HOROSCOP 12 MARTIE. Berbec – Azi poti avea multe discuții interesante și utile

Publicat: 12/03/2018 | 00:15
HOROSCOP 12 MARTIE. Berbec – Azi poti avea multe discuții interesante și utile

HOROSCOP 11 MARTIE. Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro). 

Berbec – Azi poti avea multe discuții interesante și utile atât în viața de cuplu cât și la locul de muncă. Încearcă să asculți ceea ce ți se spune, să tragi concluzii și să te folosești de noile informații. Totodată, este un moment bun în care să îți spui părerea, să te faci auzit și cei din jur să țină cont de părerile pe care tu le lansezi! Creativitatea este la cote maxime, așa că utilizeaz-o în tot ceea ce întreprinzi!

Taur – Este un moment bun pentru a negocia unele proiecte financiare, pentru a înțelege unele mecanisme ce țin de sfera profesională sau pentru a face planuri pe termen lung. Ceea ce decizi acum are continuitate în timp și îți poate asigura câștiguri și în viitor! În familie sau în relația de cuplu este deasemenea o perioadă propice pentru a avansa relațional, pentru a face legăminte sau pentru a rezolva probleme cu care vă confruntați!

Gemeni – Relația de iubire dintre tine și partenerul de viață poate căpăta în acest moment o nouă valoare, poate avansa către un nou nivel sau poate conduce către o nouă treaptă, mult mai solidă și mai asumată. Discută sincer tot ceea ce simți și gândești, ascultă la rândul tău ce are să îți spună persoana iubită și bucură-te de moment. Ceea ce decideți acum are continuitate în timp și pune bazele pentru ceea ce veți construi de acum înainte!

Rac – Este un moment prielnic pentru a încasa o sumă de bani sau pentru a-ți mări veniturile, așadar fii pe fază la toate oportunitățile ce apar în cale. Cântarește cu atenție ceea ce ți se propune, analizează perspectivele și ia decizii înțelepte pe termen lung. Totodată, poți schimba acum locul de muncă sau poate apărea o avansare. În privința sănătății, dacă te confrunți cu unele probleme, acum pot apărea cele mai bune informații sau păreri ce vor conduce către vindecare.

Leu – Azi te-ai putea ajuta de creativitate și de spiritul tău jovial pentru a rezolva multe probleme din sfera serviciului. Calitățile de lider și cele oratorice vor fi și ele prezente ca să te susțină! Modul ingenios în care pui problema și în care te descurci îți va atrage admirația și simpatia oamenilor cu care interacționezi. Ca atare, ai încredere în tine și arată și celorlalți ceea ce poți!

Fecioară – Este o zi prielnică în care să îți dai seama de unele probleme cu care te confrunți și pe care trebuie să le analizezi așa cum se cuvine. Poți avea unele revelații importante atât legate de trecutul tău cât și legate de ceea ce trebuie să faci de acum încolo. Încrede-te în intuiția ta și în ceea ce ți se arată acum deoarece nu vei da greș.

Balanță – Activitățile sociale nu-ți pot aduce azi decât beneficii, oferindu-ți ocazia de a te pune în valoare, dar și de a asimila rapid informații utile. Energia pe care o investești în proiectul în desfășurare va avea rezultate excelente, deci merită să continui în același ritm, pentru că nu mai este mult. Nu-ți vine tocmai ușor să discuți cu partenerul despre anumite teme problematice, dar de fapt, sprijinul venit din partea acestuia este de un real ajutor.

Scorpion – Deși ai planuri de viitor pe care dorești să le vezi cât mai repede materializate, este bine să nu te arunci cu capul înainte, mai ales în zona carierei. Astăzi fii adaptabil, flexibil și nu te crampona de unele idei la care nu vrei să renunți pentru nimic în lume, deoarece riști să fii luat în derâdere. Bucură-te de o zi în care să fii mai aproape de cei dragi și, dacă ți se solicită ajutorul, fii generos cu prietenii care au nevoie de tine.

Sagetator – Mobolizează-te chiar dacă este posibil ca pe parcursul zilei să simți că responsabilitățile legate de casă te încorsetează și nu-ți lasă prea multă libertate. Nu te opri din elan, este direcția cea bună, ca atare merită să investești tot ce ai mai bun în tine, căci ambiția de acum va genera dorința de ascensiune! Oricât ai fi dispus să fii alături de cei din familie, trebuie să știi că le poți fi cu adevărat de ajutor numai dacă ești atent cu propria persoană!

Capricorn – Cu excepția situației în care te ocupi de domeniul artistic, prea mult idealism legat de muncă nu este cel mai potrivit lucru. Nu este o zi favorabilă deciziilor. Cum ziua este potrivita derularii proiectelor deja începute, concentreză-te pe ducerea acestora la bun sfârșit, lăsând pentru altă zi demararea acțiunilor noi. Planurile financiare, împrumuturile, dar și creditele îți pot da ceva bătăi de cap, sentimentul de nesiguranță nefiind cel mai confortabil lucru.

Varsator – Până clarifici care sunt oamenii de încredere cu care te poți asocia și cu care poți colabora de acum înainte, evită luarea deciziilor importante, mai ales că se pot lansa promisiuni pe care cu greu le vei ține. În relația de cuplu, te poți bucura astăzi de clipe pline de pasiune și de iubire, dar evită să te manifești temperamental sau să devii posesiv, deoarece o să ai mai mult de pierdut!

Pești – Astăzi ar trebui să mai slăbești concentrarea pe zona carierei și a succesului social, alocând mai mult timp și atenție partenerului și relației! Este indicat să asculți ceea ce are să îți spună și să fii flexibil în atitudine. În carieră și la locul de muncă, o poți rupe complet cu acele persoane cu care nu te mai poți înțelege și cu care nu poți construi o echipă. Gândește-te la viitorul tău, dar și la bunăstarea interioară.

 

 

Citește și...