Acasă » Horoscop » HOROSCOP 12 FEBRUARIE. Fecioarele sunt mai vulnerabile

HOROSCOP 12 FEBRUARIE. Fecioarele sunt mai vulnerabile

De: Cancan 11/02/2017 | 23:48
HOROSCOP 12 FEBRUARIE. Fecioarele sunt mai vulnerabile

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Fii mai atent la sănătatea ta şi la semnalele pe care ţi le dă organismul, îngrijeşte-te mai mult şi nu face excese de niciun fel. Luna tranzitează astăzi casa dezechilibrelor corporale, ceea ce poate sugera că o afecţiune mai veche se acutizează sau revine în prim plan. În altă ordine de idei, structurează-ţi mai bine programul şi du la bun sfârşit şi acele sarcini domestice pe care le-ai tot amânat.

Taur – Concentrează-te mai mult pe persoana iubită, deoarece astăzi este un moment favorabil în care să îi arăţi dragostea şi în care să faci declaraţii. Gesturile îţi vor fi răsplătite cu emoţii şi sentimente. Acolo unde există copii, relaţia cu aceştia poate fi îmbunătăţită dacă vorbeşti pe limba lor şi asculţi cu atenţie ceea ce îţi spun la rândul lor. Per total, o zi a iubirii alături de cei care contează cu adevărat pentru tine.

Gemeni – Luna tranzitează astăzi casa familiei şi a căminului, arătând un moment ideal pentru a fi petrecut alături de cei dragi. Detaşează-te de griji, fii deschis la suflet, socializează, implică-te în activităţile domestice şi vei avea o zi reuşită. Pe seară, organizează-ţi şi structurează-ţi agenda de lucru pentru săptămâna ce urmează, s-au aglomerat mai multe lucruri pe care trebuie să le duci la bun sfârşit!

Rac – Deplasările pe care le faci astăzi – cumpărături, vizite sau excursii – sunt încununate de succes, de voie bună şi relaxare, aşa că alege-ţi cea mai potrivită companie alături de care îţi doreşti să fii. Comunicarea îţi este la îndemână, aşadar poţi purta şi multe discuţii pe teme interesante, care te vor inspira şi îţi vor da răspunsuri la întrebările pe care ţi le pui în ultima perioadă.

Leu – Fii generos astăzi cu cei dragi, organizează un program comun şi îndeplineşte-le dorinţele pe care le au. Chiar dacă va trebui să scoţi nişte bani din buzunar, nimic nu se va compara cu zâmbetul şi fericirea pe care le vei citi pe faţa lor. La rândul tău, dacă este ceva ce ţi-ai dorit, nu te simţi vinovat şi nu ezita să îţi faci acea bucurie! Ca atare, dedică această zi plăcerii de a dărui şi de a te înconjura de iubire.

Fecioară – Luna se află în semnul tău zodiacal, răsfângând asupra ta o energie puternică. Ca atare, te poţi simţi mai vulnerabil, mai emotiv şi mai sensibil decât de obicei. Foloseşte acest aspect direcţionându-l pozitiv şi petrecând mai mult alături de cei pe care îi iubeşti, deoarece te poţi conecta mai uşor la sufletul lor şi îi poţi înţelege mai bine. În acelaşi timp, poţi discuta astăzi despre subiectele pe care le-ai evitat, gradul de empatie dintre voi este mai mare.

Balanţă – Astăzi este activată casa introspecţiei, a meditaţiei şi a legăturii cu divinitatea, moment în care te poţi conecta mai uşor la energia nevăzută ce ne înconjoară. Gândeşte-te mai mult la ceea ce îţi doreşti, armonizează-te cu tine însuţi şi fii receptiv la semnele ce le primeşti. Totodată, lansează în univers proiectele şi idealurile tale, vor găsi mai repede o cale de a se materializa şi de a ajunge la tine!

Scorpion – Conjuncţia Lunii cu Nodul Nord, karma pozitivă, îţi poate scoate în cale o persoană de care să te ataşezi repede, cu care să fii pe aceeaşi lungime de undă şi care să îţi devină prietenă sau colaboratoare. Este bine ca astăzi să gândeşti sau să faci primii paşi către a demara un proiect, aspectele astrale ale momentului te susţin ca să reuşeşti. Concentrează-te pe ceea ce este important pentru tine.

Săgetător – Chiar dacă este duminică, astăzi ai putea primi unele veşti bune în ceea ce priveşte locul de muncă. Ca atare, fii receptiv la ceea ce vine către tine şi la ceea ce este important pentru avansul tău. În acelaşi timp, ai putea ieşi în evidenţă dacă participi la un eveniment social sau la o petrecere, deci nu refuza nicio invitaţie, mai ales că vei avea gaşca de prieteni alături de tine!

