HOROSCOP 11 APRILIE. Scorpionii simt nevoia să mediteze astăzi

Publicat: 11/04/2017 | 00:00
HOROSCOP 11 APRILIE. Scorpionii simt nevoia să mediteze astăzi

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Energia Lunii pline activează casa relaţiilor, a căsătoriei şi a parteneriatelor, aducând o concluzie, o concretizare sau o decizie în viaţa ta. Astfel, ai putea să-ţi dai seama cât de importantă este o persoană pentru tine, ce trebuie să faci pentru a îmbunătăţi o legătură de suflet sau cum trebuie să te comporţi. Cu această ocazie, păstrează relaţiile de valoare şi depărtează-te de acele persoane care nu te mai avantajează cu nimic.

Taur – Ai putea ajunge astăzi la un final de drum în ceea ce priveşte serviciul, un proiect sau o activitate la care lucrai. Trage linie la tot ceea ce ai făcut până acum, contorizează care au fost implicaţiile, costurile şi eforturile pe care le-ai depus, iar după aceea adună şi laurii muncii. Totodată, ai putea face acum o schimbare în ceea ce priveşte implicarea ta pe mai departe – ori într-o altă direcţie ori aceea de a duce ceea ce ai pe o culme superioară.

Gemeni – Luna plină se formează în casa iubirii, aspect care descătuşează multă energie în acest domeniu – ar putea fi momentul în care relaţia atinge un punct de intensitate crescut, în care multe emoţii sunt eliberate sau în care ajungi la o concluzie importantă faţă de persoana de care eşti îndrăgostit. Totodată, acum poate fi momentul în care iei o decizie faţă de copiii existenţi sau faţă de posibilitatea apariţiei lor în viaţa ta!

Rac – Relaţia cu un membru al familiei, cu care nu te mai înţelegeai sau cu care aveai dificultăţi, poate ajunge astăzi la o soluţionare, la vindecare sau la detaşare completă. Este indicat să analizezi mai bine implicaţiile acestei tensiuni şi costurile emoţionale ce survin de aici, după care să procedezi astfel încât să poţi merge mai departe fără frustrări, tensiuni interioare sau resentimente!

Leu – Dacă eşti atent la tot ceea ce se întâmplă în jurul tău, astăzi ai putea înţelege unele semne şi mesaje ce îţi sunt transmise de către divinitate – ţi se indică care este calea pe care trebuie să mergi, care este cea mai bună decizie pe care trebuie să o iei într-o problemă cu care te confrunţi sau ce persoane îţi sunt nefavorabile şi de ce. Ca atare, lasă-ţi intuiţia să lucreze şi pune mai mult preţ pe ceea ce simţi, fără a combate nimic cu raţiunea şi logica.

Fecioară – Luna plină de astăzi se formează pe axa banilor, a investiţiilor, a creditelor şi a valorilor, moment în care ai putea încheia o negociere, o tranzacţie, un contract sau un proiect de pe urma căruia să fii remunerat. Retrogradarea lui Mercur, planeta ce te guvernează, îţi sugerează că de acum poţi lua şi o pauză, în care să te bucuri de ceea ce ai obţinut, în care să te relaxezi şi în care să îţi pui ordine în gânduri.

Balanţă – Luna plină se formează în semnul tău zodiacal, oferindu-ţi în interior o energie foarte puternică – poate fi vorba de multe emoţii ce se cer eliberate, de o decizie pe care o iei în planul personal şi la care a trebuit să gândeşti mai mult, de o concluzie pe care o tragi faţă de un eveniment început cu două săptămâni în urmă. Dă-ţi voie să te exprimi liber şi să pui în practică tot ceea ce simţi!

Scorpion – Este posibil ca astăzi să simţi o dorinţă mai mare de a te retrage din spaţiul cotidian, de a reflecta la unele aspecte din viaţa ta, de a medita sau de a aprofunda unele probleme cu care te confrunţi. Lasă-ţi mintea liberă să circule în voie, dă-i voie să analizeze şi să reflecteze, după care acordă-ţi momente de linişte la nivel mental, în care să nu te gîndeşti la nimic. Unele soluţii vor apărea cât de curând!

Săgetător – Prietenii sunt un capitol important din viaţa ta în acest moment în care ai putea să revii la o veche relaţie sau în care ai putea trage unele concluzii de valoare. O legătură începută cu şase luni în urmă ar putea ajunge la un final sau ar putea fi ridicată la un nou nivel, mult mai profund şi mai valoros. Fii atent la tot ceea ce se întâmplă în jurul tău.

Capricorn – Intrarea Lunii în zodia Scorpion ţi-ar putea crea o stare de spirit în care îţi doreşti să fii înconjurat de oameni, să socializezi, să iei parte la o reuniune sau să te alături unui grup de oameni cu aceleaşi afinităţi cu ale tale. În acelaşi timp, poţi experimenta un conflict între ceea ce gândeşti şi ceea ce simţi, între ceea ce ar trebui să faci şi ceea ce vrei să faci! Atitudinea corectă este calea de mijloc!

Vărsător – În săptămâna de dinainte de Paşte este importantă cariera, definitivarea unor responsabilităţi de la locul de muncă, proiectele în care eşti implicat şi echipa cu care lucrezi. Încercă să pui la punct tot ceea ce ţi-ai propus acum, mai ales că vei avea nevoie de detaşare, de odihnă şi de mai multă relaxare. În planul iubirii, este posibil ca cineva din trecutul tău să se întoarcă la tine!

Peşti – Retrogradarea lui Jupiter, una dintre cele două planete care te guvernează, îţi poate aduce o perioadă în care să simţi nevoia de a reconsidera unele aspecte ale vieţii personale. Trage linie la ceea ce a fost în ultimele şase luni şi observă ceea ce ai făcut bine şi ceea ce nu, care au fost aspectele şi persoanele pozitive ce te-au influenţat şi viceversa. Alocă-ţi destul timp de reflecţie, după care acţionează în concluzie!

Citește și...