Acasă » Horoscop » HOROSCOP 1 NOIEMBRIE. Vărsătorii să nu ignore niciun angajament!

HOROSCOP 1 NOIEMBRIE. Vărsătorii să nu ignore niciun angajament!

De: Cancan 31/10/2017 | 23:53
HOROSCOP 1 NOIEMBRIE. Vărsătorii să nu ignore niciun angajament!

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Dacă eşti atent la oportunităţi, poţi achiziţiona unele produse la un preţ mai bun, poţi valorifica situaţiile din viaţa ta mai mult şi te poţi folosi de relaţiile benefice din viaţa ta pentru a progresa. Clarifică problemele cu care te confrunţi până la rădăcina lor şi nu le da ocazia să mai intervină de acum înainte în parcursul tău. Este o perioadă propice pentru a curăţa terenul pe care vrei să clădeşti de orice asperitate.

Taur – Ai nevoie să te simţi apreciat, iar dacă nu primeşti laudele, respectul şi admiraţia celor din jur, parcă nu ai motivaţia necesară de a merge înainte. Totuşi, nu lăsa pe mâna altora succesul tău şi încrede-te în tine cât mai mult. Ţine totul sub control şi nu da voie factorului imprevizibil să se strecoare în viaţa ta. Atenţie cât mai mult la cheltuieli, nu este o perioadă oportună pentru risipă şi achiziţii neimportante.

Gemeni – Ajută oamenii din jurul tău să se perfecţioneze şi nu ţine doar pentru tine informaţia pe care ai dobândit-o. Făcând echipă cu cei dragi, vei ajunge mult mai repede la succesul pe care ţi-l doreşti. Compasiunea şi afectivitatea îţi vor întări legăturile de suflet şi te vor echilibra şi pe tine la nivel interior. Experienţele prin care treci în momentul de faţă de obligă la o schimbare radicală a principiilor şi valorilor personale.

Rac – Trebuie să fii eficient în tot ceea ce faci, aşa că taie de pe listă factorii pertubatori sau canalele prin care ţi se scurge energia. Organizează-te mai bine, întocmind o listă a tuturor treburilor pe care trebuie să le duci la bun sfârşit, fă o strategie şi urmeaz-o întocmai. În faţa provocărilor ce apar, aplică tot ceea ce ştii cel mai bine să faci şi pune-ţi talentele native la bătaie.

Leu – Ai nevoie de un sfătuitor deoarece este posibil ca de unul singur să nu poţi surprinde toate aspectele situaţiilor cu care te confrunţi. Alege cu grijă acea persoană care să îţi stea alături. În planul profesional, vei fi omul potrivit la momentul oportun pentru a beneficia de unele avantaje. Este un moment prielnic pentru a-ţi pune în aplicare dorinţele la care visezi de foarte multă vreme şi pe care nu ai avut ocazia să le materializezi.

Fecioară – Dobândeşte liniştea sufletească pentru a aştepta rezultatele muncii depuse până în prezent şi nu face mai mult decât îţi stă în puteri. Odată lansate acţiunile necesare, nu este nevoie decât de timp pentru ca ele să se materializeze. Hotărârile spontane vor fi de mai mare folos decât cele premeditate şi calculate intens. Ca atare, lasă loc şi creativităţii în viaţa personală!

Balanţă – Nu te îngrijora că nu ai făcut destul într-o anumită situaţie şi limiteaxă-te la condiţia ta umană. Împacă-ţi sufletul şi nu lăsa loc frustrărilor să se acumuleze, având încredere în forţele personale. În acelaşi timp, găseşte soluţii raţionale pentru orice problemă cu care te confrunţi şi nu mai căuta în exterior. Răspunsul se află în tine. Relaţional, dacă eşti singur, şansa de a cunoaşte pe cineva este foarte mare în prezent.

Scorpion – Urmează o perioadă solicitantă din punct de vedere a alegerilor pe care le faci, aşa că ai nevoie de toată concentrarea şi determinarea de care dispui. Nu lăsa nimic la voia întâmplării şi implică-te activ. Succesul vine din situaţiile care se mulează perfect pe sufletul tău, nu din acelea în care te simţi obligat sau în care trebuie să faci eforturi, compromisuri şi sacrificii. Deci, lasă inima să aleagă.

Săgetător – Dacă într-un domeniu de viaţă apar multe blocaje, fii mai circumspect şi nu merge înainte, forţând. Evită conflictele, tensiunile şi barierele de toate felurile. Rămâi vesel, optimist şi detaşat, aşa vei face faţă mult mai uşor oricărei provocări. Dacă ţi se cere ajutorul de către o persoană, înainte de a ccepta, asigură-te că stă în puterea ta să rezolvi şi nu face promisiuni deşarte.

Capricorn – Încearcă să activezi la nivel înalt şi nu te concentra pe lucrurile mărunte. Ai şansa de a dovedi ce poţi, de a evolua şi de a face mari paşi înainte, dar depinde de tine să primeşti aceste oportunităţi cum se cuvine. Raportează-te corect la persoanele cu putere de decizie, încercând să faci echipă cu ele, nu război. În privinţa idealurilor pe care le ţii în inimă, se va găsi terenul fertil pentru a le insemina.

Vărsător – Nu ignora niciun angajament pe care ţi l-ai luat şi fii foarte serios în privinţa responsabilităţilor tale. Altfel, rişti să fii taxat din mai multe direcţii şi să pierzi. Ai puterea de a pune în practică mai multe proiecte, dar încearcă să nu te risipeşti şi să le tratezi pe toate cu implicarea cuvenită. Pentru ca totul să fie încununat de succes, foloseşte cât mai mult ghidarea interioară.

Peşti – Pot apărea în jurul tău unele persoane care nu sunt bine intenţionate, iar pentru a le evita este bine să fii atent la toate detaliile în ceea ce le priveşte. Nu fi credul şi nu te bucura în faţa oricărei prpuneri, ci lasă-ţi răgazul de a judeca totul în linişte, mai ales pentru a prevedea riscurile la care te poţi supune. Din acest motiv, nu ar strica să ai şi o altă părere din partea unei persoane în care ai încredere.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All Stars. A făcut-o intenționat!
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
De la stomatologie, direct la pupitrul știrilor! Cine e noua prezentatoare de la Antena 1
De la stomatologie, direct la pupitrul știrilor! Cine e noua prezentatoare de la Antena 1
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri!
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri! "Dumnezeu s-o ierte"
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul e unul uriaș
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
ILEGAL în România! N-ai voie să deții aceste ANIMALE acasă
ILEGAL în România! N-ai voie să deții aceste ANIMALE acasă
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Anunț pentru toți românii care au CARDURI pentru ALIMENTE. Pe 25 Aprilie a fost ultima zi
Anunț pentru toți românii care au CARDURI pentru ALIMENTE. Pe 25 Aprilie a fost ultima...
La ce truc recurge Meghan pentru a face bani. Cum pozează în gospodina perfectă
La ce truc recurge Meghan pentru a face bani. Cum pozează în gospodina perfectă
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cătălin Dobrescu ar fi vrut luni la rând să se împace cu Oana Radu:
Cătălin Dobrescu ar fi vrut luni la rând să se împace cu Oana Radu: "După...
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și față de prost câteodată”
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...