HOROSCOP 11 MARTIE. Gemeni – Ai grijă la ceea ce gândești sau îți dorești

Publicat: 11/03/2018 | 00:19
HOROSCOP 11 MARTIE. Gemeni – Ai grijă la ceea ce gândești sau îți dorești

HOROSCOP 11 MARTIE. Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro). 

Berbec – Ascultă-i pe toți oamenii în egală măsură, fără să ai prejudecăți sau să faci diferențe, chiar și cel mai simplu om te poate învăța ceva important! O excursie sau o deplasare în alt oraș îți creează șansa de a cunoaște persoana de care aveai nevoie pentru a te dezvolta! Întâmpin-o cu încredere! Pot exista unele disensiuni în planul relațional, dar dacă știi cum să jonglezi cu situația și renunțați la orgoliu, seara vă gasește îmbrățișați!

Taur – Chiar dacă nu este o obișnuință pentru tine, energia ce te învăluie poate fi degajată într-o activitate sportivă, ce te eliberează de tensiune! O veche cunoștință vrea să vorbească cu tine. Cu toate că nu ai amintiri foarte plăcute alături de ea, oferă-i o șansă, s-ar putea să rămâi surprins.  Persoane cu același ideal ca al tău sunt pe cale să se întâlnească, așadar profită de situație pentru a te exprima și pentru a te face remarcat!

Gemeni – Ai grijă la ceea ce gândești sau îți dorești, s-ar putea să se întâmple mai repede decât crezi! Ești gata să riști sau să faci o schimbare? Dacă nu îți este pe plac o situație, exprimă-ți părerea într-un mod simplu și politicos, fără să dai curs unor tensiuni inutile! Tactul va fi apreciat! Casa, familia, iubirea sau copiii sunt indiciile zilei în curs. Petrece momente speciale alături de ei și lasă-te copleșit de sentimente!

Rac – Tonus bun și vitalitate extraordinară sunt atuurile tale azi. Un moral ridicat te păstrează în formă bună atât pe tine cât și pe cei din jur! Rămâi cu picioarele pe pământ și nu supraestima capacitățile altora. Prieteniile sunt foarte importante în realizarea planurilor financiare. Dacă ești dispus să înveți din trecut, îți poți adapta atitudinea și așteptările emoționale, astfel încât relația de cuplu să fie mai armonioasă!

Leu – În relațiile cu cei apropiați, ai vrea să fii mereu stăpân pe situație, dar cu cât te străduiești mai mult, cu atât vei tensiona mai mult situația. Dacă refuzi cu încăpățânare să faci compromisuri, problemele în viața sentimentală vor fi inevitabile. Ascultă cu atenție și punctul ei/ lui de vedere. Dacă ție nu-ți place ceva anume, altuia cu siguranță îi place la nebunie, deci nu încerca să-ți impui propriile preferințe sau antipatii.

Fecioară – Relația ta de dragoste este în prim plan azi. Cu toate acestea, ferește-te de tensiuni, certuri sau scandal și renunță la critică și scepticism! Încearcă să nu îți epuizezi toată energia în chestii lipsite de importanță și păstrează și pentru zilele care urmează. Vei avea nevoie din plin! Momentul este perfect pentru a-ți stabili un obiectiv important pentru perioada următoare sau să începi să clădești un vis pe care îl tot amâni!

Balanță – Chiar dacă nu se anunță nimic spectaculos, reușești să te bucuri chiar și de cele mai mărunte lucruri. Fericirea poate exista înafara gesturilor mari. Nimic nu te atrage mai mult decât liniștea și intimitatea casei tale, ca atare preferi să stai în compania celor dragi. Musafirii se țin lanț. Poți descoperi cât de multă lume ține la tine cu adevărat, pentru că primești o mulțime de semne de simpatie, de afecțiune, de grijă față de persoana ta.

Scorpion – Se anunță o zi a discuțiilor în contradictoriu. Încearcă să-ți menții calmul și să dai dovadă de maturitate și responsabilitate față de cei dragi! Chiar dacă ceva nu arată bine la prima vedere, ajunge doar să-ți păstrezi firea optimistă și vei descoperi ca orice negru are și un punct alb. Dacă un plan pică în ultimul moment, nu îți strica ziua din cauza asta, ci caută imediat o altă variantă, pentru că sigur va apărea ceva la orizont.

Săgetător – Opiniile tale pot deranja și isca mici scandaluri, așa că încearcă să fii mai blând în declarații și evită persoanele mai sensibile și mai supărăcioase! Dacă te îngrijorează modul în care anumite persoane te văd și vrei să  lași o impresie bună, cel mai bine este să te relaxezi și să te porți natural. Totodată, poți primi vești care te vor pune pe gânduri. Încearcă să nu te îngrijorezi, deoarece lucrurile se vor clarifica de la sine peste câteva zile.

Capricorn – Azi poți suferi o dezamăgire. Ca urmare, trebuie să îți alegi mai cu atenție prietenii și să ai încredere doar în cei care într-adevăr merită acest lucru. Păstrează-ți calmul în fața criticilor și nu te necăji, cele mai multe dintre acestea sunt inspirate de neînțelegere, invidie sau chiar din răutate. Dacă te preocupă ideea de a porni un proiect nou, poți începe să pui detaliile la punct, deoarece sunt șanse să te descurci cu cheltuieli minime.

Vărsător – Dacă ai simțit de ceva timp că trebuie să schimbi ceva, că ai nevoie de un suflu proaspăt, de acum este momentul să treci curajos la acțiune. Este timpul să scoți lista cu planurile pe care le-ai făcut încă de la începutul anului. Dacă nu ești pregătit pentru cele mari, începe cu schimbările mărunte! Nu este cazul să te lași pradă pesimismului. Cu toate problemele pe care crezi că le ai, astrele spun că poți reuși atât în afaceri cât și în societate.

Pești – O persoană cu experiență este dispusă să îți destăinuie câteva din secretele sale. Această întâlnire te poate stimula să faci o mică afacere. Sfatul este să nu alergi după profituri imediate. Cu răbdare și perseverență, prin muncă și asumare de responsabilități, vei reuși ceea ce ți-ai dorit! Partenerii îți apreciază capacitățile intelectuale și îți cer ajutorul în probleme delicate. Evită speculațiile, riști să ai de a face cu autoritățile.

 

Citește și...