Home » Horoscop » HOROSCOP 12 NOIEMBRIE. Fecioarele au conflicte legate de bani

HOROSCOP 12 NOIEMBRIE. Fecioarele au conflicte legate de bani

De: Cancan 11/11/2017 | 23:56
HOROSCOP 12 NOIEMBRIE. Fecioarele au conflicte legate de bani

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Este o perioadă solicitantă şi încărcată pentru tine, mai ales că multe planete se interacţionează cu semnul tău zodiacal. Este indicat să te axezi pe propria persoană, să iei iniţiativa şi să analizezi care este binele personal pentru a lua deciziile potrivite. Nu te preocupa de viaţa altora, te vei epuiza fizic şi vei fi total devitalizat. Relaţia cu partenerul este importantă, dar lasă frâiele conducerii cuplului şi relaxează-te mai mult.

Taur – Chiar dacă poţi trece cu vederea unele greşeli comise de către cei din jur, ai tendinţa de a-i sancţiona şi de a le reproşa, ceea ce duce către conflict. Aşadar, fii mai flexibil şi mai maleabil în relaţiile importante. Este o perioadă haotică, care te oboseşte şi te solicită, indicaţia fiind aceea de a mai amâna un pic lucrurile, de a nu te precipita şi de a-ţi oferi momente de respiro. Oricât ai încerca să acţionezi, şansele de reuşită vor depinde de alte persoane.

Gemeni – Domeniul relaţiilor este puternic activat, ca atare eşti înconjurat de foarte mulţi oameni, cu care legi legături importante. Eşti un excelent coechipier, iar din acest motiv eşti căutat, pus la mijloc în diferite situaţii, apreciat ca om de legătură şi intermediere. Totul este accelerat în viaţa ta, deci adaptează-te la noile schimbări – trebuie să dormi mai puţin, să fii mai practic şi mai determinat, să te concentrezi pe ceea ce este cel mai important.

Rac – Poţi avea o perioadă foarte bună de afirmare socio-profesională, deci valorifică oportunităţile ce apar la orizont. Este momentul tău de a avansa, de a închide un capitol de viaţă, de a avea succes sau de a-ţi regla toate datoriile. Superiorii te stimează şi te apreciază, iar tu poţi avea beneficii de pe urma acestor colaborări. Corectează tot ceea ce ţi se pare nepotrivit, dar treci cu vederea peste erorile oamenilor de care nu te leagă nimic.

Leu – Este important să îţi faci un bilanţ în ceea ce priveşte viaţa de familie, idealurile personale, convingerile, care s-au modificat în timp sau au fost blocate de forţe externe. Schimbă persoanele cu care nu mai fuzionezi sau metoda după care acţionezi, mai ales dacă ajungi la concluzia că ceva nu este pe deplin bine. Spune lucrurilor pe nume, recunoaşte că ai făcut unele greşeli, dar nu te crampona, ci mergi mai departe cu soluţii practice.

Fecioară – Poţi fi prins în unele conflicte care au ca subiect de discuţie banii – litigiu, partaj, o despărţire de un asociat, înapoierea unor datorii. Este o perioadă în care poţi regla socotelile cu trecutul, dar important este să fi învăţat ceva din tot ceea ce s-a întâmplat. Dacă îţi doreşti să faci o nouă investiţie, gândeşte pe termen lung şi nu risca pentru oferte efemere. Stebileşte-ţi teritoriul şi implicarea în viaţa celorlalţi.

Balanţă – Lucrurile se mişcă în jurul tău fără ca tu să intervii sau fără să depui efort, iar asta te plasează într-o zonă de confort de care eşti foarte mulţumit. Ai mai mult spaţiu de mişcare, nu mai cad asupra ta anumite responsabilităţi, iar o situaţie se uşurează foarte mult. A venit momentul să te regăseşti, să te pui pe primul loc şi să îţi satisfaci propriile nevoi. Scorpurile importante nu ar trebui blocate de unele întâmplări ale momentului.

