HOROSCOP 11 MARTIE. Capricornii sunt mai pasionali

Publicat: 10/03/2017 | 22:51
HOROSCOP 11 MARTIE. Capricornii sunt mai pasionali

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Marte, planeta ce te guvernează, tranzitează în următoarea perioadă zodia Taurului, ceea ce îţi aduce şi ţie o nouă atitudine – mai temperată, mai consecventă şi determinată către acţiuni concrete, mai răbdatoare, gata de a construi ceva în paşi mici şi siguri. Foloseşte această energie pentru a beneficia de roade financiare, mai ales că această planetă activează şi casa câştigurilor şi a resurselor.

Taur – Planeta energiei, a acţiunii, dar şi a războiului se află în semnul tău zodiacal, aspect ce îţi aduce mai multă tensiune la nivel interior, dorinţă de a te pune pe treabă şi de a demara lucruri noi, plus o atitudine mult mai incisivă şi directă. Descătuşează surplusul energetic prin sport, mişcare, prin concretizarea activităţilor în care te implici. Totodată, menţine-te departe de conflicte şi nu îi „ataca” pe cei din jur sub nicio formă.

Gemeni – Planul serviciului sau un proiect poate intra în următoarele săptămâni într-un con de umbră, pot apărea blocaje sau amânări, răsturnări de situaţie sau informaţii noi, pe care nu le-ai băgat în seamă la timpul potrivit. Nu acţiona împotriva curentului, iar dacă ceva chiar nu funcţionează, nu încerca să îl repari. Este mai indicat să devii observator, să te detaşezi şi să îţi refaci strategia.

Rac – Astăzi ai foarte multe idei, eşti inspirat, iar creativitatea îţi poate aduce un plus la locul de muncă. Nu ezita să afirmi ceea ce gândeşti sau să vorbeşti despre viziunea ta, deoarece vei fi apreciat şi stimat. În schimb, relaţia cu membrii familiei nu este tocmai relaxată, mai ales dacă trenează unele disensiuni din trecut. Încearcă să treci cu vederea aspectele mai puţin bune şi să te axezi pe ceea ce îţi provoacă bucurie.

Leu – Ţi se recomandă ca în următoarea perioadă să fii pe fază la veştile şi informaţiile pe care le primeşti în sfera profesională, deoarece acestea îţi pot aduce noi beneficii de care ar trebui să ţii cont. Este un moment bun în care să faci un salt în carieră, în care să promovezi sau în care să îţi schimbi locul de muncă cu unul mai avantajos. Totodată, dispui de o mare energie creatoare cu care, dacă o foloseşti corect, ai putea pune în practică noi proiecte inovatoare.

Fecioară – Nu este cea mai bună zi la nivel relaţional, mai ales că pot surveni unele neînţelegeri cu partenerul de viaţă. Încearcă să fii mai deschis şi mai tolerant faţă de ceea ce îţi comunică, să nu dramatizezi şi să nu iei în foarte serios orice aspect pe care îl percepi la modul negativ. Starea conflictuală va dispărea până mâine, aşa că nu are rost să dai curs şi să amplifici un aspect trecător.

Balanţă – Chiar dacă în ultimul timp ai avut multe cheltuieli, iar domeniul financiar te pune pe gânduri şi te frustreazâ, este indicat să nu te strezezi foarte mult, mai ales că cele mai bune soluţii de a ieşi din impas vor veni singure către tine. Petrece mai mult timp acasă, în familie, înconjurat de cei pe care îi iubeşti, iar conexiunea ce vă leagă te va ajuta să te relaxezi, să te destinzi şi să îţi linişteşti sufletul.

Scorpion – Intrarea planetei Marte în zodia opusă ţie, Taur, activează în horoscopul tău general relaţia cu partenerul de viaţă. Deoarece este planeta acţiunii, dar şi a conflictelor, este indicat să îi oferi o conotaţie pozitivă şi să te implici în cât mai multe activităţi alături de persoana pe care o iubeşti. În caz contrar, pot apărea unele conflicte între voi, tensiuni, descărcări energetice foarte puternice.

Săgetător – Până în data de 22 aprilie este important să te concentrezi pe sănătate, dar şi pe serviciu, loc de muncă şi îndatoriri zilnice. Nu ar strica să mergi la un control general de rutină, să îţi faci analizele şi, dacă este cazul, să te preocupi şi de aplicarea unui tratament. Concomitent, fii preseverent în planul preofesional, dunla bun sfârşit ceea ce ai început, mai ales că se arată o perioadă destul de aglomerată.

Capricorn – Cu Marte, planeta sexualităţii, în casa iubirii pentru următoarea perioadă de câteva săptămâni este foarte posibil să ai parte de noi experienţe în dragoste sau să fii mai pasional, mai îndrăzneţ şi mai activ. Dacă eşti într-o relaţie foarte stabilă, păzeşte-te de ispitele sau provocările ce vin din exterior, mai ales dacă nu vrei să pierzi ceea ce ai în prezent. Dacă eşti singur, acum ar putea fi momentul în care să întâlneşti pe cineva care să te atragă din primul moment.

Vărsător – Păzeşte-te de tensiunile sau certurile cu membrii familiei, în această perioadă conflictele ar putea degenera mult mai uşor decât până în prezent. În schimb, canalizează-ţi toată energia pe rezolvarea paşnică a problemelor dintre voi, pe implicarea în activităţile de familie şi pe asumarea îndatoririlor domestice. Este o perioadă bună în care să repari ceea ce este stricat acasă, în care să renovezi sau să amenajezi.

Peşti – Este posibil ca în următoarea perioadă de câteva săptămâni să fii mai irascibil, mai agresiv în comunicare, mai nerăbdător, mai intolerant cu cei din jur şi mai repezit în a judeca unele situaţii. Marte se află în casa comunicării şi a studiilor, ca atare foloseşte această energie pentru a învăţa lucruri noi şi pentru a fi stimulat la nivel intelectual, dar nu intra în polemici şi nu pune pasiune în conflictele ce ar putea să apară în viaţa ta.