HOROSCOP 12 FEBRUARIE. Zi sub semnul norocului pentru tauri

Publicat: 11/02/2018 | 22:34
HOROSCOP 12 FEBRUARIE. Zi sub semnul norocului pentru tauri

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Chiar dacă inspiraţia nu este de partea ta astăzi, încearcă să îţi menţii atenţia asupra unui proiect de importanţă pentru tine, vei avea reuşită! Încearcă să îţi ţii în frâu atitudinea agresivă şi impulsivă faţă de un coleg care întrece măsura, deoarece lucrurile se pot întoarce în defavoarea ta! Nu te băga în treburile partenerului de viaţă şi nu insista atunci când nu ţi se răspunde, lucrurile între voi se vor armoniza în următoarele zile!

Taur – Este o zi ce stă sub semnul norocului şi a şansei, aşa că nu da înapoi de la unele speculaţii financiare sau de la discuţiile ce privesc căştigurile! Nu amâna conversaţia cu un superior şi menţine-ţi idealurile, azi se poate lua o decizie importantă în ceea ce priveşte viitorul tău profesional! Eşti într-o dispoziţie romantică, aşa că nu ezita să-ţi exprimi emoţiile faţă de persoana iubită, vei primi înapoi înzecit ceea ce ai oferit! 

Gemeni – Pregăteşte-te pentru o zi dificilă în care nu eşti în apele tale şi în care anturajul nu este mai vesel ca să-ţi distragă atenţia de la probleme. Planurile pe care le-ai pregătit în cele mai mici detalii împreună cu familia cunosc un impas, poate pentru a-ţi atrage atenţia că ai omis ceva. Trecutul nu trebuie sa fie impediment pentru ceea ce vrei să faci de acum înainte, ci dimpotrivă, linia de start pentru o cale complet nouă.

Rac – Nu are rost să te opreşti la fiecare pas şi să-ţi pui întrebări inutile, deoarece eşti pe vârful unui val care oricum are direcţia sa de înaintare. Stai azi de vorbă cu familia şi pune ţara la cale pentru perioada imediat următoare. Planurile voastre au toate şansele să se materializeze cu succes. Ai grijă cui îţi oferi dragostea azi, dar, mai ales, cum te comporţi cu persoana pe care o iubeşti, pentru că eşti pe punctul să-i răneşti sufletul.

Leu – Entuziasmul cu care participi la activităţile familiei nu va trece neobservat, iar cei dragi te vor înconjura cu căldură, iubire şi multă atenţie! Azi ţi se pot face propuneri interesante pe care ajunge doar să le accepţi pentru că vor evolua spre împlinirea lor cu brio. Nu fi temător sau timid! Reuşita proiectelor începute depinde de tovarăşii pe care îi atragi alături de tine pentru acelaşi scop. Trebuie să fii foarte atent la colaboratori.

Fecioară – Azi eşti mai retras, de parcă aştepţi ceva anume şi nu apare conform aşteptărilor tale, nu te crampona, pentru că cu siguranţă ţi se va oferi altceva. Dacă faci echipă cu persoane bolnave, singure, nemulţumite, depresive, fii sigur că ceva din starea lor proastă se va transmite şi la tine! Este bine să te relaxezi un pic şi să laşi lucrurile să evolueze în ritmul propriu, fără să te stresezi. Caută o preocupare în strânsă legătură cu apa.

Balanţă – Din păcate suferinţele din amor nu ocolesc pe nimeni, iar azi dai şi tu piept cu o astfel de situaţie în care simţi că inima ţi se umple de tristeţe. Este indicat să nu te cramponezi de un singur lucru, pentru că dacă nu va apărea conform planurilor de acum, vei aluneca spre o stare de pesimism! Cu siguranţă vei primi astăzi ceva care sa compenseze ceea ce nu ai, ca atare fii deschis la alternative, deoarece se vor dovedi chiar foarte bune!

Scorpion – Nu refuza nimic din ceea ce te invită ceilalţi să faci sau iniţiază tu unele proiecte îndrăzneţe, deoarece aceasta poate fi o zi plină de reuşite! Implică-te trup şi suflet în noua etapă începută, conştient că rezultatele finale depinde numai de efortul pe care îl investeşti în ce ţi-ai propus. Viaţa ta romantică poate înregistra o revigorare, simţind mai mult nevoia de a-ţi arăta latura pasională. Dacă nu ai un partener, ai putea atrage unul.

Săgetător – Azi te poţi afla într-un mediu împovărat de griji, ca atare ar fi bine să evadezi cât mai repede din acel loc, ca să nu te influenţeze şi pe tine. Totodată, nu scapi de stresul financiar, deci ar fi bine să ai la tine o oarecare rezervă de bani, că nici nu ştii când eşti nevoit să deschizi portofelul. Domeniul creativ îţi poate aduce satisfacţii, asta ca urmare a implicării tale într-un domeniu captivant, care te motivează să-ţi exprimi trăirile.

Capricorn – Familia şi chestiunile care ţin de cămin pot fi aduse astăzi în atenţia ta, fiind posibil să te confrunţi cu un subiect care pănă acum a rămas neclar. Tot ce urmează este de succes, deci lasă la o parte suspiciunile, fără a gândi atâta la ce vine, la piedicile inerente, la preţul pe care-l ai de plătit. Ai şansa de a veni în contact cu informaţii care să te ajute să conştientizezi subiecte profunde, pe care ar fi bine să le exprimi în viitor!

Vărsător – Dedică-ţi întreaga zi unei activităţi introspective deoarece momentul astral este favorabil pentru a vedea mai clar părţi ale personalităţii tale. Prieteniile de suflet vor cântări mult pentru tine astăzi şi probabil vei realiza că o persoană apropiată ţie are nevoie de suportul şi de implicarea ta. Talente mai puţin cunoscute iti pot aduce acum notorietate.  Delimitează-te de concepţii rigide şi vei avea ocazia să experimentezi noi oportunităţi.

Peşti – Mare grijă încotro îţi canalizezi astăzi energia, pentru că eşti cam nervos şi mai ales cam neglijent şi reacţia ta impulsivă poate strica totul. Totodată, ai putea deveni mult prea idealist, exagerând toate amănuntele şi lucrurile, deci nu sări calul, ci propune-ţi ceva ce poţi realiza cu singuranţă. În iubire, partenerul de viaţă îţi poate face o surpriză plăcută, ca atare propune-ţi să aveţi un program comun!

 

 

Citește și...