Scorpion – Filtrează toate situaţiile prin prisma experienţei personale, ai putea ajunge la concluzii foarte importante pentru viitorul tău. Nu amesteca viaţa personală cu cea profesională, s-ar putea să intri într-un conflict sau să fii subiectul unei bărfe pe care nu ţi-o doreşti. Nu te întoarce la trecut sau la persoane de care te-ai detaşat, este mai bine să te regenerezi şi să îţi reînoieşti viaţa. Eşti un bun consilier, dar nu te încărca negativ cu problemele altor persoane.

Săgetător – Este bine să te ocupi de problemele personale, iar în această perioadă să nu mai fii atât de generos şi atât de deschis în ajutorarea altora. Problemele lor te-ar putea încărca, împovăra şi bloca în ceea ce ai tu de făcut. Dacă continui să îţi risipeşti resursele pe cei din jur, vei ajunge la fundul sacului şi nu te vei mai putea ajuta pe tine insuţi. Poţi somatiza unele probleme, deci nu îţi neglija sănătatea.

Capricorn – Treci printr-o perioadă de transformare şi de regenerare, care îţi este foarte benefică, chiar dacă o percepi ca pe un blocaj sau ca pe o situaţie greu de depăşit. Totuşi, totul se mişcă în jurul tău, iar asta arată un progres enorm pe care îl poţi face. Dacă îţi este dor de un stil de viaţă pe care îl aveai, întoarce-te la trecut şi extrage din el ceea ce era bun şi frumos. Renunţă la programul haotic, la vicii, la ceea ce nu îţi mai face bine şi lasă schimbarea să survină! Deblocarea este unul din cuvintele cheie care îţi caracterizează următoarea perioadă.

Vărsător – Abţine-te de la remarci, de la conflicte de idei şi concepţii şi nu face excese de niciun fel. Fii cu picioarele pe pământ în ceea ce priveşte deciziile pe care trebuie să le iei şi reinventează-te. Există multe posibilităţi pentru tine acum, dar este nevoie de implicarea ta directă, de îndrăzneală şi de o atitudine nouă. Dezvoltă-ţi percepţia asupra lucrurilor importante şi lasă ceea ce nu are profunzime la o parte.

Peşti – Valorifică-ţi sursele de venit, mai ales că ai posibilitatea de a te remarca, de a avansa, de a te face cunoscut. Este un moment bun pentru a-ţi înţelege menirea, deci fii mai atent la tot ceea ce te înconjoară. Ceea ce te incomodează – situaţii, persoane, activităţi – trebuie eliminate definitiv, aspect care te va elibera. Poţi sesiza soluţii ingenioase de a progresa şi poţi vedea ceea ce ai făcut greşit până acum.

