1 MARTIE. Scorpionii trebuie să-și tempereze impulsivitatea
Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro). 
Berbec – Primești o veste care anunță un eveniment căruia îi acorzi o semnificație specială. Emoția crește cu fiecare oră care te apropie de acel moment. Este o plăcere să intri în contact cu lume, chiar și cu oameni necunoscuți. Chiar dacă discuțiile nu au subiecte deosebite, vei vedea că ai ceva de aflat. Toate revin la normal și se reinstaleaza echilibrul și calmul peste situația care te stresa la maxim acum câteva zile. Se vede câtă nevoie aveai de o părere din afară!
Taur – Există în anturajul tău o persoană care nu este de acord cu tine și care ține să sublinieze acest lucru cu orice ocazie. Înțelege ce spui, dar nu rezonează cu tine. Alături de partenerul de viață, ți-ar plăcea ca jocul iubirii sa fie mai alert, cu toate că nu ai parte decât de pași lenți. Lasă lucrurile să vină de la sine și nu te grăbi! Ceea ce faci zi de zi pentru cei dragi ție devine investiția cu care contribui la reușita relației voastre. Daruiește fără a pretinde nimic în schimb!
Gemeni – În prima parte a zilei ești visător și ai tendința de a neglija problemele importante pe care le ai de rezolvat. Recuperează după-amiază! Ești nevoit să faci cheltuieli neprevăzute, cu care partenerul de viață nu este de acord. Este posibil chiar să vă certați, deci păstreaza-ți calmul. Ai făcut mari eforturi pentru a găsi surse de venituri, iar acum te simți epuizat. Sfatul este să nu forțezi lucrurile și să ai răbdare.
Rac – S-ar putea ca unele explicații pe care le dai să nu fie suficient de convingătoare și să fii greșit înțeles. Nu uita că vorba dulce mult aduce! Dacă dorești să faci schimbări în casă, acum este momentul oportun. Este o zi buna pentru reamenajări, mutat, schimbat mobila sau zugrăvit. Te poți baza pe familie. Totodată, poți întâlni azi o persoană care îți propune o colaborare nesperat de avantajoasă. Sfatul este să urmărești oportunitățile și să accepți oferta.
Leu – Fii pe fază! La serviciu este posibil să aiba loc schimbări neașteptate și, ca atare, se pot manifesta nemulțumirile acumulate în timp de coechipieri. Capacitatea creativă și expresivă atinge o cotă ridicată si ar fi bine să o folosești pentru rezolvarea problemelor profesionale și de afaceri, chiar dacă cei din jur nu sunt dispuși să îți accepte toate ideile. Nu este exclus să suferi o dezamăgire. În schimb, este o zi favorabilă relațiilor sentimentale.
Fecioară – S-ar putea ca planurile de îmbunătățire a situației financiare să nu fie realiste. Dacă insiști să le pui în practică, există riscul să suferi un eșec. Astăzi nu ești prea comunicativ și ar fi bine să amâni întâlnirile de afaceri. Nu este momentul să iei decizii importante în domeniul profesional. Ți se recomandă să nu începi mai multe treburi deodată, riști să nu termini niciuna. După-amiază poți primi vizita unei persoane mai în vârstă.
Balanță – Este momentul să porți o discuție sinceră cu șefii tăi și să-ți definești cât mai clar direcția pe care vrei să o urmezi în viitor, sunt șanse de câștiguri. Fii pe fază, dispoziția generoasă și deschisă către ceilalți nu trebuie să te abată de la scoaterea în evidență a ceea ce te reprezintă cu adevărat. Ești tentat să amâni o vizită, cu riscul de a tensiona relațiile cu partenerul de viață. Păstrează-ți calmul și limitează-te la activități de rutină.
Scorpion – Exprimarea dezinvoltă, originalitatea și altruismul sunt repere de reflecție și dezvoltare pentru a-ți crește stima de sine în perioada următoare. Dacă vei dori să achiziționezi diverse obiecte de valoare, analizează dacă îți sunt cu adevărat necesare și încearcă să-ți temperezi impulsivitatea. Odihnește-te mai mult, refacerea resurselor energetice ale organismului și puțină retragere din cotidian sunt cele mai benefice acțiuni pentru tine.