Capricorn – Poţi face echipă bună cu cineva din familie pentru a pune la cale o surpriză pentru partenerul de viaţă – o cină romantică, o excursie sau un cadou pe care şi-l doreşte, aspect care îl va bucura foarte tare. Totodată, cu această ocazie, aţi putea reaprinde flacăra pasiunii, v-aţi putea reapropia dacă aveaţi unele probleme sau aţi putea începe să comunicaţi mult mai bine decât până în prezent.

Vărsător – Astăzi este o zi norocoasă, în care ai putea avea de câştigat – un joc, un concurs, un premiu, un bonus sau o sumă de bani, ca atare nu îţi fie teamă să te implici în ceva care îţi poate aduce zâmbetul pe buze. Dezinvoltura, atitudinea deschisă şi spiritul tău jovial au capacitatea de a-i binedispune pe cei din jur, deci întâlneşte-te cu cei la care ţii pentru a petrece o frumoasă duminică împreună.

Peşti – Luna se află astăzi în casa relaţiilor, sugerându-ţi că este un moment bun pe care să îl petreci alături de persoana iubită – puteţi ieşi la o plimbare, să mancaţi în oraş, să vedeţi un film sau pur şi simplu să vă detaşaţi de zona cotidiană şi să rămâneţi în spaţiul vostru intim. Oricum ar fi, este un prilej de a vă face declaraţii, de a vă simţi unul pe celălalt sau de a discuta despre ceea ce vă interesează pe amândoi.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Acest bărbat a aruncat o cameră de filmat, într-o gaură adâncă de 93 de metri, sub ANTARCTICA, și a făcut o descoperire ireală. Iată imaginile!
Acest bărbat a aruncat o cameră de filmat, într-o gaură adâncă de 93 de metri,...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Cele mai FIERBINȚI 40 de IMAGINI în care a apărut vreodată KIM KARDASHIAN! Îți TAIE RESPIRAȚIA
Cele mai FIERBINȚI 40 de IMAGINI în care a apărut vreodată KIM KARDASHIAN! Îți TAIE...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Imagini sfâșietoare cu văduva lui Costel Corduneanu. Femeia nu s-a putut dezlipi de sicriul soțului ei. Fostul luptător a fost condus pe ultimul drum de familie și cunoscuți
Imagini sfâșietoare cu văduva lui Costel Corduneanu. Femeia nu s-a putut dezlipi de sicriul soțului...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 20 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le caută. Se vor vinde ca pâinea caldă
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 20 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le...
Putin cutremură omenirea. Ordin ISTORIC dat la Moscova: Totul s-a rezolvat
Putin cutremură omenirea. Ordin ISTORIC dat la Moscova: Totul s-a rezolvat
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
România demolează Austria. Anunțul a venit chiar azi, 19 aprilie: Greu, dar am obținut
România demolează Austria. Anunțul a venit chiar azi, 19 aprilie: Greu, dar am obținut
O vedetă PRO TV, decizie de neînțeles. De ce s-a retras din televiziune
O vedetă PRO TV, decizie de neînțeles. De ce s-a retras din televiziune
BANC | „Bulă, poți să-mi împrumuți 500 de lei până la salariu?”
BANC | „Bulă, poți să-mi împrumuți 500 de lei până la salariu?”
Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie! Imaginile incendiare cu partenera de viaţă a milionarului român
Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie! Imaginile incendiare cu partenera de...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Mesajul postat de Oana Roman de ziua de naștere a Mioarei Roman, care ar fi împlinit 84 de ani
Mesajul postat de Oana Roman de ziua de naștere a Mioarei Roman, care ar fi...
Gabriela Cristea le-a răspuns haterilor din online. De ce nu livrează celebrii cozonaci la timp: „Nu este o tragedie”
Gabriela Cristea le-a răspuns haterilor din online. De ce nu livrează celebrii cozonaci la timp:...
Filmul care e foarte popular pe Netflix. Are o poveste unică, a rupt topul în întreaga lume și e la mare căutare și în România
Filmul care e foarte popular pe Netflix. Are o poveste unică, a rupt topul în...
Ai cont și card la Raiffeisen Bank România? Gigantul a făcut un anunț important pentru toți clienții. Ce nu mai ai voie să faci
Ai cont și card la Raiffeisen Bank România? Gigantul a făcut un anunț important pentru...