HOROSCOP 11 FEBRUARIE. Berbecii pot avea o zi tensionată

Publicat: 10/02/2018 | 22:49
HOROSCOP 11 FEBRUARIE. Berbecii pot avea o zi tensionată

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Astăzi poate fi o zi tensionantă în care vechi probleme din trecut pe care le aveai cu partenerul de viaţă izbucnesc cu mai mare putere. Ideal ar fi să le puteţi rezolva o dată pentru totdeauna! Fii cu băgare de seamă la orgoliu şi la deciziile individualiste. Dacă îţi doreşti ca totul să se termine cu bine este nevoie de tact, multă diplomaţie şi declararea sentimentelor într-un mod cât mai sincer!

Taur – Astăzi te poţi simţi presat din mai multe direcţii să acţionezi sau să rezolvi treburi ce nu îţi fac plăcere cu adevărat! Predispoziţia este aceea de a fi tensionat, nervos şi de a te certa cu toată lumea! Totuşi, nu asta este modalitatea sau calea de a aplana conflictele sau de a face pace cu cei dragi! Încearcă să menţii balanţa în echilibru şi să îţi păstrezi cumpătul, deoarece nu vei rezolva nimic fiind în poziţia de atac!

Gemeni – O neconcordanţă sau o discuţie în contradictoriu între tine şi cineva foarte apropiat îţi poate creea o dispoziţie ciudată sau te poate pune pe gânduri. Este indicat să nu mai visezi şi să nu îţi mai faci speranţe deşarte, ci să analizezi totul foarte cerebral, menţinându-te cu picioarele pe pământ. Este perioada care îţi arată cum este realitatea de fapt, iar acest aspect ar trebui să te bucure. În sfârşit, poţi lua o decizie palpabilă!

Rac – Chiar dacă este duminică, unele responsabilităţi de la locul de muncă nu îţi dau pace sau te preocupă! Este bine să încerci să te detaşezi, nimic nu este atât de grav încât să nu poată fi rezolvat şi în zilele următoare. Familia şi cei dragi au nevoie de prezenţa ta reală în sânul lor. Fii cu băgare de seamă la sentimentele celor care îţi sunt alături şi adresează-te lor cu căldură şi cu compasiune!

Leu – Pentru a-ţi împlini dorinţele cele mai arzătoare este nevoie să deschizi larg portofelul şi să cheltui mai mult decât te aştepţi, iar acest aspect îţi creează o stare de dezechilibru interior. Totuşi, trăieşte-ţi clipa şi axează-te pe partea pozitivă a acestei situaţii. Petrece-ţi timpul într-o companie aleasă cu grijă şi încântătoare, îţi va modifica repede starea de spirit şi nu vei avea regrete! 

Fecioară – Chiar dacă nu toată lumea este de acord cu deciziile pe care le iei şi cu modul în care alegi să acţionezi, cel mai indicat este să faci totul pentru a te bucura şi pentru a te simţi bine! Alege acele activităţi care îţi induc o stare de relaxare şi pace interioară, deoarece ai nevoie de mai multă odihnă şi refacere la nivelul corpului fizic! Fii cu băgare de seamă şi la ceea ce şi cât mănânci, excesul oricărui aliment ţi-ar putea face rău!

Balanţă – Nu este o zi benefică polemicilor şi discuţiilor în contradictoriu, interlocutorii tăi ar putea înţelege greşit unele aspecte şi ar putea reacţiona exagerat. În plus, sensibilitatea de care dai dovadă astăzi te-ar pune şi pe tine în dificultate. Păstrează pentru tine ceea ce gândeşti şi încearcă să fii mai rezervat, observând doar anumite aspecte şi atitudini ale celor cu care interacţionezi. Vei trage concluzii importante!

Scorpion – O persoană din anturajul tău încearcă astăzi să te pună în dificultate şi să îţi pună la încercare cunoştiinţele. Vei face faţă cu brio acestei situaţii dacă nu te enervezi şi nu iei totul personal. În acelaşi timp, este indicat să apelezi la umor şi să transformi atmosfera într-una veselă şi binevoitoare! Spre seară, compania plăcută în care te vei afla şi activităţile în care vă veţi implica îţi va creşte nivelul energetic!

Săgetător – Ai multă energie, eşti gata de acţiune în orice moment şi nu poţi sta locului o clipă. Parcă nimic nu este prea greu sau prea departe pentru tine! Profită de această stare pentru a duce la bun sfârşit activităţile nefinalizate până în prezent, pentru a-i plimba sau bucura pe cei dragi sau pentru a face sport. Totuşi, nu fi impulsiv şi nu îi grăbi pe cei din jurul tău, ei nu dispun de aceeaşi stare ca şi tine!

Capricorn – Astăzi te poţi trezi cu o stare emoţională care te împiedică să te implici în activităţile care îţi făceau plăcere. Este indicat să analizezi ceea ce simţi, să înfrunţi fricile cu curaj şi să te detaşezi de problemele din trecut. Dacă nu te descurci singur, poate ar fi cazul să apelezi la acele persoane cu experienţă sau la cele avizate să îţi acorde ajutor! Este o perioadă propice pentru introspecţie şi pentru eliberare!

Vărsător – Dacă există persoane care ţi-au rămas datoare cu ceva, azi nu este cea mai favorabilă zi în care să îţi ceri înapoi drepturile deoarece vei rămâne dezamăgit sau, mai mult, vei intra într-un conflict! Totuşi, fii echilibrat şi acţionează cu diplomaţie, punându-te şi în locul celorlalţi! O călătorie în afara oraşului în care locuieşti ar fi o idee excelentă pentru a-ţi creşte starea de spirit şi pentru a te destinde! Compania în care te vei afla este cea care face diferenţa!

Peşti – Există riscul ca astăzi să fii indus în eroare de unele poveşti care ţi se spun sau de unele informaţii pe care le afli. Cel mai bine este să te menţii cu picioarele pe pământ, să fii realist şi să verifici totul înainte de a avea încredere. Totodată, fii cu băgare de seamă la obiectele pe care vrei să le achizionezi, nu este cea mai bună zi pentru cheltuieli sau pentru investiţii. 

 

Citește și...