Săgetător – Ai ocazia să faci o schimbare pe plan profesional: fie gasești alt loc de muncă, fie ești avansat. Este o șansă, chiar dacă va trebui să muncești mai mult. Ai energie de consumat și probabil că o vei face activând cât mai mult în cercul tău de cunoștințe sau făcând deplasări alături de cei dragi. Orice demers care vizează schimbări în propriul cămin, renovări, redecorări sau chiar vânzarea sau cumpărarea unei noi locuințe sunt favorizate.
Capricorn – Cei din jur nu reușesc să își respecte promisiunile și asta te încurcă,mai ales că te bazai pe cuvântul lor. Nu ai ce face acum, decât să înveți morala. Chiar dacă va trebui să amâni alte planuri, o ieșire într-o companie plăcută va reuși să te deconecteze. Nu refuza invitațiile la cină! Ceea ce faci acum devine punctul de plecare al unor acțiuni viitoare, așadar trebuie să fii atent la deciziile tale prezente. Investește tot în tine.
Vărsător – Pe unde treci, chiar și prin cele mai plictisitoare locuri, tot vei întâlni pe cineva cu care să ai ceva în comun și cu care să ai un schimb de replici. A te implica într-o luptă de idei și forțe alături de oameni la fel de bine pregătiți ca și tine, este stimulentul perfect pentru a demonstra ceea ce știi! Atunci când credeai că ești lipsit de un sprijin real, descoperi că ai cel puțin un umăr pe care să te sprijini. Ai incredere în prietenii tăi!
Pești – Se pare că ai probleme pe plan sentimental. Pastreazaă-ți calmul și nu te grăbi să dai replica sau să acționezi! Sfaturile prietenilor îți pot fi utile. Dimineața se poate anula o delegație sau o deplasare. Sfatul este să nu te enervezi. Oricum, nu este o zi favorabilă călătoriilor și negocierilor. După-amiază ești invitat la o petrecere. Dacă reușești să te detașezi de problemele cotidiene, te vei simți mai mult decât foarte bine.
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un semafor, în BUCUREȘTI: „Este absurd!”
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
DE NERECUNOSCUT! Cum arată la 76 de ani Valentin Ceaușescu, ultimul fiu în viață al lui Nicolae Ceaușescsu
DE NERECUNOSCUT! Cum arată la 76 de ani Valentin Ceaușescu, ultimul fiu în viață al...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce să pui la rădăcina ardeilor ca să crească mari, dulci și cărnoși. Secretul unei recolte bogate
Ce să pui la rădăcina ardeilor ca să crească mari, dulci și cărnoși. Secretul unei...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Vero Căliman a plecat din București! Ce a făcut fosta Fetiță Zurli la câteva luni după ce a părăsit Gașca Zurli
Vero Căliman a plecat din București! Ce a făcut fosta Fetiță Zurli la câteva luni...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată la întâmplare.
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...
S-a dat lege pentru toți proprietarii de TEREN din România. Regula imposibil de ocolit
S-a dat lege pentru toți proprietarii de TEREN din România. Regula imposibil de ocolit
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Avarie în Bucureşti: Aproximativ 100 de blocuri nu au apă caldă până duminică
Avarie în Bucureşti: Aproximativ 100 de blocuri nu au apă caldă până duminică
Victorie ISTORICĂ pentru România. Europa a spus Da: Suntem aici pentru a sărbători
Victorie ISTORICĂ pentru România. Europa a spus Da: Suntem aici pentru a sărbători
Mari probleme în dragoste. Aceste zodii riscă să se despartă
Mari probleme în dragoste. Aceste zodii riscă să se despartă
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
"A tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora". Dan Ciotoi,...
Gabriela Cristea, acuzată că păcălește oamenii care comandă celebrii cozonaci: „Sesizați ANPC”
Gabriela Cristea, acuzată că păcălește oamenii care comandă celebrii cozonaci: „Sesizați ANPC”
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în luna mai 2024
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în...