Parteneri
Au început epurările! Putin şi-a eliminat primii oameni de încredere. Cine sunt cei care au plătit în faţa preşedintelui
Au început epurările! Putin şi-a eliminat primii oameni de încredere. Cine sunt cei care au...
FOTO. Oana Roman a trecut iar la dietă! Cum arată acum
FOTO. Oana Roman a trecut iar la dietă! Cum arată acum
TALPĂ unui Porsche Panamera pe Autobahn. Acul ajunge la aproape 300 km/h?
TALPĂ unui Porsche Panamera pe Autobahn. Acul ajunge la aproape 300 km/h?
Alimentele care vindecă celulita. Top 10 fructe și legume cu efect diuretic
Alimentele care vindecă celulita. Top 10 fructe și legume cu efect diuretic
Alimentul de 1 leu pe care să-l mănânci zilnic pentru imunitate. E bun și pentru slăbit, toți nutriționiștii îl recomandă
Alimentul de 1 leu pe care să-l mănânci zilnic pentru imunitate. E bun și pentru...
O DOLINĂ uriașă tocmai a fost descoperită în China! Are propria pădure și...
O DOLINĂ uriașă tocmai a fost descoperită în China! Are propria pădure și...
Intră în vigoare de la 1 iulie! Klaus Iohannis tocmai a semnat decretul. ESTE OBLIGATORIU
Intră în vigoare de la 1 iulie! Klaus Iohannis tocmai a semnat decretul. ESTE OBLIGATORIU
Bianca Drăgușanu, reacţie incredibilă după ce Gabi Bădălău a anunţat despărţirea. „Mi se pare amuzant”
Bianca Drăgușanu, reacţie incredibilă după ce Gabi Bădălău a anunţat despărţirea. „Mi se pare amuzant”
BANCUL ZILEI – O studentă plătește în natură în schimbul unui examen promovat: Dom’profesor, și să stiu că fac…
BANCUL ZILEI – O studentă plătește în natură în schimbul unui examen promovat: Dom’profesor, și...
„Vă doresc o căsnicie fericită!” Andreea Marin, imaginile momentului cu Adrian Brâncoveanu!
„Vă doresc o căsnicie fericită!” Andreea Marin, imaginile momentului cu Adrian Brâncoveanu!
Și-a pierdut virginitatea la tv, iar spectatorii au amuțit. Nimeni nu se aștepta la asta!
Și-a pierdut virginitatea la tv, iar spectatorii au amuțit. Nimeni nu se aștepta la asta!
Rusia, despre negocieri cu Ucraina: Sub nicio formă
Rusia, despre negocieri cu Ucraina: Sub nicio formă
Șoc total pentru Vladimir Putin! La asta nici măcar el nu se aștepta. E TERMINAT
Șoc total pentru Vladimir Putin! La asta nici măcar el nu se aștepta. E TERMINAT
Putin, sfidat de militari! L-a umilit în direct, la televiziunea de stat. „Armele nucleare par chiar amuzante”
Putin, sfidat de militari! L-a umilit în direct, la televiziunea de stat. „Armele nucleare par...
Când au văzut ce face fata de 21 de ani la piscina comună, vecinii au amuțit. Familia, evacuată din complex!
Când au văzut ce face fata de 21 de ani la piscina comună, vecinii au...
Putin, la capătul puterilor? Gestul bizar făcut de liderul rus în timpul unei întâlniri oficiale
Putin, la capătul puterilor? Gestul bizar făcut de liderul rus în timpul unei întâlniri oficiale
Floyd Mayweather, dezvăluiri fără rețineri: „Nu fac sex pe gratis! Fie o plătesc eu, fie mă plătește ea pe mine!
Floyd Mayweather, dezvăluiri fără rețineri: „Nu fac sex pe gratis! Fie o plătesc eu, fie...
Ce a pățit un șofer român de TIR, după ce mașina lui a fost atacată de ruși în Ucraina: „E emblematică imaginea
Ce a pățit un șofer român de TIR, după ce mașina lui a fost atacată...
Calendar creștin ortodox marți, 17 mai 2022. Un mare apostol este prăznuit astăzi. Ce sărbătoare este și ce rugăciune se rostește
Calendar creștin ortodox marți, 17 mai 2022. Un mare apostol este prăznuit astăzi. Ce sărbătoare...
Te-au prins în flagrant!” Imaginile pe care Andra le-ar vrea șterse. A fost surprinsă înainte să se vorbească de divorț
Te-au prins în flagrant!” Imaginile pe care Andra le-ar vrea șterse. A fost surprinsă înainte...
Bomba momentului în showbiz! S-au cuplat după 20 de ani!!?
Bomba momentului în showbiz! S-au cuplat după 20 de ani!!?
Putin, la capătul puterilor? Gestul bizar făcut de liderul rus în timpul unei întâlniri oficiale
Putin, la capătul puterilor? Gestul bizar făcut de liderul rus în timpul unei întâlniri oficiale
Schimbarea WhatsApp așteptată de milioane de utilizatori s-a produs, în sfârșit!
Schimbarea WhatsApp așteptată de milioane de utilizatori s-a produs, în sfârșit!