HOROSCOP 1 SEPTEMBRIE. Racii sunt foarte nehotărâţi şi pierd foarte mult…

Publicat: 31/08/2017 | 23:13
HOROSCOP 1 SEPTEMBRIE. Racii sunt foarte nehotărâţi şi pierd foarte mult…

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec-Toată lumea pare să vrea ceva de la tine astăzi, iar asta te enervează şi te stresează peste limite. Încearcă să fii calm, ca să nu ai discuţii cu colegii. În altă ordine de idei, primeşti şi o veste proastă din partea unor apropiaţi şi faci tot ce este posibil pentru a-i ajuta pe cei aflaţi în necaz, chiar dacă asta înseamnă să apelezi la contul de economii.

Taur-Se anunţă o zi agitată, în care întâlneşti mulţi oameni noi cu care trebuie să realizezi o legătură destul de repede, ţinând cont că trebuie să colaborezi cu ei pentru un proiect la job. trebuie să dai dovadă de foarte mult profesionalism, însă totul va fi în favoarea ta, deoarece spre finalul programului primeşti o veste importantă.

Gemeni-Un bun prieten îţi cere ajutorul într-o problemă personală, iar tu nu prea ai idee cum să îl ajuţi. Încearcă să fii sincer cu el şi să-i prezinţi situaţia în mod obiectiv. Încerci să îţi demonstrezi ţie însuţi că poţi face faţă oricărei situaţii fără ajutor, însă nu întotdeauna lucrurile ies aşa cum vrei tu. Încearcă să nu mai fii atât de orgolios când nu este cazul şi acceptă ajutorul atunci când ţi se oferă.   

Rac-Eşti foarte nehotărât astăzi şi pierzi foarte mult timp analizând orice situaţie mai mult decât este cazul. Nu strică să fii prudent, dar nici nu are rost să insişti pe nişte aspecte neimportante. În plan personal, ai parte de o surpriză plăcută din partea persoanei iubite, care vrea să îşi arate în acest mod afecţiunea pentru tine.  Te simţi iubit, iar acest lucru parcă îţi da aripi.

Leu-Ai de luat o hotărâre importantă şi lucrul acesta te frământă. Deşi nu îţi place să îţi asumi responsabilitatea în totalitate, de data asta nu ai de ales: decizia stă în mâinile tale. În plan sentimental, relaţia cu partenerul merge din ce în ce mai bine şi te gândeşti că poate ar fi momentul să treceţi la următoarea etapă. Mărturiseste-i ceea ce simţi!

Fecioară-Te simţi demoralizat şi nu ştii cum să ieşi din această stare care nu îţi face prea bine. Încearcă să cauţi compania prietenilor şi să nu refuzi niciun sfat binevoitor. Ai nevoie de sprijin şi nu îi refuza pe cei care îl oferă. Totodată, gândul îţi zboară la o persoană de care te simţi din ce în ce mai atrasă. Deşi nu vrei să recunoşti că ai sentimente faţă de ea, până la urmă îţi vei da seama că nu îţi mai poţi ignora adevăratele emoţii.

Balanţă-Eşti destul de nehotărât, motiv pentru care nu duci la bun sfârşit mare parte din lucrurile pe care ţi le propui. În loc să analizezi pe toate părţile fiecare situaţie şi apoi să dai înapoi, mai bine ai lăsa instinctul să te ghideze. În acelaşi timp, ai tendinţa de a critica pe oricine şi orice. Ar trebui să ai mai mare atenţie la ce limbaj foloseşti şi cu cine te cerţi astăzi, pentru că s-ar putea să ai de suferit. 

Scorpion-Reuşeşti să te faci remarcat astăzi cu optimismul şi carisma de care dai dovadă. Eşti în centrul atenţiei, iar lucrul acesta îţi face plăcere, chiar dacă uneori atitudinea celor din jur este un pic cam copleşitoare pentru tine. Deşi prima parte a zilei este extrem de solicitantă pentru tine, vei avea parte de relaxarea mult dorită spre seară. Te vei afla într-o companie plăcută, care ta va face să te simţi în largul tău.

Săgetător – Astăzi încerci să vezi partea bună a lucrurilor şi să nu te mai consumi din orice. Această schimbare de atitudine îţi va face mult bine în carieră, dar şi în relaţia cu partenerul. Este o zi minunată pentru activităţile intelectuale şi sociale,  dar incearcă să presari totul cu puţină creativitate şi să propui soluţii mai puţin convenţionale. Ţine însă minte că nu poţi controla totul.   

Capricorn-Deşi ai intenţia să-ţi abandonezi proiectele în care te-ai implicat în ultimul timp, recomandarea este să nu faci acest lucru. Dacă te simţi extenuat, ia-ţi o zi de concediu, încărca-ţi bateriile şi apoi continuă ceea ce ai început să faci în urmă cu câteva săptămâni. În plan personal, eşti sociabil şi dispus să-i asculţi pe ceilalţi şi să vorbeşti cu ei, motiv pentru care nu vei avea niciun moment liber. 

Vărsător – Este posibil ca unii pe care îi considerai destul de apropiaţi şi de încredere să te dezamăgească destul de tare, însă cu această ocazie vei realiza că nu poţi cunoaşte niciodată pe cineva atât de bine încât să nu te aştepţi la ceva neplăcut din partea lui. Este o zi potrivită pentru relaxare şi ideală ca să-ţi faci ordine în gânduri şi să pui la cale planul pentru ceea ce intenţionezi să faci pe viitor. 

Peşti-Uneori trebuie să-ţi asumi nişte riscuri ca să câştigi teren şi respect din partea celorlalţi, iar astăzi este una dintre acele zile. Nu te lăsa influenţat de nimeni şi de nimic şi încearcă pe cât posibil să-ţi ţii părerile departe de influenţa celorlalţi. Nu uita că puterea, diplomaţia şi eleganţa sunt atuuri, de care trebuie  să profiţi în orice moment.

Citește și...