Acasă » Horoscop » HOROSCOP 11 MARTIE. Capricornii sunt mai pasionali

HOROSCOP 11 MARTIE. Capricornii sunt mai pasionali

De: Cancan 10/03/2017 | 22:51
HOROSCOP 11 MARTIE. Capricornii sunt mai pasionali

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Marte, planeta ce te guvernează, tranzitează în următoarea perioadă zodia Taurului, ceea ce îţi aduce şi ţie o nouă atitudine – mai temperată, mai consecventă şi determinată către acţiuni concrete, mai răbdatoare, gata de a construi ceva în paşi mici şi siguri. Foloseşte această energie pentru a beneficia de roade financiare, mai ales că această planetă activează şi casa câştigurilor şi a resurselor.

Taur – Planeta energiei, a acţiunii, dar şi a războiului se află în semnul tău zodiacal, aspect ce îţi aduce mai multă tensiune la nivel interior, dorinţă de a te pune pe treabă şi de a demara lucruri noi, plus o atitudine mult mai incisivă şi directă. Descătuşează surplusul energetic prin sport, mişcare, prin concretizarea activităţilor în care te implici. Totodată, menţine-te departe de conflicte şi nu îi „ataca” pe cei din jur sub nicio formă.

Gemeni – Planul serviciului sau un proiect poate intra în următoarele săptămâni într-un con de umbră, pot apărea blocaje sau amânări, răsturnări de situaţie sau informaţii noi, pe care nu le-ai băgat în seamă la timpul potrivit. Nu acţiona împotriva curentului, iar dacă ceva chiar nu funcţionează, nu încerca să îl repari. Este mai indicat să devii observator, să te detaşezi şi să îţi refaci strategia.

Rac – Astăzi ai foarte multe idei, eşti inspirat, iar creativitatea îţi poate aduce un plus la locul de muncă. Nu ezita să afirmi ceea ce gândeşti sau să vorbeşti despre viziunea ta, deoarece vei fi apreciat şi stimat. În schimb, relaţia cu membrii familiei nu este tocmai relaxată, mai ales dacă trenează unele disensiuni din trecut. Încearcă să treci cu vederea aspectele mai puţin bune şi să te axezi pe ceea ce îţi provoacă bucurie.

Leu – Ţi se recomandă ca în următoarea perioadă să fii pe fază la veştile şi informaţiile pe care le primeşti în sfera profesională, deoarece acestea îţi pot aduce noi beneficii de care ar trebui să ţii cont. Este un moment bun în care să faci un salt în carieră, în care să promovezi sau în care să îţi schimbi locul de muncă cu unul mai avantajos. Totodată, dispui de o mare energie creatoare cu care, dacă o foloseşti corect, ai putea pune în practică noi proiecte inovatoare.

Fecioară – Nu este cea mai bună zi la nivel relaţional, mai ales că pot surveni unele neînţelegeri cu partenerul de viaţă. Încearcă să fii mai deschis şi mai tolerant faţă de ceea ce îţi comunică, să nu dramatizezi şi să nu iei în foarte serios orice aspect pe care îl percepi la modul negativ. Starea conflictuală va dispărea până mâine, aşa că nu are rost să dai curs şi să amplifici un aspect trecător.

Balanţă – Chiar dacă în ultimul timp ai avut multe cheltuieli, iar domeniul financiar te pune pe gânduri şi te frustreazâ, este indicat să nu te strezezi foarte mult, mai ales că cele mai bune soluţii de a ieşi din impas vor veni singure către tine. Petrece mai mult timp acasă, în familie, înconjurat de cei pe care îi iubeşti, iar conexiunea ce vă leagă te va ajuta să te relaxezi, să te destinzi şi să îţi linişteşti sufletul.

Scorpion – Intrarea planetei Marte în zodia opusă ţie, Taur, activează în horoscopul tău general relaţia cu partenerul de viaţă. Deoarece este planeta acţiunii, dar şi a conflictelor, este indicat să îi oferi o conotaţie pozitivă şi să te implici în cât mai multe activităţi alături de persoana pe care o iubeşti. În caz contrar, pot apărea unele conflicte între voi, tensiuni, descărcări energetice foarte puternice.

Săgetător – Până în data de 22 aprilie este important să te concentrezi pe sănătate, dar şi pe serviciu, loc de muncă şi îndatoriri zilnice. Nu ar strica să mergi la un control general de rutină, să îţi faci analizele şi, dacă este cazul, să te preocupi şi de aplicarea unui tratament. Concomitent, fii preseverent în planul preofesional, dunla bun sfârşit ceea ce ai început, mai ales că se arată o perioadă destul de aglomerată.

Capricorn – Cu Marte, planeta sexualităţii, în casa iubirii pentru următoarea perioadă de câteva săptămâni este foarte posibil să ai parte de noi experienţe în dragoste sau să fii mai pasional, mai îndrăzneţ şi mai activ. Dacă eşti într-o relaţie foarte stabilă, păzeşte-te de ispitele sau provocările ce vin din exterior, mai ales dacă nu vrei să pierzi ceea ce ai în prezent. Dacă eşti singur, acum ar putea fi momentul în care să întâlneşti pe cineva care să te atragă din primul moment.

Vărsător – Păzeşte-te de tensiunile sau certurile cu membrii familiei, în această perioadă conflictele ar putea degenera mult mai uşor decât până în prezent. În schimb, canalizează-ţi toată energia pe rezolvarea paşnică a problemelor dintre voi, pe implicarea în activităţile de familie şi pe asumarea îndatoririlor domestice. Este o perioadă bună în care să repari ceea ce este stricat acasă, în care să renovezi sau să amenajezi.

Peşti – Este posibil ca în următoarea perioadă de câteva săptămâni să fii mai irascibil, mai agresiv în comunicare, mai nerăbdător, mai intolerant cu cei din jur şi mai repezit în a judeca unele situaţii. Marte se află în casa comunicării şi a studiilor, ca atare foloseşte această energie pentru a învăţa lucruri noi şi pentru a fi stimulat la nivel intelectual, dar nu intra în polemici şi nu pune pasiune în conflictele ce ar putea să apară în viaţa ta.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All Stars. A făcut-o intenționat!
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
O tânără de doar 19 ani s-a întâlnit cu un bărbat pe care l-a cunoscut online și a sfârșit dezmembrată, într-un râu
O tânără de doar 19 ani s-a întâlnit cu un bărbat pe care l-a cunoscut...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe an. E la două ore de România și poți avea o vacanță de vis aici
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe...
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul e unul uriaș
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul...
Decizie obligatorie pentru toți șoferii români. Noua lege UE îți blochează contul bancar
Decizie obligatorie pentru toți șoferii români. Noua lege UE îți blochează contul bancar
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Interdicție pentru cei care stau la BLOC. Legea care i-a revoltat pe proprietari și chiriași: E anormal
Interdicție pentru cei care stau la BLOC. Legea care i-a revoltat pe proprietari și chiriași:...
Blestemul minelor de sare. Catastrofele din Ocna Mureș, un scenariu posibil pentru Slănic Prahova
Blestemul minelor de sare. Catastrofele din Ocna Mureș, un scenariu posibil pentru Slănic Prahova
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Dansatoarea lui Dorian Popa, motivul despărțirii dintre artist și Babs?! Tânăra face lumină în acest caz:
Dansatoarea lui Dorian Popa, motivul despărțirii dintre artist și Babs?! Tânăra face lumină în acest...
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat vremea rea planurile peste cap
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...