HOROSCOP 13 FEBRUARIE. Rac – Ai foarte multe treburi de rezolvat

Publicat: 13/02/2018 | 00:18
HOROSCOP 13 FEBRUARIE. Rac – Ai foarte multe treburi de rezolvat

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Astăzi poţi experimenta o stare emoţională care nu îţi face plăcere – vechi amintiri ies la suprafaţă, gânduri multe nu îţi dau pace sau există multă tensiune la nivel interior de care nu şti cum să te debarasezi! Este indicat să te laşi în voia sentimentelor şi să nu le reprimi, mai ales pentru a identifica cauza şi modul în care au apărut. Fă pace cu tine, pune-te pe primul loc şi eliberează-te!

Taur – O dispută cu un prieten apropiat se poate isca datorită unor bani pe care îi ai de primit sau de….dat! Este indicat să îţi pui ordine în priorităţi, să fii foarte realist şi cu picioarele pe pământ şi, mai ales, să pui problema cu diplomaţie şi tact! În oricare din variante, pune-te şi în locul celuilalt pentru a înţelege mai bine situaţia! În domeniul cuplului, înainte de a face reproşuri, gândeşte-te la comportamentul tău. S-ar putea ca tu să fii în toane rele!

Gemeni – Astăzi te poţi lovi de tot felul de impedimente la locul de muncă, iar asta mai ales în legătură cu cei cu care lucrezi sau colaborezi. Nu sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, nu te poţi face înţeles, iar unele tensiuni mai vechi tind să se reaprindă! Cu toate acestea, ai foarte mult de muncă, iar dacă vrei să duci totul la bun sfârşit, este necesar să te bazezi pe forţele tale şi să închizi ochii la ceea ce se întâmplă în jurul tău!

Rac – Ai foarte multe treburi de rezolvat şi parcă toată lumea pune presiune pe tine. Păstează-ţi în atenţie numai acele sarcini foarte urgente şi importante, altfel rişti să te epuizezi şi să nu faci faţă tuturor activităţilor. Totodată, este nevoie de organizare şi de multă răbdare! Seara, încearcă să te detaşezi de planul cotidian şi să nu îţi reverşi starea de oboseală şi tensiune asupra celor dragi!

Leu – Astăzi poţi fi uşor dezamăgit de purtarea cuiva apropiat. Este indicat să nu ţii supărarea în interior şi să îi atragi atenţia – este posibil să nu fi remarcat gestul făcut sau să nu înţeleagă singur ceea ce te-a deranjat. Astfel, poţi regla mult mai repede situaţia creată şi, în plus, poţi ajunge la inima sa pentru a îi înţelege motivaţiile! Evită din start o problemă şi deschide-te către înţelegere, armonie şi iubire!

Fecioară – Nu este un moment bun în care să îţi faci speranţe cu privire la o colaborare. Indiferent de cât de bine sau tentant sună o propunere, este indicat să fii foarte realist şi să verifici de două ori înainte informaţia primită! Chiar dacă nu îţi surâde sfatul pe care îl primeşti de la cei de acasă, este important să iei în considerare şi părerea lor! Amână deciziile importante şi cântăreşte mai bine riscurile la care te expui!

Balanţă – Este o perioadă bună în care să îţi vezi de sănătate şi de starea ta interioară – axează-te pe ceea ce îţi face plăcere, găseşte-ţi activităţi relaxante şi lucrează cât mai mult la ceea ce simţi. Chiar dacă cei din jur te solicită în diverse şi nenumărate feluri, este indicat să înveţi să mai spui şi nu! Găseşte timp în special pentru tine şi nu mai face compromisuri de dragul altora!

Scorpion – Merită să dai o şansă unei persoane care a greşit faţă de tine, dar care arată vădit că îi pare rău. Ascultă-i motivaţiile şi trage nişte concluzii mature şi înţelepte. În iubire, ai nevoie să petreci mai mult timp cu partenerul de viaţă şi să vă consolidaţi relaţia. Rezervă-ţi câteva ore numai pentru voi doi, pentru a vă împărtăşi sentimentele şi pentru a purta discuţii relevante pentru relaţia voastră.

Săgetător – Fii mai relaxat în privinţa angajamentelor pe care ţi le iei, rişti să te aglomerezi sau să te bagi în nişte proiecte pe care nu o să ai timp să le duci la bun sfârşit! Organizează-te mai bine, realizează o agendă de lucru şi urmăreşte priorităţile. Liniştea şi armonia dintre tine şi persoana iubită te ajută să progresezi mai repede deoarece îţi conferă acea stare energetică de care aveai nevoie pentru a te pune la treabă.

Capricorn – Astăzi fii cu băgare de seamă la informaţiile pe care le auzi – este posibil să fie doar zvonuri sau bârfe, să existe o eroare sau chiar să fii minţit. Aşadar, nu lua totul de bun sau personal şi fii foarte ancorat în realitate. Chiar dacă te încântă o situaţie, nu te arunca cu capul înainte şi nu îi conferi o valoare mai mare decât are ea de fapt! La locul de muncă, ţine atenţia focusată pe actele importante şi verifică-le corectitudinea de mai multe ori!

Vărsător – Este bine ca astăzi să nu îi provoci pe cei din jur, să nu apelezi la sarcasm sau prea multe glume, deoarece este posibil să nu fii înţeles sau perceput aşa cum intenţionai. Nu te regăseşti între cele mai vesele sau destinse persoane, iar o discuţie în contradictoriu sau o situaţie tensionantă se poate isca în orice moment. Totodată, fii cu băgare de seamă la portofel şi la sumele pe care le cheltuieşti. Nu fi risipitor!

Peşti – O discuţie între tine şi un prieten foarte bun poate rezolva acum problemele de comunicare cu care v-aţi confruntat şi vă poate face să conştientizaţi legătura puternică dintre voi. Este un moment bun pentru a-ţi deschide sufletul, pentru a te elibera de unele frustrări sau blocaje şi pentru a face pace! Totodată, este o zi benefică pentru iubire – poţi petrece astăzi timp de calitate alături de partener sau poţi simţi noi fiori faţă de o persoană abia întâlnită! 

 

Citește și...