HOROSCOP 12 OCTOMBRIE. Leii sunt mai uşor de iritat!

Publicat: 11/10/2017 | 23:30
HOROSCOP 12 OCTOMBRIE. Leii sunt mai uşor de iritat!

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Nu lua decizii pripite şi nu te grăbi în activităţile zilnice şi în relaţiile cu colegii de la locul de muncă, s-ar putea să faci o greşeală care să se lase cu scântei incendiare. Este bine să mai laşi de la tine, să fii tolerant, iar spiritul competitiv să fie diminuat. În acelaşi timp, nu îţi consuma din energia vitală pe lucruri fără rost, care nu aduc nicio valoare în planurile şi perspectivele ce ţi le-ai propus!

Taur – Fii cu băgare de seamă la un conflict ce se poate naşte între tine şi o figură cu autoritate în viaţa ta – şef, superior, tată sau îndrumător. Este bine să fii răbdător şi flexibil, chiar dacă consideri că partea cealaltă nu are dreptate sau face o greşeală. Datoria ta este să atragi atenţia, nu să te impui. Astfel, vei fi cu inima împăcată că ţi-ai spus părerea, dar totodată detaşat de erorile ce se pot comite.

Gemeni – Eşti un bun negociator, dar dacă nu îţi expui argumentele pentru care faci o propunere, s-ar putea să nu ai câştig de cauză. Ca atare, fii mai explicit şi mai convingător cu ceea ce vrei să obţii. În acest moment înveţi foarte mult prin relaţiile pe care le ai, deci analizează şi ia în seamă informaţia ce vine către tine. Astfel, vei avea de câştigat şi vei evolua foarte mult atât personal cât şi profesional.

Rac – Onorează-ţi obligaţiile faţă de impozite, taxe, facturi, credite şi nu amâna momentul din neglijenţă, deoarece s-ar putea să fii taxat când te aştepţi mai puţin. Administrează-ţi mai bine partea financiară, nu intra în datorii, nu cheltui dacă nu este necesar şi balansează-te la acest nivel. Din punct de vedere relaţional, menţine-ţi corectitudinea, etica şi principiile solide cu care ai fost educat.

Leu – Eşti mai uşor de iritat, mai irascibil şi mai tensionat decât de obicei, aspect care se reflectă atât în relaţiile cu oamenii de la locul de muncă, dar şi cu cei din familie sau cu prietenii. Deoarece totul pleacă de la starea ta interioară şi nu de la cei din jur, este bine să fii mai indulgent, mai relaxat şi să nu te superi dacă ţi se atrage atenţia faţă de modul în care tu singur reacţionezi.

Fecioară – Nu împinge lucrurile dincolo de o anumită limită, s-ar putea să nu iasă totul aşa cum îţi doreşti sau să intri într-o încurcătură. Este indicat să ai răbdare şi să iei totul pas cu pas, în ritmul firesc a ceea ce se întâmplă. În acelaşi timp, dozează-ţi mai bine energia de care dispui, deoarece chiar dacă te trezeşti plin de elan sau entuziasm, nu te ţine întreaga zi, iar dispoziţia ta se tot schimbă.

Balanţă – Nu proiecta închipuiri, frici sau gânduri care nu se susţin în realitate, s-ar putea să dezlănţui unele trăiri interioare care nu au niciun sens. Detaşează-te de ideile care nu sunt bune şi axează-te pe aspectele pozitive din viaţa ta. Transpune în activităţile tale zilnice lucrurile care te pasionează cel mai tare, aşa vei avea parte de bucurie, de relaxare şi de o ocupaţie care să te stimuleze mereu.

Scorpion – Concentrează-te pe propriile resurse şi pe oportunităţile ce vin către tine, ai parte de mult noroc în următoarea perioadă pentru a reuşi, pentru a avansa şi pentru a te extinde în mai multe domenii de viaţă. Eşti mult mai vizibil, mai apreciat şi mai respectat pentru ceea ce faci sau ştii, deci este oportun să ceri o mărire de salariu de la superiori, o avansare sau să pleci către mai bine!

Săgetător – Retrage-te din proiectele care nu mai sunt de anvergură, care te epuizează şi care îţi irosesc timpul fără a îţi aduce beneficii. Eşti puternic şi intuitiv, ca atare ai flerul de a ştii ceea ce este potrivit şi ceea ce este negativ în viaţa ta. Dacă de curând ai trecut printr-o suferinţă, acum este o perioadă benefică pentru a te elibera de ea, pentru a te vindeca şi pentru a te pune pe picioare.

Capricorn – Poţi primi sprijinul unei persoane mai în vârstă – o vorbă bună, un sfat, o povaţă de viaţă, care merită să fie luată în seamă deoarece te va ajuta într-o situaţie cu care te confrunţi. În plan relaţional, se aşteaptă mult de la tine, implicare directă sau asumarea unor responsabilităţi de care depinde mai multă lume. Fii matur, stabil, determinat şi axat pe ceea ce trebuie să faci, nu pe lucruri sau persoane care te fac să pierzi timpul.

Vărsător – Păstrează viaţa intimă pentru tine şi securizează-ţi relaţiile ce te privesc doar pe tine. Dacă eşti gură spartă şi împărtăşeşti din ceea ce doar pe tine te priveşte, este posibil ca alţii să ducă vorba mai departe, să iasă anumite zvonuri şi să fii dezamăgit. În ceea ce priveşte latura profesională, fii pregătit pentru o schimbare care te va scoate repede din zona de confort în care te situezi.

Peşti – Ai unele planuri pe care ar fi bine să le supervizezi cu atenţie, deoarece se pot strecura unele greşeli care să te denatureze sau care să te încurce. Dacă volumul de muncă este prea mare, încearcă să mai delegi din atribuţii, mai ales în planul personal. Îmbină armonios viaţa de familie cu viaţa de la locul de muncă, nelăsân problemele uneia să se resfrângă asupra celeilalte.