HOROSCOP 11 OCTOMBRIE. Berbecii vor avea o zi agitată!

Publicat: 11/10/2017 | 00:13
HOROSCOP 11 OCTOMBRIE. Berbecii vor avea o zi agitată!

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Astăzi este o zi agitată, deoarece trebuie să te împarţi între responsabilităţile de la locul de muncă, dar şi cele personale. Oamenii cu care lucrezi, dar şi cei din familie te solicită şi îţi alocă mai multe sarcini, iar dacă nu eşti bine organizat, determinat şi energic, este posibil să nu le faci faţă tuturor.

Taur – Urmează o perioadă de un an de zile în care latura sentimentală şi căsătoria intră în prim planul atenţiei tale. Dacă eşti singur, mai mult ca sigur vei întâlni pe cineva cu care să legi o relaţie de lungă durată, iar dacă ai pe cineva alături, legătura voastră va fi testată de către destin. Trecerea unor probe vor întări iubirea dintre voi şi mai mult.

Gemeni – Oportunitatea de a avansa în carieră vine către tine ori printr-o recunoaştere a meritelor la locul actual de muncă şi prin remuneraţii consistente, ori ca urmare a unei schimbări majore. Indiferent de calea ce se deschide, ai toate şansele de a progresa şi de a evolua pe mai multe planuri.

Rac – Lasă-ţi fricile la o parte şi fă tot posibilul pentru a te confrunta cu propriile emoţii. Este posibil ca unele răni mai vechi să nu fi fost vindecate, ci îngropate adânc, consecinţa acestui aspect influenţându-te în situaţiile de viaţă cu care te confrunţi în prezent. Eliberează-te de ceea ce te apasă şi dă-ţi voie să mergi mai departe.

Leu – Personalitatea de care dispui face din tine o persoană mândră şi de multe ori orgolioasă, cu un puternic spirit competitiv. Deşi sunt multe situaţiile în care asta te ajută, este indicat ca în unele cazuri să cooperezi, să te laşi condus sau să laşi şi de la tine, mai ales când ai de câştigat de pe urma acestei atitudini.

Fecioară – Nu te sacrifica la nesfârşit pentru cei de lângă tine, ci învaţă să te respecţi şi să te iubeşti mai mult, să te pui pe primul loc şi să faci lucruri şi pentru tine. Renunţă la dependenţă – fizică, emoţională sau psihică – de o anumită persoană şi fii cât mai mult independent, pe propriile picioare!

Balanţă – Chiar dacă de multe ori stai în cumpănă în faţa unei alegeri, câteodată este nevoie de o decizie mai rapidă, de implicare imediată şi spontaneitate. Viteza de reacţie îţi poate fi pusă la încercare în această perioadă, atunci când vei fi pus faţă în faţă cu mai multe oportunităţi ce vin către tine!

Scorpion – Nu te gândi obsesiv la o problemă ce te macină, nu vei face decât să îi sporeşti energia şi să o amplifici şi mai tare.  Cu cât vei reuşi să te detaşezi mai repede, cu atât soluţia va apărea mai vizibil în faţa ta. Ca atare, mută-ţi atenţia pe alte zone, poate mai puţin importante, dar necesare în acest moment.

Săgetător – Setea de cunoaştere este mare, dar daca nu te focalizezi pe un singur domeniu de interes pe care să îl aprofundezi până la capăt, vei începe mai multe lucruri în acelaşi timp şi nu vei reuşi să finalizezi nimic din ceea ce ţi-ai propus. Ca atare, stabileşte-ţi un obiectiv, după care fă toate eforturile pentru a merge până la capăt, indiferent de ceea ce apare pe parcurs!

Capricorn – Atunci când ţi se cere să îţi comunici trăirile sau sentimentele, nu te închide în interior şi nu pune un zid gros între tine şi persoana din faţa ta. Chiar dacă îţi vine greu, începând să te exteriorizezi, uşor, uşor, te vei şi elibera de ceea ce simţi, dar îi vei oferi şi şansa celui de lângă tine să te cunoască şi să te înţeleagă mai mult.

Vărsător – Nu îţi place să fii încorsetat sau să ţi se spună ceea ce trebuie să faci, dar în unele situaţii este indicat să asculţi sfaturile sau dorinţele celor cu care relaţionezi. Daca ţii cu adevărat la cineva, pentru a menţine o legătură autentică şi de durată, este nevoie de unele compromisuri, sacrificii sau să mai laşi de la tine!

Peşti – Nu tot ceea ce zboară se şi mănâncă, iar aparenţele pot fi uneori înşelătoare. Chiar dacă eşti o persoană visătoare sau care crede într-un ideal anume, ai nevoie şi de pragmatism şi realism. Verifică detaliile situaţiilor din care faci parte şi asigură-te că nu trăieşti într-o lume utopică, din care nimeni altcineva nu face parte!