HOROSCOP 13 MARTIE. Racii să nu dispere!

Publicat: 12/03/2018 | 22:50
HOROSCOP 13 MARTIE. Racii să nu dispere!

HOROSCOP 13 MARTIE. Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro). 

Berbec – Ai grijă, direcția în care te îndrepți azi pare să fie greșită, iar mijloacele folosite de tine trebuie calculate corect sau ținute sub control eficient. Ești pus pe harță, agresiv în exprimare și dacă mai întâlnești și alți oameni la fel de nervoși ca și tine, scânteia de scandal se va aprinde foarte repede. Încearcă să nu lași pesimismul să te copleșească ci privește partea bună a lucrurilor, fără să te gândești la aspectul mai neplăcut din spatele reușitei.

Taur – O zi excelentă, în care poți ajunge împreună cu persoana iubită la rezultate care să vă mulțumească pe deplin și pe unul și pe altul. Este posibil ca un nou plan să se nasca din cel tocmai încheiat, acela fiind doar startul unei noi direcții care va avea efecte și mai bune decât primele. Le poți demonstra tuturor că visul tău nu este o utopie dacă începi să-l construiești pas cu pas. Când vor fi rezultate, vor apărea și susținătorii!

Gemeni – Cineva te cunoaște atât de bine că simte imediat în comportamentul tău că se petrece ceva neplăcut. Acceptă-i compasiunea, apropierea și sfaturile, deschizându-ți inima în fața sa. Te vei simți mai bine după aceea. Proiectele de viitor au șanse să se concretizeze dacă reușești să-i implici și pe alții. Apelează la acele persoane în care ai mare încredere și încearcă să le susciți interesul și entuziasmul.

Rac – Astăzi poți fi dat deoparte de cineva cu mai mult tupeu și atitudine, care umblă cu mijloace necinstite, dar nu dispera și nu acționa pripit, minciuna are picioare scurte, iar adevărul va ieși la suprafață! În planul carierei, apucă-te serios de treabă imediat ce descoperi încotro trebuie să te îndrepți, fără să strici totul cu grabă, decizii radicale sau irascibilitate. Calmează-te înainte de a lua decizii majore.

Leu – Ai grijă spre ce-ți canalizezi astăzi energia, ca nu cumva să o risipești pe lucruri distructive, cum ar fi lupte de orgolii sau dispute majore. Prin auto-control și toleranță maximă, ai putea depăși chiar și cele mai acerbe contradicții, transformând un conflict într-o competiție constructivă. Ceva îți spune să nu te implici deocamdată într-o direcție aflată încă la început. Nu ai toate informațiile, ci acestea ar putea să apară pe parcurs.

Fecioară – Atenție, ai multe de oferit, dar ai și tendința de a o face pe profesorul sever cu o persoană care nu va înțelege corect demersul tău. Muncești mult, dar nu prea se văd rezultatele. Analizează mai bine, nu cumva ți-ai canalizat energia într-o direcție care nu aduce nimic bun? Aruncă o privire înapoi, la un succes de demult pe care te poți baza și astăzi. O reușită cu efecte pe termen lung îți regenerează energia și acum.

Balanță – Atenție, cum atitudinea agresivă nu te reprezintă, cei care te văd azi violent sau nervos, ar putea interpreta greșit nervii tăi, gata să-ți întoarcă spatele. Poți oferi sfaturi utile cuiva aflat în impas, dar evită să fii incisiv și să joci rolul de judecător, pentru că nu de asta are nevoie cel din fața ta. Dacă îți faci timp astăzi să petreci mai mult cu familia și să fii receptiv, experiența celor apropiați îți poate furniza idei noi pentru viitor.

Scorpion – Atenție, dacă azi vrei să dai o lecție unui prieten, acesta poate nu va fi în cea mai bună formă emoțională și va interpreta atitudinea ta drept arogantă! Un conflict de păreri poate degenera într-o dispută aprinsă care poate duce la un final nefericit. Ai grijă la ce spui și la tonul categoric. Fă un efort să termini acele aspecte minore de care până acum nu aveai chef să te ocupi, vei șterge un șir lung de mărunțișuri care se tot aglomerau.

Săgetător – Nu-ți pierde încrederea, nu contează ce spun ceilalți despre planurile tale de viitor, ci numai ceea ce consideri tu însuți că poți realiza. Stabilitatea și angajamentul revin în discuție acum și dacă simți că nu primești același răspuns, poate este cazul să reevaluezi orice parteneriat. Ești pus în fața unei decizii și nu știi cui să dai prioritate: rațiunii sau sentimentelor? Ambele au ceva de spus în problema de față.

Capricorn – Preocupat fiind de bani și de resurse, poți găsi astăzi idei originale care să-ți ofere perspective noi în carieră și de care poți fi cu adevărat mândru. Nu ezita să interacționezi cu cât mai mulți oameni, ideile acestora fiind punctul de plecare pentru fructificarea resurselor tale creative. În prima parte a zilei poți avea parte de o întâlnire total neașteptată cu cineva de peste hotare, ocazie care să-ți ofere noi perspective.

Vărsător – Nu da înapoi chiar dacă dai piept cu o situație la care nu te așteptai și care, pe moment, te determină să-ți pierzi încrederea în planul tău! Totuși, fii cu băgare de seamă, ai putea rupe o relație ce mergea bine sau ai putea face un gest riscant pe care nu-l vei mai putea repara după aceea. Ascultă ce-ți transmit visele, mergi pe mâna intuiției sau alege să apelezi la sfatul cuiva de încedere care-ți poate oferi o informație cheie.

Pești – Astăzi poți să-ți demonstrezi calitățile de lider, impunând respect colegilor sau subordonaților printr-o abordare plină de originalitate. Este o zi potrivită să îmbini utilul cu plăcutul, beneficiind de un mediu favorabil exprimării cretivității sau excelând într-o activitate sportivă! Contactul cu persoane de peste hotare îți poate oferi atât șansa de a-ți lărgi orizonturile, dar și de a te bucura de experiențe în sfera preietenilor.

Citește și...