Acasă » Horoscop » HOROSCOP 10 NOIEMBRIE. Gemenii sunt sufocaţi de părerile altora

HOROSCOP 10 NOIEMBRIE. Gemenii sunt sufocaţi de părerile altora

De: Cancan 10/11/2017 | 00:10
HOROSCOP 10 NOIEMBRIE. Gemenii sunt sufocaţi de părerile altora

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Poţi primi noi informaţii, păreri sau sfaturi în ceea ce priveşte cariera sau drumul în viaţă! Analizează-le cu atenţie şi ia o decizie finală. Nu te feri să afirmi ceea ce crezi, mai ales în faţa superiorilor sau în interes de serviciu! Cu cât vei comunica mai mult, cu atât şansele de câştig cresc! Nu pune la suflet reacţiile răutăcioase ale partenerului de viaţă şi nu da situaţiei o importanţă mai mare decât ar trebui. Atenţie la egocentrism!

Taur – Evită manifestările autoritare, atmosfera intimă fiind cam tensionată. Rişti să îi provoci pe cei din jur într-o aşa manieră încât ajungeţi la ceartă! Puţină relaxare este indicată în cazul tău. O şedinţă de masaj, saună sau o plimbare în natură îţi vor conferi energia propice depăşirii momentului. Se prea poate să primeşti un cadou sau cineva să-ţi facă o surpriză! Bucură-te de cei care ţin la tine şi care ţi-o şi dovedesc prin gesturi măreţe!

Gemeni – Eşti bombardat cu păreri şi informaţii din toate părţile. Important este să te detaşezi şi să selectezi ceea ce auzi, formându-ţi o părere proprie! Dacă eşti cuprins de curiozitate, nu ezita să te interesezi sau să întrebi, dar ai grijă la modul în care o faci, s-ar putea întoarce împotriva ta! Dacă ai nişte bănuieli sau presimţiri legate de chestiunile financiare, ar fi bine să le acorzi credit! Nu face ceva care ar putea să-ţi aducă regrete!

Rac – Azi lucrurile se aranjează cum este mai bine pentru tine şi asta fără să depui prea mult efort! Detaşează-te şi lasă astrele să acţioneze în favoarea ta! Ziua îţi oferă o mulţime de activităţi interesante împreună cu amicii, iar o prietenie mai veche tinde să se transforme într-o relaţie sentimentală. Nu mai amâna momentul, nu mai găsi pretexte şi acţionează! Ecomiseşte pentru a-ţi cumpăra un obiect pe care ţi-l doreşti de mult timp.

Leu – Totul va fi bine dacă eşti un nativ strângător, care ştie cum să îşi gestioneze prudent bugetul, indiferent dacă veniturile sunt mai mici sau mai mari. În relaţia de cuplu se simte un suflu nou, optimist, şi reîncepeţi să faceţi planuri de viitor, unele destul de ambiţioase. Menţine această atmosferă. Dacă vei fi mai relaxat şi mai confortabil în pielea ta, acest lucru va avea un efect miraculos asupra ta şi a vieţii tale de cuplu!

Fecioară – Dacă au existat tensiuni în familie, cauzate de anumite neînţelegeri în privinţa banilor, ai ocazia să rezolvi totul acum. Depinde numai de tine. Dacă vrei o schimbare, ceva spontan şi surprinzător, dar te temi că ei nu i-ar plăcea, ia-ţi inima-n dinţi şi vorbeşte-i deschis persoanei iubite! Nu pune restricţii sentimentelor, respiră adânc şi înconjoară-ţi partenerul cu dragoste, această perioadă poate schimba multe în relaţia voastră.

Balanţă – Atenţie! Incoerenţa verbală, lipsa de viziune şi confuziile mentale, nesiguranţa şi nehotărârea ar putea să îţi încurce socotelile în plan financiar. Este indicat să începi să pui bani de-o parte pentru planurile de viitor pe care le faci alături de persoana iubită. Decide totul cu maximă maturitate. Pregăteşte-te pentru relaxarea prin sport! Este o zi potrivită pentru activităţi energice şi tonice, pentru consum consistent de energie.

Scorpion – Construieşte-ţi o reputaţie profesională bună, care să îţi deschidă uşi şi care să îţi faciliteze întâlnirea cu persoanele influente din domeniu. Dacă vrei să faci îmbunătăţiri în cămin fără să cheltuieşti prea mult, reuşeşti să găseşti cele mai bune oferte şi să negociezi reduceri importante. Te simţi puternic, capabil de fapte mari de vitejie, iar acest comportament îţi poate aduce pe aproape, în admiraţie totală, o persoană de sex opus.

Săgetător – Anumite neînţelegeri ar putea provoca întârzieri în încasarea veniturilor. Este momentul să îţi stăpâneşti nerăbdarea şi să continui munca cu calm. În colaborarea cu un specialist ai ocazia să îţi demostrezi competenţele şi talentele. În plus, ştii cum să comunici cu ceilalţi şi rezultatele se văd. Dacă eşti încă singur, este posibil să te îndrăgosteşti de cineva de departe. Nu este exclus nici să te muţi, urmându-ţi dragostea pe care o simţi.

Capricorn – Se poate ca azi demersurile profesionale să cunoască stagnarea, dacă nu cumva demobilizarea şi regresul. Amână treburile importante pe altă dată! Nu te gândi la nimic spectaculos decât la ceea ce îţi inspiră ţie linişte, calm, bucurie, pentru că doar ele contează! Relaxează-te şi încarcă-ţi bateriile! În planul sănătăţii, informează-te! Tratamentele medicamentoase ori terapiile de orice fel pot da rezultate uimitor de bune şi pot funcţiona suprinzător de eficient.

