Acasă » Știri » HOROSCOP 10 IULIE. Afla care sunt zodiile norocoase astazi !

HOROSCOP 10 IULIE. Afla care sunt zodiile norocoase astazi !

De: Cancan 10/07/2015 | 08:06
HOROSCOP 10 IULIE. Afla care sunt zodiile norocoase astazi !

Leii au parte astazi de colaborari fructuoase in sfera profesionala, in timp ce nativii zodiei Sagetator au multe de facut la serviciu, din dorinta de a se afirma.

 

Berbec

Sunt posibile castiguri financiare din sfera profesionala. Este bine sa iti asculti vocea interioara, pentru ca te va indruma foarte bine in tot ce ai de facut. Cheltuieli se intrezaresc fie pe hobby-urile tale, fie pe mofturile celor dragi. Fii prudent, intrucat cei dragi te pot ademeni sa cheltuiesti mult prea mult doar pe ce doresc ei. Dupa-amiaza, rasfata-ti simturile cu o iesire in oras alaturi de prieteni. Insa implica-te in conversatii doar pentru schimburi de informatii.

horoscop

Taur
Este o zi in care esti plin de energie, insa cumva iti este greu sa o gestionezi. Probabil ca din cauza relatiilor cu membrii familiei sau a treburilor gospodaresti pe care le ai de rezolvat esti tentat sa iti canalizezi eforturile numai spre casa si familie. Ar fi bine sa te opresti din iuresul cotidian si sa te gandesti la cum anume ai dori sa se imbunatateasca viata ta de acum incolo. Spre seara beneficiaza de un masaj, de un tratament de infrumusetare sau o iesire in oras cu cei dragi.

Gemeni
Ziua este potrivita activitatilor usoare si interiorizarii. Pentru ca, in ultima vreme, in preajma ta se vehiculeaza informatii de tot felul ai nevoie de un timp petrecut in singuratate pentru a procesa pe indelete cele aflate. Toate acestea duc spre epuizare fizica si mentala. Aranjeaza-ti programul astfel incat sa petreci suficiente momente linistite, in care sa te relaxezi sau pur si simplu sa te plimbi prin locurile preferate. Ingrijeste-ti sanatatea cum stii tu mai bine!

horoscop rac

 

Rac
Se pare ca in preajma ta vin astazi prieteni sau persoane binevoitoare din segmentul profesional. Cu totii iti vor oferi direct sau indirect informatii deosebite legate de variante noi de castig. Intuitia este accentuata si ar fi bine sa mergi pe firul indicat de aceasta. Chiar daca poate ti se pare bizar, la prima vedere, corelatiile pe care le faci mental, ai rabdare si incredere in sufletul tau. Pe masura ce se vor scurge zilele vei observa ca ai avut dreptate.

Leu
Esti foarte cautat de catre sefi, dar si de colegi sau colaboratori vechi. De fapt, ceea ce se petrece astazi in segmentul socio-profesional ai provocat tu cu ceva timp in urma. Pe de o parte ti se pot propune colaborari noi, destul de profitabile. Insa, pana a ajunge la partea frumoasa a lucrurilor este posibil sa ti se reproseze fie faptul ca lucrezi greu in echipa, fie ca ai restante multe in sarcinile de lucru. Fii prudent si rezolva tot ce tine de competenta ta.

horoscop

Fecioara
Ziua este favorabila dialogurilor pe teme spirituale, meditatiilor in locuri sfinte si chiar a modificarii filozofiei de viata. Din planurile subtile ale existentei iti vin informatii deosebite prin diverse mijloace: titlul unei carti, al unui film sau pur si simplu conversand pe teme banale in aparenta, cu cineva cunoscut.Potrivit astrocafe.ro, pe de alta parte va trebui sa faci un efort serios in relatiile cu ceilalti, pentru ca una gandesti si alta spui sau faci.

Balanta
Foarte usor poti deslusi astazi itele segmentului profesional in care activezi sau iti doresti sa activezi. De asemenea poti interpreta destul de corect gesturile si vorbele celorlalti. Neplacerile pot aparea de la valorile materiale folosite sau administrate impreuna cu partenerul de viata, rudele sau colaboratorii. Fereste-te de speculatii, de cheltuieli nefondate sau de informatii din surse nesigure. Asculta-ti instinctele si stai de vorba pe indelete cu tine insuti.

Scorpion
Este o zi in care poti pune la punct multe detalii ale relatiei cu partenerul de viata sau ale relatiilor profesionale. Posibil ca aceste persoane sa doresca schimbari majore in relatiile voastre. Ar fi bine sa asculti ce doresc acestia concret, sa cantaresti bine ceea ce afli, dar sa compari si cu doleantele si putintele tale. Por aparea pretentii din partea unora, pe care fie sa le onorezi greu, fie sa iti displaca total. Spre seara, un dialog cu cineva drag iti va lamuri multe si marunte.

horoscop

Sagetator
Se pare ca vei avea multe de facut la serviciu, insa trebuie sa iti rezervi momente si energie si pentru a rezolva treburi gospodaresti planuite mai demult. Dorinta de a te afirma cu orice pret iti aduce niscai beneficii pe termen scurt, dar pe termen lung este foarte paguboasa. Deocamdata ai nevoie sa iti prelucrezi sistemul valorilor morale si sa abordezi o noua filozofie de viata. Este adevarat ca esti animat de ganduri marete, insa tine-le doar pentru tine.

Capricorn
Relatiile sentimentale iti acapareaza gandurile, dar si eforturile, posibil chiar si economiile banesti. Cu ajutorul celor dragi iti poti imbunatati personalitatea si relatiile cu lumea inconjuratoare. Deschidet-i sufletul, fara rezerve, fie fata de persoana iubita, fie fata de copii sau fata de generatiile mai tinere decat tine, iar rasplata va veni imediat, sub diverse forme. Sigur ca pot aparea si ceva neplaceri, dar sunt doar o furtuna intr-un pahar cu apa.

 

Varsator
Lasa forfota cotidiana deoaparte si, pe cat posibil, petrece cat mai mult timp cu membrii familiei, acasa. Cu aceste persoane poti discuta despre relatiile tale parteneriale, fie ca este vorba despre un partener de viata, fie despre colaborarile din segmentul socio-profesional. Exista detalii importante ale acestor tipuri de relatii, intelese mai bine de catre cei dragi. Astfel iti va fi mai usor sa gestionezi conflictele din sectorul partenerial.

Pesti
Calatoriile pe distante scurte si dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat reprezinta aspectele importante ale zilei. Primesti informatii bune si sfaturi viabile necesare in segmentul profesional. De asmemenea si ingrijirea sanatatii este o tema la care este bine sa iei aminte, mai ales ca astazi se ivesc diverse persoane care iti pot oferi sprijin desoebit in acest sens. Vorbeste putin si asculta mai mult. Spre seara, relaxeaza-te pe malul unei ape.

(M.N.)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la milionarul român
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la...
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul...
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu cumpere așa ceva”
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Netflix, o nouă lovitură. Povestea despre care vorbește toată lumea
Netflix, o nouă lovitură. Povestea despre care vorbește toată lumea
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
George Simon a devenit tată pentru prima dată. Liderul AUR este în culmea fericirii: ”M-ai făcut bogat”
George Simon a devenit tată pentru prima dată. Liderul AUR este în culmea fericirii: ”M-ai...
George Simion a devenit tată. Soția lui, Ilinca, a născut un băiețel. Mesajul transmis de liderul AUR
George Simion a devenit tată. Soția lui, Ilinca, a născut un băiețel. Mesajul transmis de...
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...