HOROSCOP 13 MARTIE. Racii devin mult mai diplomaţi cu cei dragi

Publicat: 13/03/2017 | 01:29
HOROSCOP 13 MARTIE. Racii devin mult mai diplomaţi cu cei dragi

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Opoziţia dintre Mercur şi Lună îţi poate aduce astăzi o situaţie în care trebuie să te împarţi între domeniul serviciului, a îndatoririlor de muncă şi familie, care te solicită şi ea. Încearcă să îţi dozezi bine timpul rezervat pentru amândouă taberele, mai ales pentru a nu ajunge la tensiuni sau dispute. Chiar dacă te vei simţi obosit, efortul pe care îl vei depune va merita în ambele direcţii.

Taur – Opoziţia dintre Lună şi Venus, planeta ce te guvernează, îţi poate aduce astăzi o stare interioară schimbătoare. Nu prea eşti deschis la nivel afectiv, nu vrei să te remarci şi nu ai chef de socializare. Ca atare, axează-te mai mult pe propria persoană şi încearcă să îţi pui ordine atât în gânduri, cât şi sentimente, identificând ce anume te-a indispus şi ţi-a creat această stare.

Gemeni – Cuadratura dintre Mercur şi Saturn te predispune la dorinţa de a nu spune ceea ce gândeşti, de a fi mai introvertit sau mai retras şi de a observa mai mult ceea ce se întâmplă în jurul tău. Ca urmare a acestei atitudini şi a menţinerii tăcerii, ai putea descoperi amănunte legate de cei de lângă tine pe care nu le-ai văzut până în prezent, dar care te ajută să înţelegi motivul din spatele unor comportamente.

Rac – Luna, planeta ce te guvernează, tranzitează zodia Balanţei, aspect care te ajută să fii mai împăciuitor, mai diplomat, mai atent la reacţiile şi emoţiile celor din jurul tău, în special cu membrii familiei. Profită de acest aspect pentru a lămuri unele disensiuni ce au fost prezente în ultima perioadă şi pentru a te împăca cu acei oameni cu care ajunseseşi la certuri inutile. Spre seară, răsfaţă-te cu o cină bună, cu o baie reconfortantă sau cu…un masaj.

Leu – Nu este cea mai favorabilă zi pentru a împrumuta bani, mai ales unui prieten, deoarece există riscul de a-şi încălca angajamentul şi de a nu putea să îşi onoreze termenul de returnare. Este mai bine să refuzi politicos şi să rămâneţi în termeni amiabili. Totodată, axează-te mai mult pe iubire şi pe socializarea cu partenerul de viaţă, poate avea unele dubii care trebuiesc lămurite cât de curând.

Fecioară – Nu prea eşti cu picioarele pe pământ, ca atare nici nu prea eşti atent la ceea ce te înconjoară, la ceea ce ţi se spune, la detalii sau la ceea ce ai de făcut în mod obişnuit. Ca să nu ai parte de surprize la locul de muncă, foloseşte această stare pentru a a-ţi stimula imaginaţia, pentru a crea şi pentru a găsi soluţii ingenioase la problemele cu care te confrunţi. Totodată, axează-te pe latura spirituală, care este foarte activă acum.

Balanţă – Luna se află în semnul tău zodiacal, aspect care te face mai neliniştit, mai inconstant şi mai schimbător, dar şi mai empatic şi mai deschis sufleteşte. Încearcă să fii constant cu acţiunile pe care le demarezi, să duci totul la bun sfărşit, să ai răbdare şi să iei totul pas cu pas. În ceea ce îi priveşte pe cei cu care te întâlneşti, ascultă-i, mai mult ca sigur vei putea să îi ajuţi şi să îi linişteşti.

Scorpion – În următoarea perioadă vor deveni mai importante studiile, cunoaşterea, informaţiile pe care le primeşti, deoarece ai ocazia de a te folosi de ele la un nou nivel, mult mai profund şi mai concret. Astfel, poţi obţine diplome de certificare, autorizaţii, atestate, care să te ajute în munca pe care o depui sau într-o avansare. Totodată, dacă eşti nevoit să pleci la drum, eşti susţinut de astre pentru a găsi cele mai bune oportunităţi.

Sâgetător – Nu este cea mai bună zi pentru a discuta despre bani, pentru a negocia, pentru a cere un credit sau pentru a investi, aşadar amână aceste decizii pentru o altă dată. În acelaşi timp, abţine-te de la cheltuieli şi chiar dacă o ofertă ţi se pare bună, poate este mai bine să verifici şi alte oferte de pe piaţă. Spre seară, implică-te într-o activitate de grup, ai ocazia de a socializa cu mai mulţi oameni interesanţi.

Capricorn – Planul relaţional nu este bine aspectat astăzi, când comunicarea cu persoana iubită este îngreunată, când mai multe emoţii negative decât pozitive sunt prezente şi când starea ta interioară nu este dispusă către înţelegere, empatie şi sentimentalisme. Este mai indicat să te detaşezi, să nu te implici în discuţii profunde şi, dacă simţi că o tensiune majoră poate interveni între voi, să nu îi dai curs.

Vărsător – Este posibil ca astăzi să nu fi în cea mai bună dispoziţie pentru muncă, pentru rutina zilnică şi pentru sarcinile ce îţi revin în atribuţie. Te simţi distras de alte lucruri, obosit şi dornic de a te implica în ceea ce îţi face plăcere. Ca atare, este indicat să nu te forţezi, mai ales că poţi face unele erori, dar nici să laşi totul baltă. Încearcă să balansezi cele două domenii, rişti să ai un conflict şi cu un superior.

Peşti – O discuţie în contradictoriu cu persoana iubită te dezamăgeşte, te supără sau te enervează, dar abţine-te să dai replica, mai ales că nu vei face decât să adânceşti tensiunea şi mai mult. Există o diferenţă între ceea ce gândeşti în acest moment şi ceea ce simţi, aşa că încearcă să faci pace cu tine însuţi, ajungând la un consens. Pune-ţi ordine în gânduri, dar definitivează-ţi şi sentimentele!