Vărsător – Ai şanse să-ţi lărgeşti cercul de prieteni şi admiratori, asta pentru că atragi toţi ochii asupra ta prin felul în care arăţi sau prin modul în care vorbeşti! Dacă te-ai întrebat cât de adevarate sunt sentimentele partenerului de viaţă, azi îţi poate aduce dovezi incontestabile ale ataşamentului său. În plan profesional, munca în echipă ţi se potriveşte de minune, reuşeşti să-i mobilizezi şi pe coechipieri pentru realizarea obiectivelor comune.

Peşti – Cariera pare să fie în centrul preocupărilor, deci este bine să îţi pui în minte un ţel pe care să-l menţii viu, pentru că dorinţa ta se poate materializa. Ai pe ce te baza, din discuţiile pe care le ai cu cei dragi ajungi la concluzii şi decizii ferme, care se vor transforma în fapte şi acţiuni. Totuşi, ca să poţi începe un drum nou în viaţa ta, trebuie mai întâi să te detaşezi de un altul. Priveşte în trecut şi vezi ce a rămas neterminat!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Kate Middleton, PRIMA apariție după ce a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer
Kate Middleton, PRIMA apariție după ce a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Cum a fost CUCERITĂ ispita Antonela de milionarul român: „A venit să mă ia cu avionul și...”
Cum a fost CUCERITĂ ispita Antonela de milionarul român: „A venit să mă ia cu...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Ce religie are Monica Bîrlădeanu. Experiența incredibilă care i-a schimbat viața
Ce religie are Monica Bîrlădeanu. Experiența incredibilă care i-a schimbat viața
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Mișcarea strategică a lui Putin în Marea Neagră. Fotografii din satelit arată unde și-au mutat rușii navele și submarinele
Mișcarea strategică a lui Putin în Marea Neagră. Fotografii din satelit arată unde și-au mutat...
Am fost la ambasada Rusiei să văd „Provocarea”, filmul interzis în România. S-a stricat ceva în spațiu? Nu-i nimic, reparăm cu sârmă
Am fost la ambasada Rusiei să văd „Provocarea”, filmul interzis în România. S-a stricat ceva...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce a făcut Mădălin Paul Păduran cu câteva ore înainte de accident! Dezvăluirile făcute de Narcisa dau totul peste cap: „Dormea la mine…”
Ce a făcut Mădălin Paul Păduran cu câteva ore înainte de accident! Dezvăluirile făcute de...
"Dumnezeu s-o ierte!" De ce a murit, de fapt, Naomi! Acum s-a aflat!
Gabriela Cristea, despre sacrificiile prin care a trecut pentru a ajunge un antreprenor de succes: „Plecam la ora 6:30 și mă întorceam aproape de miezul nopții acasă. Am mâinile atât de muncite.”
Gabriela Cristea, despre sacrificiile prin care a trecut pentru a ajunge un antreprenor de succes:...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Afacerea cu care investitorii arabi ar putea da lovitura în România. Şeicii vor să facă aici bani frumoşi
Afacerea cu care investitorii arabi ar putea da lovitura în România. Şeicii vor să facă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să cadă?
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să...
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Locul din România unde au fost “ascunse” sute de tone de aur. Bogățiile uriașe din adâncuri au uimit pe toată lumea. Puțini știu unde se află
Locul din România unde au fost “ascunse” sute de tone de aur. Bogățiile uriașe din...
Planta care te scapă rapid și definitiv de insecte. Mulți români o au în bucătărie, dar puțini știu la ce este bună
Planta care te scapă rapid și definitiv de insecte. Mulți români o au în bucătărie,...
Schimbare uriașă în ROMÂNIA. Anunț de la Guvern azi, 20 APRILIE: Am decis foarte clar
Schimbare uriașă în ROMÂNIA. Anunț de la Guvern azi, 20 APRILIE: Am decis foarte clar
Încă o veste bună pentru Florin Dumitrescu, după ce a semnat cu ProTv-ul! Fanii au transmis sute de mesaje de felicitări! El și Cristina sunt în culmea fericirii!
Încă o veste bună pentru Florin Dumitrescu, după ce a semnat cu ProTv-ul! Fanii au...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Decizie pentru toți cei care au TELEFOANE mobile. Ordinul de la UE a devenit deja OBLIGATORIU
Decizie pentru toți cei care au TELEFOANE mobile. Ordinul de la UE a devenit deja...
Pozele devin filme cu un singur click. Vestea momentului de la Microsoft
Pozele devin filme cu un singur click. Vestea momentului de la Microsoft
Circulația mașinilor pe motorină, INTERZISĂ în România, începând cu acastă dată. Decizie drastică a Uniunii Europene
Circulația mașinilor pe motorină, INTERZISĂ în România, începând cu acastă dată. Decizie drastică a Uniunii...
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
"A scos o canistră şi a turnat pe el". Cine este bărbatul care și-a dat...
Laurette se mută definitiv din România. Vedeta își vinde mașina și luxoasa vilă din Tunari
Laurette se mută definitiv din România. Vedeta își vinde mașina și luxoasa vilă din Tunari
Stațiunea din România pe care turiștii străini o compară cu Miami. “E mai mică și mai ieftină, sunt prețuri pentru toate buzunarele”
Stațiunea din România pe care turiștii străini o compară cu Miami. “E mai mică și...
Anunțul important pentru românii care au o casă sau un apartament. S-a schimbat legea, ce trebuie să faci dacă închiriezi
Anunțul important pentru românii care au o casă sau un apartament. S-a schimbat legea, ce...